Alle Refurbished-iphone.shop kortingscodes en kortingen

4 actuele kortingen of kortingscodes

Vind hier alle actuele juli 2019 coupons en aanbiedingen van Refurbished-iphone.shop, en ontvang daarnaast nog eens extra korting via MijnKorting.

Refurbished-iphone.shop acties

 • € 7
  extra korting

  Altijd extra korting op je aankoop bij Refurbished-iphone.shop

  Bij Refurbished-iphone.shop

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Refurbished-iphone.shop. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang € 7,50 welkomstpremie. Zodoende hoef je niet te zoeken naar een Refurbished-iphone.shop kortingscode.

 • € 7
  extra korting

  Geen verzendkosten bij Refurbished-iphone.shop

  Bij Refurbished-iphone.shop

  Je hoeft helemaal geen verzendkosten te betalen als je bij Refurbished-iphone.shop bestelt. Voor deze service van Refurbished-iphone.shop is een kortingscode niet vereist.

 • € 7
  extra korting

  Profiteer van 36 maanden garantie op uw refurbished iPhone bij Refurbished-iphone.shop

  Bij Refurbished-iphone.shop

  Heeft u een nieuwe telefoon nodig? Bezoek dan snel Refurbished-iphone.shop, koop een refurbished iPhone en profiteer van garantie tot wel 36 maanden. Deze lange garantieperiode biedt u de zekerheid over uw aankoop. U heeft geen kortingscode nodig.

 • € 7
  extra korting

  Gratis verzenden bij Refurbished-iphone.shop!

  Bij Refurbished-iphone.shop

  Uw nieuwe Iphone wordt gratis en verzekerd verzonden bij Refurbished-iphone.shop! Hiervoor heeft u geen kortingscode van Refurbished-iphone.shop nodig!

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van Refurbished-iphone.shop

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • € 7
  extra korting

  Goedkope en hoogwaardige toestelllen bij Refurbished-iphone.shop

  Bij Refurbished-iphone.shop

  Een ander toestel nodig? Een tweede kans voor een Iphone is een voordeel voor uw portemonnee. Refurbished-iphone.shop maakt geen gebruik van een kortingscode.

 • € 7
  extra korting

  Tot 36 maanden garantie op je refurbished iphone bij Refurbished-iphone.shop

  Bij Refurbished-iphone.shop

  Bestel een zo goed als nieuw refurbished i-phone al vanaf € 216,- bij Refurbished-iphone.shop. Je krijgt standaard 36 maanden garantie op de toestel. En via mijnkorting ontvang je ook nog eens extra Refurbished-iphone.shop korting op je account. Een kortingscode is niet nodig.

 • € 7
  extra korting

  Kortingscode voor 10 euro korting bij Refurbished-iphone.shop

  Bij Refurbished-iphone.shop

  Bij Refurbished-iphone.shop krijg je nu 10,- korting op de aankoop van een Refurbished iPhone! Kijk voor deze voordelige actie bij Refurbished-iphone.shop en profiteer van je korting. Gebruik de kortingscode om je korting te ontvangen.

  Voorwaarden

  alleen geldig bij een subtotaal van minimaal € 200,-

Alle Refurbished-iphone.shop kortingscodes en kortingen

Korting bij Refurbished-iphone.shop

Ben jij ook op zoek naar kortingscodes en acties van Refurbished-iphone.shop, die geldig zijn in juli 2019? Dan kan mijnkorting je wellicht helpen, want wij zijn altijd op de hoogte van de acties van Refurbished-iphone.shop. Zodra er een kortingscode of actie beschikbaar is, dan communiceren we die op deze pagina. En daarbovenop krijg je via MijnKorting.nl te allen tijde extra korting bij al je bestellingen bij Refurbished-iphone.shop. Op die manier kun je dus dubbel profiteren van acties en aanbiedingen. In de volgende paragrafen leggen we wat meer uit over Refurbished-iphone.shop, dus lees gerust verder.

Refurbished-iPhone.shop is ontstaan vanuit de liefde voor Apple producten, om zoveel mogelijk mensen blij te maken met een kwalitatief hoogstaand en duurzaam product tegen een eerlijke, betaalbare prijs. Helaas komt vandaag de dag een groot deel van het refurbished aanbod voort uit afgekeurde en defecte producten. Partijen die deze iPhones en iPad opkopen en vervolgens compleet ‘renoveren’ doen dit doorgaans met goedkope niet originele Apple onderdelen. De prijs is weliswaar aantrekkelijk, maar op korte en lange termijn vertonen dit soort toestellen al snel uiteenlopende storingen en defecten.

Bij Refurbished-iPhone.shop vinden klanten geen opgelapte schadetoestellen, maar hoge kwaliteit refurbished iPhones die vaak niet van nieuw te onderscheiden zijn, omdat alle defecte en/of beschadigde onderdelen vervangen zijn met 100% originele onderdelen. De software wordt door Refurbished-iPhone.shop hersteld en een toestel wordt grondig na gekeken op technische mankementen en indien nodig worden defecte onderdelen vervangen. Pas als de technische mensen van Refubished-iPhone.shop er zeker van zijn dat een toestel aan alle kwaliteitseisen voldoet, biedt Refurbished-iPhone.shop hem aan in de webwinkel. De prijs- kwaliteitsverhouding is dan ook zeer goed te noemen en mocht de klant toch niet tevreden zijn, dan krijgt deze bij Refurbished-iPhone.shop gewoon het geld terug. Tevens biedt Refurbished-iPhone.shop standaard 36 maanden garantie op de iPhones.

Voordelen op een rij
• Bovengemiddelde prijs- kwaliteitsverhouding;
• Standaard 36 maanden garantie;
• Refurbishment uitsluitend met originele onderdelen;
• Op werkdagen besteld voor 15:00 besteld, morgen gratis bezorgd;
• Veilig achteraf betalen via AfterPay.

Verder belangrijk om te weten
De toestellen die Refurbished-iPhone.shop aanbiedt in de webwinkel zijn nooit gestolen. Aangeboden iPhones worden altijd door Refurbished-iPhone.shop gecontroleerd op de capaciteit van de batterij. De capaciteit van een batterij gaat achteruit naargelang de aantal oplaadbeurten en de manier van opladen. Zodra de accu van een smartphone meer dan 10% van zijn capaciteit verloren heeft wordt hij standaard door Refurbished-iPhone.shop vervangen.

Daarom, koop vanaf nu via mijnkorting.nl bij Refurbished-iphone.shop om altijd te besparen op al jouw bestedingen, ook als je een kortingscode invult of je gebruik maakt van een andere actie.

Kortingen

met kortingscode: € 7 (extra) korting
zonder kortingscode: € 7 (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar Refurbished-iphone.shop

 terug naar alle winkels