Alle Sanidirect kortingscodes, kortingen en aanbiedingen

2 actuele kortingen of kortingscodes  |  Er zijn deze maand 2 aanbiedingen toegevoegd

Vind hier alle augustus 2019 promotiecodes en kortingen van Sanidirect, en bovendien ontvang je altijd nog eens extra korting via MijnKorting.

Sanidirect acties

 • 1,5%
  extra korting

  10% korting op alle toiletten bij Sanidirect

  Bij Sanidirect

 • 1,5%
  extra korting

  Altijd extra korting op je aankoop bij Sanidirect

  Bij Sanidirect

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Sanidirect. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang € 7,50 welkomstpremie. Zodoende hoef je niet te zoeken naar een Sanidirect kortingscode.


Korting tips

Alle Sanidirect kortingscodes, kortingen en aanbiedingen

Korting bij Sanidirect

Ben je zoekende naar aanbiedingen, kortingen en kortingscodes van Sanidirect, geldig in augustus 2019? Dan hoef je niet langer te zoeken, want via MijnKorting.nl krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Sanidirect. En bovendien zijn wij van MijnKorting altijd op de hoogte van de acties van Sanidirect. Zodra er een kortingscode of actie beschikbaar is, dan laten we je die meteen weten op deze pagina. Zo kun je dus dubbele korting regelen. Hieronder vertellen we je wat meer over de webshop van Sanidirect, dus lees gerust verder.

Sanidirect is de snelst groeiende sanitair winkel van Nederland met een webshop en maar liefst 24 showrooms.

Bij Sanidirect vinden ze het belangrijk dat bezoekers direct het sanitair vinden waarnaar zij op zoek zijn, en dat voor direct de laagste prijs. Of men nu op zoek is naar een complete badkamer of los sanitair, bij Sanidirect helpen zij graag bij het maken van de juiste keuze.

Daarom, ga vanaf nu via mijnkorting naar Sanidirect om te besparen op elke besteding, ook als er geen kortingscode of actie beschikbaar is.

Kortingen

met kortingscode: 1,5% (extra) korting
zonder kortingscode: 1,5% (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar Sanidirect

 terug naar alle winkels