Runnersworld kortingscodes en kortingsacties

1 actuele korting of kortingscode

Hier vind je alle Runnersworld acties en codes geldig in september2022, en ontvang daarnaast altijd extra korting via MijnKorting.

Runnersworld acties

 • 7%
  extra korting

  Altijd extra korting op je aankoop bij Runnersworld

  Bij Runnersworld

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Runnersworld. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang € 7,50 welkomstpremie. Zodoende hoef je niet te zoeken naar een Runnersworld kortingscode.

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van Runnersworld

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • 7%
  extra korting

  Altijd extra korting op je aankoop bij Runnersworld

  Bij Runnersworld

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Runnersworld. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang € 7,50 welkomstpremie. Zodoende hoef je niet te zoeken naar een Runnersworld kortingscode.

Runnersworld kortingscodes en kortingsacties

Kortingen bij Runnersworld

Ben je op zoek naar iets unieks? Dan heeft Runnersworld het perfecte aanbod voor jou. Deze online webshop biedt hardloop bladen aan. Je leest van alles over de sport, wat het voor een echte hardloopliefhebber speciaal en onmisbaar maakt. Wil jij een voordelig abonnement afsluiten? Dan is het aan te raden om hieronder verder te lezen. Je leest namelijk meer over de vele kortingsmogelijkheden die zich voordoen wanneer je shopt bij Runnersworld.

Het voordelige blad voor hardlopers

Runnersworld is het grootste hardloopblad ter wereld en wordt het meeste gelezen in Nederland en België. In de bladen vind je tips over het hardlopen, inspiratie en informatie. Een echte hardloopliefhebber mag dit dan ook niet missen. Dat hoeft ook helemaal niet, want er zijn genoeg opties waarmee je geld kunt besparen. De abonnementen die je bij Runnersworld afsluit, zullen vaak een korting met zich meebrengen. Dat is voor iedere klant uiteraard aantrekkelijk. Hoe dan ook, bij Runnersworld shop je altijd een voordelig abonnement.

Abonnement met hoge korting

Ben jij van plan om een abonnement af te sluiten bij Runnersworld? Dan is het handig om dit stuk verder door te lezen. In deze alinea hebben we het namelijk over de verschillende kortingen per abonnement van Runnersworld. Het komt erop neer dat naarmate je een abonnement afsluiten voor een langere tijd, je er ook meer korting voor terug zal krijgen. Zo kun je beginnen bij een abonnement van zes bladen. Hierop ontvang je 32% korting, wat een extreem hoge korting is. Koop niet langer alle bladen los op de webshop van Runnersworld, maar ga voor dit abonnement om zo geld te besparen. Wil jij meer lezen van Runnersworld? Dan kun je gaan voor het abonnement met elf balden. Hierop ontvang je 37% korting, wat alweer meer is dan het vorige genoemde abonnement. Als laatste kun je ook gaan voor 41% korting bij tweeëntwintig bladen. Alle abonnementen zijn stuk voor stuk ook digitaal te lezen en na de actieperiode kun je ze eenvoudig opzeggen. Bij Runnersworld zit je nergens aan vast en geniet je van de vele kortingen!

Unieke abonnee kortingen bij Runnersworld

Nu je meer weet over de hoge kortingen die gelden op de verschillende abonnementen die je kunt afsluiten, is het interessant om een stapje verder te gaan. Runnersworld biedt namelijk niet alleen kortingen aan op de aangeboden bladen, maar ook op unieke hardloop gerelateerde dingen. Zo krijg je als abonnee van Runnersworld korting op de TCS Amsterdam Marathon en Runner’s World Zandvoort Circuit. Dit is voor jou als hardloopliefhebber natuurlijk geweldig. Tevens is het mogelijk om korting te krijgen op een tweede tijdschriftabonnement wat je aanschaft via Tijdschrift.nl. Genoeg kortingen dus! Vergeet daarnaast niet gebruik te maken van een interessante Runnersworld kortingscode. Hieronder lees je daar meer over.

