Kortingscodes en acties van Toms

2 actuele kortingen of kortingscodes

Alle actuele september2022 acties en coupons van Toms, en daarnaast ontvang je altijd nog eens extra korting op je mijnkorting account.

Toms acties

 • 1,5%
  extra korting

  Altijd extra korting op je aankoop bij Toms

  Bij Toms

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Toms. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang € 7,50 welkomstpremie. Zodoende hoef je niet te zoeken naar een Toms kortingscode.

 • 1,5%
  extra korting

  10% nieuwsbrief korting bij Toms

  Bij Toms

  Meld je aan voor de nieuwsbrief van Toms en ontvang een 10% kortingscode op je volgende bestelling!

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van Toms

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • 1,5%
  extra korting

  Met de Toms kortingscode ontvang je 20% korting

  Bij Toms

  Voorwaarden

  Kortingscode is niet geldig op sale items

 • 1,5%
  extra korting

  Pak 15% korting op de sale met deze Toms kortingscode

  Bij Toms

  Voorwaarden

  Excl. cadeaubonnen en niet-afgeprijsde artikelen - slechts eenmalig te gebruiken. Deze aanbieding is niet van toepassing op reeds geplaatste bestellingen. De aanbieding kan worden aangepast naar aanleiding van retouren, annuleringen en inruilen.

 • 1,5%
  extra korting

  Geniet nu van tot 60% korting op de sale items bij Toms

  Bij Toms

 • 1,5%
  extra korting

  Winter SALE bij Toms | Pak nu tot wel 50% korting op de sale items

  Bij Toms

 • 1,5%
  extra korting

  Scoor nu 15% extra korting op je bestelling met deze Toms kortingscode

  Bij Toms

 • 1,5%
  extra korting

  Scoor nu 10% korting op slippers met deze Toms kortingscode

  Bij Toms

 • 1,5%
  extra korting

  Verzilver deze Toms kortingscode en scoor 10% korting op slippers

  Bij Toms

 • 1,5%
  extra korting

  Ontvang met deze Toms kortingscode 10% korting op espadrilles

  Bij Toms

 • 1,5%
  extra korting

  Pak nu met deze Toms kortingscode 10% korting op Espadrilles

  Bij Toms

 • 1,5%
  extra korting

  Verzilver deze Toms kortingscode en krijg 10% extra korting op boots

  Bij Toms

Kortingscodes en acties van Toms

Korting bij Toms

Ben je op zoek naar kortingsacties, kortingen en kortingscodes van Toms, geldig in september2022? Dan zit je bij mijnkorting goed, want via MijnKorting.nl krijg je te allen tijde extra korting op al je bestellingen bij Toms. En bovendien checken wij van MijnKorting dagelijks de webshop van Toms. Zodra we weer een kortingscode of andere korting vinden dan stellen we je via deze pagina op de hoogte. Op die manier kun je dus dubbel profiteren. In de volgende paragrafen leggen we wat meer uit over Toms, dus lees gerust verder.

Met elk product dat u aanschaft, helpt TOMS een persoon die dat echt nodig heeft. Het helpen van een ander, terwijl u voor zichzelf iets leuks koopt. Dit idee klinkt toch fantastisch? Dat is het ook. En bij Shoptoms is dit idee gerealiseerd. Bij TOMS zijn niet alleen de schoenen en de brillen leuk, het prachtige concept werkt ook mee aan het leuke merk. Wanneer u een paar TOMS aanschaft zorgt u ervoor dat een kind in nood ook een paar mooie schoenen ontvangt. Dit geeft u een goed gevoel en daarnaast is het ook ontzettend voordelig voor een kind in nood. TOMS bestaat al zo’n 10 jaar met de centrale gedachte #oneforone. Dit idee is bedacht door een de enige echte Blake Mycoskie. Tijdens zijn reis naar Argentinië zag hij kinderen rondlopen zonder schoenen, hierdoor kwam hij op het briljante idee van One for One. En het werkte! Na de lancering van de schoenen van TOMS, duurde het niet lang of er werden ook leuke brillen aan het assortiment toegevoegd, waarmee mensen in nood aan goed zicht geholpen worden.

Leuke schoenen, tassen, zonnebrillen en zelfs koffie voor de dame en de heer, maar ook voor baby’s, jongens en septembersjes zijn er leuke dingen te vinden. Daarnaast heeft Shoptoms een speciale vegan collectie. Dit onderscheidt Shoptoms van vele andere webshops.

-Goed doel- Zoals er net al even beschreven stond hierboven, werkt TOMS mee aan een beter leven. Door het kopen van producten uit de webshop van Shoptoms helpt u mensen in nood aan schoenen, schoon water, beter gezichtsvermogen en veilige geboortes. TOMS heeft al meer dan 60 miljoen paar nieuwe schoenen gegeven aan kinderen die dat hard noig hebben. Uw aankoop zorgt voor een verhoogde mate van gezondheid, toegang tot onderwijs voor kinderen en het opbouwen van zelfvertrouwen van de individu. Daarnaast zullen patiënten met een hersteld gezichtsvermogen een enorme economische ontwikkeling doormaken. Er kan gestreefd worden naar gelijkheid tussen man en vrouw. Dit lijkt misschien vanzelfsprekend in Nederland, maar dat is het lang niet overal. Daarnaast kan men hun dagelijkse leven weer oppakken, op een volledig onafhankelijke manier.

