Alle Secretrooms kortingscodes, kortingen en aanbiedingen

4 actuele kortingen of kortingscodes

Alle aanbiedingen en bonnen van Secretrooms geldig in augustus 2020, plus nog eens extra korting via MijnKorting.

Secretrooms acties

 • 1,75%
  extra korting

  Altijd extra korting op je aankoop bij Secretrooms

  Bij Secretrooms

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Secretrooms. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang € 7,50 welkomstpremie. Zodoende hoef je niet te zoeken naar een Secretrooms kortingscode.

 • 1,75%
  extra korting

  Een boeking bij Secretrooms met extra korting

  Bij Secretrooms

  Boek hier discreet en flexibel een luxe kamer of romantische privé sauna bij Secretrooms en profiteer ook nog eens van Secretrooms korting op je mijnkorting account. Hiervoor is een kortingscode niet nodig.

 • 1,75%
  extra korting

  Gratis gebruik van agendasysteem bij Secretrooms

  Bij Secretrooms

  Verhuur je kamer of huis via Secretrooms en maak gebruik van het gratis agendasysteem van Secretrooms. Hiervoor heeft u geen kortingscode van Secretrooms nodig.

 • 1,75%
  extra korting

  Voordelige kamers te huur per uur bij Secretrooms

  Bij Secretrooms

  Boek voordelig een kamer per uur bij Secretrooms. Hiervoor heeft u geen kortingscode van Secetrooms nodig.

Alle Secretrooms kortingscodes, kortingen en aanbiedingen

Korting bij Secretrooms

Zoek niet langer naar kortingen en kortingscodes van Secretrooms, die bruikbaar zijn in augustus 2020? Dan ben je hier aan het juiste adres, want via ons ontvang je te allen tijde extra korting op al je aankopen bij Secretrooms. En als extra checken wij dagelijks de website van Secretrooms. Zodra we een actie of kortingscode tegenkomen dan stellen we je via deze pagina op de hoogte. Zo kun je dus dubbele of soms zelfs driedubbele korting regelen. Hieronder willen we in het kort wat meer uitleggen over Secretrooms, dus lees gerust verder.

Secret Rooms is een online boekingsplatform voor deeltijd verhuur van luxe kamers. Vanaf augustus 2016 actief en is binnen 1 jaar marktleider in deeltijd verhuur geworden. Onze verhuurder zijn hotels, Bed & Breakfast en privé saunaverhuurders. Onze huurders zijn mensen die om uiteenlopende redenen behoefte hebben om een plek voor een paar uur te reserveren. Dit kunnen mensen zijn die een affaire hebben maar ook jong volwassenen die in de eigen omgeving niet terecht kunnen. Ook vanuit religieuze omstandigheden en alleenstaande met kinderen thuis komen er veel reserveringen tot stand. Secret Rooms groeit snel en verwacht in 2020 circa 100.000 reserveringen te verwerken.

Daarom, bestel altijd via mijnkorting.nl bij Secretrooms om altijd extra korting te ontvangen op al jouw aankopen, ook als er geen actiekorting of kortingscode geldig is.

Kortingen

met kortingscode: 1,75% (extra) korting
zonder kortingscode: 1,75% (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar Secretrooms

 terug naar alle winkels