Alle Refurbished-iphone.shop kortingscodes en kortingen


Helaas hebben wij geen samenwerking meer met deze webshop. Bij deze populaire winkels ontvang je nog wel extra korting via MijnKorting.nl.

Populaire shops met korting

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van Refurbished-iphone.shop

 • € 7
  extra korting

  Goedkope en hoogwaardige toestelllen bij Refurbished-iphone.shop

  Bij Refurbished-iphone.shop

  Een ander toestel nodig? Een tweede kans voor een Iphone is een voordeel voor uw portemonnee. Refurbished-iphone.shop maakt geen gebruik van een kortingscode.

  Geldig t/m 28-05-2019
  Deze actie is helaas afgelopen
 • € 7
  extra korting

  Tot 36 maanden garantie op je refurbished iphone bij Refurbished-iphone.shop

  Bij Refurbished-iphone.shop

  Bestel een zo goed als nieuw refurbished i-phone al vanaf € 216,- bij Refurbished-iphone.shop. Je krijgt standaard 36 maanden garantie op de toestel. En via mijnkorting ontvang je ook nog eens extra Refurbished-iphone.shop korting op je account. Een kortingscode is niet nodig.

  Geldig t/m 31-10-2018
  Deze actie is helaas afgelopen
 • € 7
  extra korting

  Kortingscode voor 10 euro korting bij Refurbished-iphone.shop

  Bij Refurbished-iphone.shop

  Bij Refurbished-iphone.shop krijg je nu 10,- korting op de aankoop van een Refurbished iPhone! Kijk voor deze voordelige actie bij Refurbished-iphone.shop en profiteer van je korting. Gebruik de kortingscode om je korting te ontvangen.

  Geldig t/m 01-01-2018
  Deze actie is helaas afgelopen
  voorwaarden

  Voorwaarden

  alleen geldig bij een subtotaal van minimaal € 200,-

Alle Refurbished-iphone.shop kortingscodes en kortingen

Korting bij Refurbished-iphone.shop

Ben jij ook op zoek naar kortingscodes en acties van Refurbished-iphone.shop, die geldig zijn in mei 2020? Dan kan mijnkorting je wellicht helpen, want wij zijn altijd op de hoogte van de acties van Refurbished-iphone.shop. Zodra er een kortingscode of actie beschikbaar is, dan communiceren we die op deze pagina. En daarbovenop krijg je via MijnKorting.nl te allen tijde extra korting bij al je bestellingen bij Refurbished-iphone.shop. Op die manier kun je dus dubbel profiteren van acties en aanbiedingen. In de volgende paragrafen leggen we wat meer uit over Refurbished-iphone.shop, dus lees gerust verder.

Refurbished-iPhone.shop is ontstaan vanuit de liefde voor Apple producten, om zoveel mogelijk mensen blij te maken met een kwalitatief hoogstaand en duurzaam product tegen een eerlijke, betaalbare prijs. Helaas komt vandaag de dag een groot deel van het refurbished aanbod voort uit afgekeurde en defecte producten. Partijen die deze iPhones en iPad opkopen en vervolgens compleet ‘renoveren’ doen dit doorgaans met goedkope niet originele Apple onderdelen. De prijs is weliswaar aantrekkelijk, maar op korte en lange termijn vertonen dit soort toestellen al snel uiteenlopende storingen en defecten.

Bij Refurbished-iPhone.shop vinden klanten geen opgelapte schadetoestellen, maar hoge kwaliteit refurbished iPhones die vaak niet van nieuw te onderscheiden zijn, omdat alle defecte en/of beschadigde onderdelen vervangen zijn met 100% originele onderdelen. De software wordt door Refurbished-iPhone.shop hersteld en een toestel wordt grondig na gekeken op technische mankementen en indien nodig worden defecte onderdelen vervangen. Pas als de technische mensen van Refubished-iPhone.shop er zeker van zijn dat een toestel aan alle kwaliteitseisen voldoet, biedt Refurbished-iPhone.shop hem aan in de webwinkel. De prijs- kwaliteitsverhouding is dan ook zeer goed te noemen en mocht de klant toch niet tevreden zijn, dan krijgt deze bij Refurbished-iPhone.shop gewoon het geld terug. Tevens biedt Refurbished-iPhone.shop standaard 36 maanden garantie op de iPhones.

Voordelen op een rij
• Bovengemiddelde prijs- kwaliteitsverhouding;
• Standaard 36 maanden garantie;
• Refurbishment uitsluitend met originele onderdelen;
• Op werkdagen besteld voor 15:00 besteld, morgen gratis bezorgd;
• Veilig achteraf betalen via AfterPay.

Verder belangrijk om te weten
De toestellen die Refurbished-iPhone.shop aanbiedt in de webwinkel zijn nooit gestolen. Aangeboden iPhones worden altijd door Refurbished-iPhone.shop gecontroleerd op de capaciteit van de batterij. De capaciteit van een batterij gaat achteruit naargelang de aantal oplaadbeurten en de manier van opladen. Zodra de accu van een smartphone meer dan 10% van zijn capaciteit verloren heeft wordt hij standaard door Refurbished-iPhone.shop vervangen.

Daarom, koop vanaf nu via mijnkorting.nl bij Refurbished-iphone.shop om altijd te besparen op al jouw bestedingen, ook als je een kortingscode invult of je gebruik maakt van een andere actie.