Kortingscodes, kortingen en acties van Remarkt

4 actuele kortingen of kortingscodes

Bestel met korting met deze Remarkt bonnen en kortingen geldig in september 2019, en ontvang daarnaast altijd nog eens extra korting via MijnKorting.

Remarkt acties

 • 2,25%
  extra korting

  Altijd extra korting bij Remarkt

  Bij Remarkt

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Remarkt. Gewoon op je MijnKorting account, zonder dat je hoeft te zoeken naar een Remarkt kortingscode. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang 7,50 welkomstpremie.

 • 2,25%
  extra korting

  Laptops en computers met korting bij Remarkt

  Bij Remarkt

  Wil je een laptop of computer met korting kopen bij Remartk, maar is er net geen geschikte kortingsactie beschikbaar? Geen probleem. Bestel gewoon altijd via mijnkorting bij Remarkt, dan profiteer je altijd van 2,25% korting op je bestelling!

 • 2,25%
  extra korting

  Alle bestellingen GRATIS verzonden bij Remarkt

  Bij Remarkt

  Bij Remarkt wordt je bestelling vanaf nu kosteloos verzonden. Hiervoor is een kortingscode van Remarkt niet vereist.

 • 2,25%
  extra korting

  LCD-monitor van Samsung al vanaf € 65,- bij Remarkt

  Bij Remarkt

  Bestel een LCD-monitor van Samsung al voor € 65,- bij Remarkt. Uiteraard ontvang je als lid van mijnkorting ook nog eens extra Remartk korting op je account. Je hebt voor deze actie geen Remarkt kortingscode nodig.

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van Remarkt

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • 2,25%
  extra korting

  Laptops al vanaf € 80,- bij Remarkt

  Bij Remarkt

  Je kunt bij Remarkt al een laptop bestellen voor slechts € 80,-. Voor deze actie is geen kortingscode nodig.

 • 2,25%
  extra korting

  Samsung Syncmaster wide-screen voor slechts € 80,- bij Remarkt

  Bij Remarkt

  Bij Remarkt koop je nu de Samsung Syncmaster MD230 23 inch wide-screen zonder voet voor slechts € 80,-. Hiervoor is geen kortingscode nodig.

 • 2,25%
  extra korting

  Lenovo Thinkpad al v.a. € 250,- bij Remarkt

  Bij Remarkt

  Een refurbished Lenovo is super effectief voor al je huiswerk, administratie en presentaties. Bestel nu een Lenovo Thinkpad al v.a. € 250,- bij Remarkt. Je hebt hier geen kortingscode voor nodig.

 • 2,25%
  extra korting

  Laptoptassen voor slechts € 25,- bij Remarkt

  Bij Remarkt

  Op zoek naar een Laptoptas? Bij Remarkt koop je een laptoptas heel eenvoudig online voor slechts € 25,-. Hiervoor is geen kortingscode nodig.

 • 2,25%
  extra korting

  iPhones al vanaf € 80,- bij Remarkt

  Bij Remarkt

  Bij Remarkt bestel je al een iPhone al vanaf € 80,-. Ga voor deze actie naar Remarkt en pak ook nog eens Remarkt korting op je mijnkorting account. Een kortingscode is niet nodig.

 • 2,25%
  extra korting

  Appel Macbook Pro al v.a. € 549,00 bij Remarkt

  Bij Remarkt

  Nu bij Remarkt koop je een Appel Macbook Pro 13" al voor slechts € 549,00. Je hebt hier geen kortingscode voor nodig.

 • 2,25%
  extra korting

  HP computer al vanaf € 35,- bij Remarkt

  Bij Remarkt

  Bij Remarkt koop je al een HP computer al vanaf € 35,-. Ga voor deze aanbieding naar Remarkt en pak ook nog eens Remarkt korting op je mijnkorting account. Hiervoor is geen kortingscode nodig.

 • 2,25%
  extra korting

  Tablet al vanaf € 119,- bij Remarkt

  Bij Remarkt

  Een tablet kopen doe je bij Remarkt al voor slechts € 119,-. Voor deze actie is geen kortingscode nodig.

