Raffles Hotels acties, aanbiedingen en kortingscodes

1 actuele korting of kortingscode

Bestel met korting met deze januari 2020 kortingen en promotiecodes van Raffles Hotels, en ontvang bovendien altijd nog eens extra korting via MijnKorting.

Raffles Hotels acties

  • 1,5%
    extra korting

    Altijd extra korting op je aankoop bij Raffles Hotels

    Bij Raffles Hotels

    Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Raffles Hotels. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang € 7,50 welkomstpremie. Zodoende hoef je niet te zoeken naar een Raffles Hotels kortingscode.

Raffles Hotels acties, aanbiedingen en kortingscodes

Korting bij Raffles Hotels

Zoek niet langer naar aanbiedingen, kortingsacties en kortingscodes van Raffles Hotels, die bruikbaar zijn in januari 2020? Dan kunnen wij je wellicht helpen, want via MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Raffles Hotels. Daarbovenop zijn wij van MijnKorting altijd op de hoogte van de acties van Raffles Hotels. Zodra er een kortingscode of actie beschikbaar is, dan zetten we die direct hier op de pagina. Op die manier kun je dus dubbel profiteren. In de tekst hieronder vertellen we je alles over Raffles Hotels, dus lees gerust verder.

Raffles is van mening dat echte luxe niet alleen is wat we doen maar hoe u zich dankzij ons voelt
Al meer dan 128 jaar is Raffles een oase geweest voor de bereisde roelen en geliefd bij avonturiers en die het beste willen. Het is een locatie waar familiariteit en exotisme, authenticiteit en de lokale cultuur samenkomen. Iedereen is welkom en voelt zich begrepen, gewaardeerd en opgevangen. Wij zijn van mening dat echte luxe niet gaat over wat u ontvangt, maar hoe u zich voelt. Op onze locatie kunt u zichzelf zijn, vindt u ruimte, kunt u kiezen en begrijpen wij uw individualiteit. We willen mensen inspireren om meer te ontdekken, meer te doen, hun nieuwsgierigheid stimuleren en hun verblijf verrijken.

Daarom, ga nu via mijnkorting.nl naar Raffles Hotels om altijd korting te ontvangen op al je aankopen, ook als er geen kortingscode of aanbieding geldig is.

Kortingen

met kortingscode: 1,5% (extra) korting
zonder kortingscode: 1,5% (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar Raffles Hotels

 terug naar alle winkels