Alle kortingscodes, kortingen en aanbiedingen van Showtec-Dap-Audio


Helaas hebben wij geen samenwerking meer met deze webshop. Bij deze populaire winkels ontvang je nog wel extra korting via MijnKorting.nl.

Populaire shops met korting

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van Showtec-Dap-Audio

 • 2,5%
  extra korting

  3 way splitter voor slechts €31,50 bij showtec-dap-audio

  Bij Showtec-Dap-Audio

  Bij showtec-dap-audio koopt u een 3 way splitter voor slechts €31,50, zonder een kortingscode nodig te hebben.

  Geldig t/m 31-07-2018
  Deze actie is helaas afgelopen
Alle kortingscodes, kortingen en aanbiedingen van Showtec-Dap-Audio

Korting bij Showtec-Dap-Audio

Ben je zoekende naar kortingen, acties en kortingscodes van Showtec-Dap-Audio, die bruikbaar zijn in augustus 2020? Dan zit je goed, want wij zijn altijd op de hoogte van de acties van Showtec-Dap-Audio. Zodra we een actie of kortingscode vinden, dan communiceren we die op deze pagina. Bovendien krijg je via MijnKorting.nl altijd extra korting op al je bestellingen bij Showtec-Dap-Audio. Zo kun je dus dubbele of soms zelfs driedubbele korting regelen. Hieronder vertellen we je wat meer over de webshop van Showtec-Dap-Audio, dus lees gerust verder.

Showtec DAP Audio is officieel Nederlands dealer van de volgende merken : - Dap Audio - Showtec - DMT

Met Dap Audio wordt een inmiddels niet meer weg te denken Nederlands kwaliteitsproduct in de geluidsbranche verkocht. Zowel speakers, versterkers als DJ-equipment zijn in hun prijsklasse ongeëvenaard en zijn al jaren de standaard voor zowel beginnende als gevorderde DJ’s en sound-engineers.

Het merk Showtec is eveneens een begrip in de licht-industrie van podiumverlichting tot architecturale verlichting Showtec brengt dé ultieme kwaliteit tegen de meest concurrerende prijzen. Moving heads, PAR-lampen en lasers zijn maar enkele voorbeelden uit het meer dan 7.000 producten tellende assortiment. DMT producten richten zich op de media-kant van de showtechniek, zoals LED pixelscreens, displays en AV toebehoren.

Daarom, ga even via onze website naar Showtec-Dap-Audio voor altijd korting op alle bestellingen, ook als er geen actiekorting of kortingscode voorhanden is.