Alle kortingscodes, kortingen en aanbiedingen van Showtec-Dap-Audio

1 actuele korting of kortingscode

Hier vind je alle actuele november 2019 promotiecodes en acties van Showtec-Dap-Audio, en daarbovenop ontvang je altijd extra korting via MijnKorting.

Showtec-Dap-Audio acties

 • 2,5%
  extra korting

  Altijd extra korting bij Showtec-Dap-Audio

  Bij Showtec-Dap-Audio

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Showtec-Dap-Audio. Gewoon op je MijnKorting account, zonder dat je hoeft te zoeken naar een Showtec-Dap-Audio kortingscode. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang 7,50 welkomstpremie.

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van Showtec-Dap-Audio

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • 2,5%
  extra korting

  3 way splitter voor slechts €31,50 bij showtec-dap-audio

  Bij Showtec-Dap-Audio

  Bij showtec-dap-audio koopt u een 3 way splitter voor slechts €31,50, zonder een kortingscode nodig te hebben.

Alle kortingscodes, kortingen en aanbiedingen van Showtec-Dap-Audio

Korting bij Showtec-Dap-Audio

Ben je zoekende naar kortingen, acties en kortingscodes van Showtec-Dap-Audio, die bruikbaar zijn in november 2019? Dan zit je goed, want wij zijn altijd op de hoogte van de acties van Showtec-Dap-Audio. Zodra we een actie of kortingscode vinden, dan communiceren we die op deze pagina. Bovendien krijg je via MijnKorting.nl altijd extra korting op al je bestellingen bij Showtec-Dap-Audio. Zo kun je dus dubbele of soms zelfs driedubbele korting regelen. Hieronder vertellen we je wat meer over de webshop van Showtec-Dap-Audio, dus lees gerust verder.

Showtec DAP Audio is officieel Nederlands dealer van de volgende merken : - Dap Audio - Showtec - DMT

Met Dap Audio wordt een inmiddels niet meer weg te denken Nederlands kwaliteitsproduct in de geluidsbranche verkocht. Zowel speakers, versterkers als DJ-equipment zijn in hun prijsklasse ongeëvenaard en zijn al jaren de standaard voor zowel beginnende als gevorderde DJ’s en sound-engineers.

Het merk Showtec is eveneens een begrip in de licht-industrie van podiumverlichting tot architecturale verlichting Showtec brengt dé ultieme kwaliteit tegen de meest concurrerende prijzen. Moving heads, PAR-lampen en lasers zijn maar enkele voorbeelden uit het meer dan 7.000 producten tellende assortiment. DMT producten richten zich op de media-kant van de showtechniek, zoals LED pixelscreens, displays en AV toebehoren.

Daarom, ga even via onze website naar Showtec-Dap-Audio voor altijd korting op alle bestellingen, ook als er geen actiekorting of kortingscode voorhanden is.

Kortingen

met kortingscode: 2,5% (extra) korting
zonder kortingscode: 2,5% (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar Showtec-Dap-Audio

 terug naar alle winkels