Alle kortingsacties, kortingen en kortingscodes van Rooming

5 actuele kortingen of kortingscodes  |  Er is deze maand 1 aanbieding toegevoegd

Alle aanbiedingen en coupons van Rooming geldig in mei 2019, plus altijd nog eens extra korting via MijnKorting.

Rooming kortingscodes

 • tot € 8,80
  extra korting

  Kortingscode van Rooming voor 10% korting

  Bij Rooming

  Met deze kortingscode van Rooming krijg je maar liefst 10% korting op pakket 1!

 • tot € 8,80
  extra korting

  10% korting op pakket 2 bij Rooming met de kortingscode

  Bij Rooming

  Bij Rooming profiteer je nu van 10% korting op pakket 2. Gebruik de kortingscode van Rooming en pak je voordeel.

 • tot € 8,80
  extra korting

  Pakket 3 met 10% korting met de kortingscode bij Rooming

  Bij Rooming

  Gebruik nu de kortingscode van Rooming om te profiteren van 10% korting op pakket 3!

Rooming acties

 • tot € 8,80
  extra korting

  Altijd extra korting op je aankoop bij Rooming

  Bij Rooming

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Rooming. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang € 7,50 welkomstpremie. Zodoende hoef je niet te zoeken naar een Rooming kortingscode.

 • tot € 8,80
  extra korting

  Gratis rooming bij Rooming

  Bij Rooming

  Gratis rooming bij Rooming voor de verhuurder. De kosten worden verhaald op de huurder. Hiervoor heeft u geen kortingscode van Rooming nodig.

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van Rooming

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • tot € 8,80
  extra korting

  Kamer huren in Amsterdam al vanaf €300,- bij Rooming

  Bij Rooming

  Ben jij nog hard op zoek naar een kamer in Amsterdam? Bekijk dan alle appartementen, woningen en kamers van Rooming. Je huurt namelijk al een kamer vanaf €300,- per maand zonder dat je een kortingscode nodig hebt.

 • tot € 8,80
  extra korting

  Rooming kortingscode voor 10% korting op pakket 2 of pakket 3

  Bij Rooming

  Ontvang met deze kortingscode 10% korting bij het afsluiten van een pakket 2 of pakket 3 bij Romming. Pak nú je voordeel!

 • tot € 8,80
  extra korting

  20% korting op populaire pakket van Rooming met deze kortingscode

  Bij Rooming

  Verzilver deze kortingscode en krijg 20% korting op de populaire pakket bij Rooming. Dat wil je natuurlijk niet missen! Daarnaast ontvang je uiteraard de extra Rooming korting via MijnKorting.nl.

  Voorwaarden

  Geldig alleen op pakket populair

 • tot € 8,80
  extra korting

  Kortingscode van Rooming voor 10% korting op alles

  Bij Rooming

  Ontvang met deze kortingscode 10% korting op alle pakketten bij Rooming. Pak je voordeel! En uiteraard krijg je nog eens Rooming korting op je account, als je via mijnkorting besteld.


Korting tips

Alle kortingsacties, kortingen en kortingscodes van Rooming

Korting bij Rooming

Ben je op zoek naar acties, kortingscodes en kortingen van Rooming, bruikbaar in mei 2019? Dan zit je hier goed, want bij ons krijg je altijd extra korting bij al je aankopen bij Rooming. En daarbovenop zijn wij van MijnKorting altijd op de hoogte van de acties van Rooming. Zodra we een actie of kortingscode vinden, dan stellen we je via deze pagina op de hoogte. Zo kun je dus dubbele korting regelen. Hieronder willen we dieper ingaan op Rooming, dus lees gerust verder.

Rooming is een (ver)huur platform dat door gebruik te maken van de laatste technieken en inzichtelijke afbeeldingen, voor snellere matches zorgt. Rooming legt de focus op gebruikersgemak en betrouwbaarheid, waardoor een uniek platform is ontstaan. Een woning(ver)huur platform waar je weet van wie je huurt en aan wie je verhuurt. Door de krachten te bundelen met Nederlands grootste studenten vacature website en Stuvia heeft het platform direct toegang tot 90% van studerend en startend Nederland! Voor Verhuurders betekent dit een plek waarbij huurders snel en eenvoudig gevonden kunnen worden. Door een handig Dashboard, kan de Verhuurder de vele reacties en advertenties vanuit één centrale plek managen. Voor de Huurder biedt Rooming een plek waar eenvoud voorop staat. Door een koppeling met Facebook maak je als Huurder in minder dan één minuut een gratis profiel aan. Daarnaast kan er direct vanuit een overzichtelijk Dashboard gereageerd worden op de aangeboden kamers, woningen, of appartementen. Uitpuilende mailboxen, of per ongeluk verwijderde mailtjes behoren tot het verleden!

Daarom, ga vanaf nu altijd langs mijnkorting naar Rooming voor een permanente besparing op al je bestellingen, zowel met als zonder gebruik van een kortingscode of aanbieding.

Kortingen

zowel met of zonder kortingscode:
€ 2,50 (extra) korting op pakket 1
€ 6,25 (extra) korting op pakket 2
€ 8,80 (extra) korting op pakket 3

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar Rooming

 terug naar alle winkels