Alle acties, aanbiedingen en kortingscodes van Shuttleparkeren

1 actuele korting of kortingscode

Alle actuele december 2019 promotiecodes van Shuttleparkeren, en ontvang bovendien altijd nog eens extra korting via MijnKorting.

Shuttleparkeren acties

  • 7,5%
    extra korting

    Altijd extra korting op je aankoop bij Shuttleparkeren

    Bij Shuttleparkeren

    Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Shuttleparkeren. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang € 7,50 welkomstpremie. Zodoende hoef je niet te zoeken naar een Shuttleparkeren kortingscode.

Alle acties, aanbiedingen en kortingscodes van Shuttleparkeren

Korting bij Shuttleparkeren

Zoek jij naar aanbiedingen en kortingscodes van Shuttleparkeren, die geldig zijn in december 2019? Dan ben je hier aan het goede adres, want via MijnKorting.nl krijg je te allen tijde extra korting op al je bestellingen bij Shuttleparkeren. Bovendien checken wij van MijnKorting dagelijks de webshop van Shuttleparkeren. Zodra er een kortingscode of actie beschikbaar is, dan stellen we je via deze pagina op de hoogte. Op die manier kun je dus dubbel profiteren van acties en aanbiedingen. In de tekst hieronder vertellen we je alles over Shuttleparkeren, dus lees gerust verder.

Shuttleparkeren.nl biedt een stabiele en betrouwbare shuttle parkeerdienst op luchthaven Schiphol.
De dienstverlening van shuttleparkeren.nl onderscheid zich van de concurrentie door een hoge graad van automatisering en tegelijkertijd het behoud van het persoonlijke karakter en touch.

Voordelen:
• Shuttleparkeren.nl heeft grote en ruime parkeerterreinen met meer dan 800 plaatsen;
• De parkeerterreinen van shuttleparkeren.nl zijn afgezet en niet toegankelijk voor onbevoegden;
• Gratis annuleren of wijzigen van reserveringen bij shuttleparkeren.nl, dit kan 24/7 zowel via de website als telefonisch;
• De grote, ruime en luxe shuttlebussen van shuttleparkeren.nl rijden op afroep, er is dus geen wachttijd voor vertrek of afhalen;
• Shuttleparkeren.nl beschikt over een ruime overdekte parkeergelegenheid;
• Men parkeert bij shuttleparkeren.nl voor een scherpe en heldere prijs.

Daarom, koop vanaf nu via onze website bij Shuttleparkeren om korting te ontvangen op elke aankoop, ook als er geen aanbieding of kortingscode geldig is.

Kortingen

met kortingscode: 7,5% (extra) korting
zonder kortingscode: 7,5% (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar Shuttleparkeren

 terug naar alle winkels