Korting sparen bij Mijnkorting

Ben jij een hardloopliefhebber? In dat geval is Runnersworld de perfecte webshop voor jou. Zoals je al weet, biedt deze shop bladen met inspirerende verhalen aan over het hardlopen. Daarnaast biedt de webwinkel producten aan die ideaal zijn voor iedere hardloper. Het fijne aan een abonnement afsluiten of online shoppen bij Runnersworld, is dat je te maken hebt met scherpe prijzen. De site zelf hanteert al lage prijzen en daarnaast is het vaak mogelijk om een abonnement of product te scoren met hoge korting. Zelf heb jij ook nog invloed op de prijs van jouw aankopen bij Runnersworld. Via Mijnkorting kun je namelijk aan acties en kortingscodes komen. Wat zijn kortingscodes precies en hoe gebruik je ze? Een kortingscode is een speciale code die je op het internet vindt. Wanneer je deze vervolgens inzet tijdens het online shoppen, zal je hoge korting ontvangen op de aankopen die je doet. De korting kan bijvoorbeeld een vast bedrag zijn of een percentage zijn van de aankoopkosten. Per kortingscode verschillen de kortingen die je ermee kunt pakken. Mijnkorting staat boordevol met acties, kortingscodes en deals. Zo kun je er regelmatig ook interessante aanbiedingen voor Runnersworld vinden. Dit kan zijn in de vorm van een kortingscode of een voordelige actie. Het is daarom zeker de moeite waard om een kijkje te nemen bij Mijnkorting. Indien je gebruik wilt maken van een echte Runnersworld kortingscode, is het nodig om een account aan te maken op de site van Mijnkorting. Lid worden kost slechts een minuut van je tijd en vervolgens geniet je van de velen voordelen die de site je te bieden heeft. Daarnaast is het ook nog eens helemaal gratis om lid te worden van Mijnkorting. Ieder nieuw lid krijgt zelfs een welkomstpremie van 7,50 euro. Die mag je helemaal zelf houden. Misschien zet je dat geld wel in voor de volgende uitgave van Runnersworld? Alles kan en Mijnkorting zal er te allen tijde voor zorgen dat online shoppen bij Runnersworld voordelig blijft.

Exclusieve social media deals

Iedereen is tegenwoordig actief op social media. Via social media kanalen houden mensen elkaar op de hoogte van alle ontwikkelingen. Runnersworld gaat mee in deze trend en zorgt er daarom voor dat alle klanten voortaan helemaal op de hoogte zijn van alle veranderingen bij Runnersworld. Dit kan betrekking hebben op de bladen die worden aangeboden, maar ook op de producten die worden verkocht via de webshop. Ook zal je via de social media kanalen van Runnersworld op de hoogte worden gehouden van nieuwe kortingen. Indien je af en toe de Facebook pagina van Runnersworld bekijkt, zal je gauw genoeg een interessante korting vinden. Misschien een unieke korting op het afsluiten van een abonnement of een aanbieding die geld voor een eenmalige aankoop. Laat je verrassen door de voordelen die de social media pagina’s van Runnersworld met zich meebrengen.

Wacht niet langer meer en bekijk het aanbod van Runnersworld. Een uniek aanbod en tevens de grootste aanbieder van hardloop bladen. Dat wil je toch niet missen als echte hardloopliefhebber? Daarnaast hoeft het je helemaal niet veel te kosten. Dat komt natuurlijk doordat je kunt genieten van alle aangeboden kortingen via Runnersworld. Sluit je een abonnement af, dan zal je te allen tijde voor een voordelige prijs kunnen gaan. Zeker wanneer je gebruik maakt van de kortingscodes van Mijnkorting. Deze zorgen voor dubbel zoveel voordeel, waardoor jij als klant nog goedkoper uit bent.

 

Kortingen

met kortingscode: 7% (extra) korting
zonder kortingscode: 7% (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar Runnersworld

 terug naar alle winkels
Account registratie is op dit moment uitgeschakeld.