 • 2,25%
  extra korting

  Extra lage prijzen op refurbished producten bij Remarkt

  Bij Remarkt

  Grijp je kans om geweldige refurbished producten te bemachtigen tegen een hele lage prijs bij Remarkt. Een kortingscode van Remarkt is niet nodig.

 • 2,25%
  extra korting

  Werkgeheugen al vanaf € 2,18 bij Remarkt

  Bij Remarkt

  Maak jouw computer eenvoudig sneller! Koop nu meer werkgeheugen bij Remarkt en krijg via mijnkorting ook nog eens Remarkt korting op je account. Hiervoor is geen kortingscode nodig.

Kortingscodes, kortingen en acties van Remarkt

Korting bij Remarkt

Zoek jij naar kortingscodes en kortingsacties van Remarkt, geldig in september 2019? Dan zit je hier goed, want wij staan dagelijks in contact met Remarkt. Zodra we een actie of kortingscode vinden, dan communiceren we die op deze pagina. En als extra ontvang je bij MijnKorting te allen tijde extra korting op al je bestellingen bij Remarkt. Op die manier krijg je dubbele, of soms wel driedubbele korting. In de volgende paragrafen leggen we wat meer uit over Remarkt, dus lees gerust verder.

Bent u op zoek naar een nieuw product, zoals een mobiele telefoon, laptop of printer? Dan bent u bij Remarkt op het juiste adres. Remarkt houdt zich bezig met de online verkoop van refurbished elektronica. Zo verkopen zij computers, lcd monitoren, onderdelen en richten zij zich nog exclusief op de apple store producten. Hieronder gaan wij dieper in op wat Remarkt te bieden heeft. Zo gaan we hieronder alle voordelen behandelen, waarmee Remarkt zich onderscheidt. Daarna gaan wij dieper in op alle manieren waarop u geld kunt besparen bij Remarkt. Bent u benieuwd? Lees dan gerust even verder.

 

-Voordelen van Remarkt-

Remarkt is onder veel mensen populair. Daarom maken zij de laatste jaren een flinke groei door. Ze hebben immers een goed concept en een fijne marketing. Maar daarnaast hebben zij om zo groot te worden ook veel manieren nodig waarop ze zich kunnen onderscheiden van andere online winkels die refurbished artikelen verkopen. Zij laten dan ook op verschillende manieren zien hoe zij voordelig zijn. Wij hebben enkele, van de velen, voordelen van Remarkt voor u op een rijtje gezet. Dan hoeft u het vergelijk werk niet meer te doen en ziet u in bijna één oogopslag dat Remarkt ronduit voordelig is.

 

-Beter voor het milieu-

Het maken van elektronische apparatuur is niet erg goed voor het milieu. Zeker niet omdat deze producten na een tijdje stuk gaan en dan vaak weggegooid worden of in de kast blijven liggen. Gelukkig denkt Remarkt wel aan het milieu. Oude telefoons met nog werkende onderdelen worden namelijk gebruikt om weer een gloednieuwe telefoon te maken. Want waarom zou je nog uitstekend werkende onderdelen zomaar weggooien als ze het wel nog doen? Dat is onlogisch en het is maar goed dat Remarkt u helpt met deze stap te maken.

 

-Uitstekende klantenservice-

Het is altijd erg vervelend als u niet goed geholpen wordt. Wanneer u vragen heeft, klachten of andere problemen belt u waarschijnlijk de klantenservice. Als deze vervolgens niet op neemt, slecht bereikbaar is en u ook nog eens niet goed helpt, is dat erg vervelend. Dat draagt tevens ook niet bij aan goede service. Daarom doet Remarkt dat anders! Remarkt heeft een uitstekende klantenservice, die u graag te woord wil staan. Daarom zijn zij op werkdagen altijd bereikbaar. Voor meer informatie over de precieze tijden kunt u terecht op de website van Remarkt. Daarnaast is hun klantenservice ook 24/7 bereikbaar via de e-mail.

 

-Kortingen bij Remarkt-

 

Refurbished telefoons zijn al heel veel voordeliger dan een gloednieuwe telefoon. Maar refurbished telefoons kosten alsnog heel wat geld. Gelukkig kan dat bij Remarkt heel anders. Bij Remarkt kunt u namelijk op heel veel verschillende manieren geld besparen. Heeft u bijvoorbeeld al eens gehoord van kortingscodes? Of weet u al andere manieren om geld te besparen bij Remarkt?