Met de aankoop van een tas helpt u ook mee aan het verzorgen van een veilige bevalling. Zo is er minder kans op infecties bij geboortes en neemt het aantal sterfgevallen af. Zo zorgt u voor een voordelige kans voor moeder en kind. Uw aankoop helpt tenslotte ook mee aan opleidingen voor voedvrouwen en u creëert de mogelijkheid van het aanschaffen van kraampakketten voor veilige geboortes. Zo ziet u maar weer, door middel van het kopen van schoenen, brillen of tassen bij Shoptoms helpt u makkelijk mee aan een betere wereld. Voordelig voor u en een ander.

-samenwerking- Bij Supertoms staat een goede samenwerking centraal. Zij stellen hoge eisen aan de kwaliteiten die zij zoeken in hun Giving Partners. Dit vinden zij erg belangrijk. Zij streven naar de hoogste kwaliteit, zodat u blij bent maar ook een ander. Zij zoeken naar specifieke kwaliteiten, waaronder; duurzaamheid, ontwikkeling en neutraliteit. Maar zij zoeken ook verschillende organisaties met lokaal personeel en management, wat zorgt voor een stimulerende verbondenheid met regio’s waar zij werken. Op afstand kan men veel doen, maar een versterkende factor is lokaliteit.

-levering- TOMS verzendt bestellingen naar Nederland, Frankrijk (Continentaal Frankrijk), Duitsland, België en Luxemburg, daarnaast zijn TOMS verkrijgbaar bij officiële winkels, verspreid over de hele wereld. Bij elke bestelling kunt u gebruik maken van de gratis levering die Shoptoms u aanbiedt, hierbij heeft u geen speciale code nodig. Wanneer u ongedragen producten binnen zestig dagen na de aankoopdatum retourneert en in ruil een online winkeltegoed wenst te ontvangen, verstrekt TOMS een gratis verzendlabel aan u. Dit maakt shoppen bij Shoptoms erg aantrekkelijk, maar ook ontzettend voordelig.

-filteren- Om het overzicht te houden op een site zoals Shoptoms kan af en toe behoorlijk moeilijk zijn. Zo veel leuke producten. En hoe vindt u nu dat specifieke product dat bij u past? Om het u ietwat gemakkelijker te maken kunt u op de site van Shoptoms filteren. Dit houdt in dat u doelgericht op zoek kunt gaan naar uw ideale schoen. Door te filteren op kleur, prijs, materiaal en kenmerk vindt u de schoen die bij u past en die aansluit op al uw wensen.

Wanneer u shopt bij Supertoms kunnen de prijzen behoorlijk oplopen, vanwege de grote diversiteit aan leuke producten en uw vrijgevende bijdrage aan het goede doel. Gelukkig zijn er veel manieren om aan kortingen te komen. Een voorbeeld hiervan zijn kortingscodes. Het kan voor u handig zijn om hier nog een gemakkelijk overzicht van te hebben. Hoe verkrijgt u nu snel en gemakkelijk deze voordelige kortingen?

1.De snelste en makkelijkste manier om aan kortingen te komen is met behulp van kortingscodes. Hoe verkrijgt u deze kortingscodes precies? Het enige wat u hoeft te doen is op zoek te gaan naar een site met kortingscodes erop. Een voorbeeld hiervan is mijnkorting.nl. Op deze site staan kortingscodes voor verschillende websites. U kunt hier een account aanmaken door middel van het invullen van uw e-mailadres. U hoeft niet bang te zijn dat uw veiligheid of privacy in gevaar wordt gebracht, want al uw gegevens worden opgeslagen op beveiligde servers. Met deze veilige kortingscodes profiteert u van vele kortingen. Met behulp van vele kortingscodes bespaart u veel geld.

2.Naast de kortingscodes via een site als mijnkorting.nl is er nog een andere manier om aan korting te komen. U dacht misschien dat kortingscodes voordelig waren, maar op de site van Shoptoms profiteert u ook van veel voordeel. Op de site vindt u een kopje, genaamd ‘sale’. Wanneer u hierop klinkt vindt u alle sale op dat moment. Ook hier kunt u filteren op categorie, prijs, kleur en kenmerk. De kortingen lopen hoog op, dus dat maakt het ontzettend voordelig voor u!

3.Een ander manier om aan korting te komen, naast kortingscodes via bijvoorbeeld mijnkorting.nl en kortingen via de site zelf, kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief. Door uzelf aan te melden via deze nieuwsbrief op de site van Shoptoms profiteert u, naast de allernieuwste trends op het gebied van tassen, zonnebrillen en schoenen ook van vele kortingen en andere acties die het mogelijk maken om te profiteren van nog meer voordeel. Wanneer u zich aanmeld voor deze nieuwsbrief, ontvangt u ook nog eens 15% korting.

Met al deze voordelen die het shoppen bij Shoptoms met zich mee brengt, kunt u haast geen nee zeggen tegen een paar trendy schoenen, een hippe tas of een leuke zonnebril om uw outfit compleet te maken. Met het grote assortiment van Shoptoms, de vele kortingen die aan u verstrekt worden en het meewerken aan een betere wereld, hoeft u het shoppen bij Shoptoms niet langer uit te stellen.

Daarom, ga altijd even langs MijnKorting naar Toms voor altijd korting op iedere besteding, ook als er geen kortingscode voorhanden is.

Kortingen

met kortingscode: 1,5% (extra) korting
zonder kortingscode: 1,5% (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar Toms

 terug naar alle winkels
Account registratie is op dit moment uitgeschakeld.