Profiteer van een Refurbished.nl kortingscode en geldige deals plus acties

2 actuele kortingen of kortingscodes

Alle actuele september2022 kortingsbonnen en kortingen van Refurbished, en bovendien ontvang je altijd extra korting op je Mijnkorting account.

Refurbished acties

 • tot 2,5%
  extra korting

  Bij Refurbished krijg je altijd 2 jaar garantie op een refurbished iPhone

  Bij Refurbished

 • tot 2,5%
  extra korting

  Altijd extra korting bij Refurbished

  Bij Refurbished

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Refurbished. Gewoon op je MijnKorting account, zonder dat je hoeft te zoeken naar een Refurbished kortingscode. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang 7,50 welkomstpremie.

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van Refurbished

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • tot 2,5%
  extra korting

  Een refurbished iPhone bestel je al vanaf €105,- bij Refurbished

  Bij Refurbished

 • tot 2,5%
  extra korting

  Profiteer van gratis verzending van je Refurbished bestelling

  Bij Refurbished

 • tot 2,5%
  extra korting

  Bestel een iPhone X al vanaf €395,- bij Refurbished

  Bij Refurbished

 • tot 2,5%
  extra korting

  Decemberdeals bij Refurbished met wel 70% korting

  Bij Refurbished

 • tot 2,5%
  extra korting

  Bestel nu een Refurbished iPad 32GB met 11% korting bij Refurbished

  Bij Refurbished

  Wees er snel bij, want Op=Op!

 • tot 2,5%
  extra korting

  Bespaar tot wel 50% op de aankoop van een refurbished iPad bij Refurbished

  Bij Refurbished

 • tot 2,5%
  extra korting

  Pak nu maar liefst 24% korting op een Refurbished iPad bij Refurbished

  Bij Refurbished

  Op=Op!

 • tot 2,5%
  extra korting

  Bij Refurbished krijg je altijd 2 jaar garantie op een refurbished iPhone

  Bij Refurbished

 • tot 2,5%
  extra korting

  Black Friday deals bij Refurbished met kortingen tot wel 70%

  Bij Refurbished

 • tot 2,5%
  extra korting

  Bestel nu een Refurbished iPhone 7 al vanaf € 249,- bij Refurbished

  Bij Refurbished

Profiteer van een Refurbished.nl kortingscode en geldige deals plus acties

Korting bij Refurbished

Ook op zoek naar aanbiedingen, kortingen, speciale deals en een Refurbished.nl kortingscode, die bruikbaar zijn in september2022? Dan hoef je niet langer te zoeken, want wij zijn altijd op de hoogte van de acties van Refurbished. Zodra er een kortingscode of actie beschikbaar is, dan zetten we die direct hier op de pagina. Daarbovenop krijg je bij ons te allen tijde extra korting op al je bestellingen bij Refurbished. Op die manier kun je dus dubbel profiteren van acties en aanbiedingen. In de volgende paragrafen leggen we wat meer uit over een kortingscode Refurbished en andere voordelen van de webshop.

Refurbished is de beste webwinkel, gespecialiseerd in refurbished producten, van Nederland. De webshop levert diverse refurbished producten zoals smartphones, tablets en laptops. De focus ligt momenteel op refurbished iPhones, iPads, MacBooks en andere producten. Met het unieke Certified R3BORN keurmerk levert Refurbished A-kwaliteit refurbished producten met kwaliteitszekerheid. De producten zijn zorgvuldig geselecteerd, gerecycled en worden opnieuw aangeboden, klaar voor gebruik. Het fijne is dat je simpel aan korting kunt komen. Dat doe je bijvoorbeeld met een kortingscode Refurbished.nl. Wil je daar meer over weten? Dan is het aan te raden het stuk hieronder goed door te lezen.

Altijd de beste deal bij Refurbished

Ben jij iemand die altijd op zoek is naar de beste deals? Dan heb je bij Refurbished een voorsprong, want je hebt hier te maken met een extreem voordelig aanbod. De webshop Refurbished hanteert lage prijzen en dat komt doordat de producten allemaal refurbished zijn. Dit wil zeggen dat ze niet splinternieuw meer zijn, maar nog steeds hebben ze dezelfde kwaliteit. Koop je je mobiel of laptop bij Refurbished, dan zal je geen verschil zien tussen refurbished en nieuwe producten. Je betaalt dus altijd een lagere prijs voor een producten met hoge kwaliteit. Vind je er een Refurbished.nl kortingscode bij, dan weet je al helemaal veel geld te besparen.

Voordelige iPhone aanbiedingen

Tegenwoordig wil iedereen een iPhone. Dat komt uiteraard door het gebruiksgemak, design en vele andere aantrekkelijke factoren spelen hierin een rol. Een iPhone kan door de populariteit vaak best prijzig zijn, maar de webshop Refurbished zorgt ervoor dat je voortaan zeer voordelig een nieuwe iPhone kunt kopen. Op de site van Refurbished staat een overzicht waarin alle iPhone aanbiedingen gebundeld staan. Het fijne daarvan is dat je direct ziet welke iPhone voor jou een voordelige aankoop zou zijn. Wacht niet langer meer en bespaar geld op je toekomstige iPhone. Vergeet daarbij niet een Refurbished-iphone.shop kortingscode in te zetten. Een speciale Refurbished-iphone.shop kortingscode levert je namelijk dubbele korting op bovenop de al bestaande aanbiedingen.

Mijnkorting kortingscodes voor extra korting

Natuurlijk zijn de prijzen van Refurbished producten al laag, maar dat wil niet zeggen dat ze niet nóg lager kunnen. De online webwinkel Mijnkorting zorgt ervoor dat je voortaan zo voordelig mogelijk inkopen kunt doen bij Refurbished. Hoe doet Mijnkorting dat dan precies? Deze site heeft voor wel meer dan 1900 webshops allerlei kortingscodes, acties en deals online staan. Iedereen kan gebruik maken van een speciale Refurbished.nl kortingscode, zolang je lid bent van Mijnkorting. Gelukkig is lidmaatschap helemaal gratis. Daarnaast krijgt ieder nieuw lid een speciale welkomstpremie, die je helemaal zelf mag houden. Met je account ga je uiteraard op zoek naar de best bijpassende Refurbished.nl kortingscode. Meld je snel aan bij Mijnkorting en loop nooit meer een korting mis in de toekomst.

Daarom, ga langs onze website naar Refurbished voor een besparing op al jouw aankopen, ook als je een kortingscode Refurbished.nl invult of je gebruik maakt van een andere actiekorting.

Kortingen

zowel zonder of met kortingscode:
tot 2,5% (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar Refurbished

 terug naar alle winkels
Account registratie is op dit moment uitgeschakeld.