1.     Allereerst kunt u gebruik maken van kortingscodes. Kortingscodes zijn een van de bekendste manieren om aan korting te komen. Maar waar vindt u nu deze zogenaamde kortingscodes? Dat is eigenlijk heel erg makkelijk. Als u naar een website gaat met kortingscodes erop, zoals mijnkorting.nl vindt u daar honderden kortingscodes en zo ook kortingscodes voor Remarkt. Als u naar mijnkorting.nl gaat, kunt u daar een gratis account aanmaken met behulp van uw e-mailadres. Daardoor heeft u toegang tot alle kortingscodes bij Remarkt. U hoeft daarnaast niet bang te zijn dat uw privacy in gevaar gebracht wordt door deze kortingscodes. Al uw gegevens zullen opgeslagen worden op beveiligde servers. Dat maakt het nog extra voordelig voor u! U kunt vanaf nu genieten van gratis en vooral veilige korting! Profiteer hier dus van.

2.     Naast kortingscodes zijn er nog andere manieren om aan kortingen te komen bij Remarkt. Zo kunt u op de website van Remarkt zelf al veel geld besparen. Refurbished elektronica is veel goedkoper, dan gloednieuwe elektronica. Dit is ook de reden waarom Remarkt geen gebruik maakt van eigen kortingen. Die grote kortingen zitten al inbegrepen in de prijzen van de elektronica bij Remarkt. Dat maakt Remarkt van nature al erg voordelig. Het nadeel daarvan is dat mensen vaak afhaken. Ze hebben het gevoel dat er geen korting wordt geschonken, maar dit is juist het tegenovergestelde van de werkelijkheid. U profiteert al zo veel, dat Remarkt u al heel veel korting heeft geschonken. Neem met deze gedachten in uw achterhoofd dus nog een kijkje op de website van Remarkt.

3.     Naast de kortingscodes en deze al inbegrepen kortingen, is er nog een laatste manier om aan kortingen te komen bij Remarkt. U kunt zich namelijk inschrijven voor de nieuwsbrief. Dit kan u doen door naar de website van Remarkt te gaan en het kopje ‘nieuwsbrief’ zoeken. Deze vindt u onderaan de website. U kunt zich inschrijven voor de nieuwsbrief met behulp van uw e-mailadres. De inschrijving houdt in dat u op de hoogte blijft van alle nieuwste producten, nieuwtjes en andere interessante dingen. Als u altijd als eerste op de hoogte blijft, kunt u hier veel mee besparen. U bent dan de eerste die weet wat voor nieuwe producten ze hebben bij Remarkt, waardoor u weer kan besparen op deze producten!

 

Kortom, er zijn geen redenen meer om geen refurbished elektronica meer te kopen bij Remarkt. Remarkt biedt u heel veel voordelen, maar is ook op zichzelf heel voordelig. Wie had dat gedacht? Een bedrijf dat elektronica verkoopt en toch bewust is van de gevolgen van het milieu? Denkt u daarnaast nog eens aan alle andere voordelen die Remarkt met zich meebrengt. Naast het bewuste denkbeeld van het milieu, is ook de service erg goed. De klantenservice staat op elk moment voor u klaar. Zowel via de mail als telefonisch zijn zij goed bereikbaar en bereid om met u mee te denken. Daarnaast is het ook goed te doen om veel te besparen bij Remarkt. Elektronica is refurbished, dus sowieso al goedkoper. Maar daarnaast kunt u ook nog met behulp van kortingscodes meer korting krijgen op de al zo voordelige elektronica. Daarnaast is het ook nog handig om u in te schrijven voor de nieuwsbrief, zodat u ook over een langere periode veel geld kunt blijven besparen op al uw elektronica.

 

Daarom, ga altijd even via deze website naar Remarkt om altijd korting te ontvangen bij al je bestedingen, ook als er geen aanbieding of kortingscode beschikbaar is.

Kortingen

met kortingscode: 2,25% (extra) korting
zonder kortingscode: 2,25% (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend op basis van de orderwaarde exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar Remarkt

 terug naar alle winkels