Alle acties, kortingsacties en kortingscodes van Refurbished

3 actuele kortingen of kortingscodes

Alle actuele september 2019 bonnen en kortingen van Refurbished, en bovendien ontvang je altijd extra korting op je mijnkorting account.

Refurbished acties

 • € 6,00
  extra korting

  Altijd extra korting bij Refurbished

  Bij Refurbished

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Refurbished. Gewoon op je MijnKorting account, zonder dat je hoeft te zoeken naar een Refurbished kortingscode. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang 7,50 welkomstpremie.

 • € 6,00
  extra korting

  Een refurbished iPhone 6 al vanaf €219 bij Refurbished

  Bij Refurbished

  Nieuwe telefoon nodig maar niet veel te besteden? Neem een kijkje op Refurbished! Zo scoor je hier al een refurbished iPhone 6 vanaf €219. Goed voor je portemonnee én het milieu. Bestel via Mijnkorting voor korting op je bestelling.

 • € 6,00
  extra korting

  Gratis verzending van je Refurbished bestelling

  Bij Refurbished

  Bij Refurbished shop je voordelig en betaal je geen verzendkosten voor je bestelling! Bestel via Mijnkorting voor extra voordeel en korting. Je korting wordt automatisch bijgeschreven op je Mijnkorting account.

Alle acties, kortingsacties en kortingscodes van Refurbished

Korting bij Refurbished

Ook op zoek naar aanbiedingen, kortingen en kortingscodes van Refurbished, die bruikbaar zijn in september 2019? Dan hoef je niet langer te zoeken, want wij zijn altijd op de hoogte van de acties van Refurbished. Zodra er een kortingscode of actie beschikbaar is, dan zetten we die direct hier op de pagina. Daarbovenop krijg je bij ons te allen tijde extra korting op al je bestellingen bij Refurbished. Op die manier kun je dus dubbel profiteren van acties en aanbiedingen. In de volgende paragrafen leggen we wat meer uit over Refurbished, dus lees gerust verder.

Refurbished.nl is de beste webwinkel, gespecialiseerd in refurbished producten, van Nederland. Refurbished.nl levert diverse refurbished producten zoals smartphones, tablets en laptops. De focus ligt momenteel op refurbished iPhones en iPads, later dit jaar volgen MacBooks en andere producten.

Waarom Refurbished.nl? • A-kwaliteit; • 1 jaar garantie; • Gratis verzending; • Gratis retourneren; • Niet goed, geld terug garantie.

Met het unieke Certified R3BORN keurmerk levert Refurbished.nl A-kwaliteit refurbished producten met kwaliteitszekerheid. De producten zijn zorgvuldig geselecteerd, gerecycled en worden opnieuw aangeboden, klaar voor gebruik.

Als onderdeel van R3BORN heeft Refurbished.nl de missie om samen met u als affiliate en de consument een verschil te maken in onze maatschappij: bijdragen aan het realiseren van een circulaire economie. Zodoende werkt Refurbished.nl samen met de Triodos Foundation voor het realiseren van duurzame projecten.

Daarom, ga langs onze website naar Refurbished voor een besparing op al jouw aankopen, ook als je een kortingscode invult of je gebruik maakt van een andere actiekorting.

Kortingen

met kortingscode: € 6,00 (extra) korting
zonder kortingscode: € 6,00 (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar Refurbished

 terug naar alle winkels