Sightful kortingen

3 actuele aanbiedingen  |  Er zijn deze maand 3 acties toegevoegd

Vind hier alle augustus 2019 kortingen van Sightful, plus nog eens extra korting via MijnKorting.

Sightful kortingscodes

 • 5%
  extra korting

  Kortingscode voor gratis verzending bij Sightful

  Bij Sightful

  Je bestelling bij Sightful wordt gratis verzonden met gebruik van deze kortingscode. Dat is mooi meegenomen!

Sightful acties

 • 5%
  extra korting

  Altijd extra korting op je aankoop bij Sightful

  Bij Sightful

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Sightful. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang € 7,50 welkomstpremie.

 • 5%
  extra korting

  Kleurenlenzen bij Sightful al vanaf € 16,99

  Bij Sightful

  Koop voordelig je nieuwe kleurenlenzen bij Sightful al vanaf € 16,99.


Korting tips

Sightful kortingen

Korting bij Sightful

Ben jij op zoek naar kortingen en aanbiedingen van Sightful, die geldig zijn in augustus 2019? Dan kan mijnkorting je wellicht helpen, want wij zijn altijd op de hoogte van de acties van Sightful. Zodra we een actie of aanbieding tegenkomen dan communiceren we die op deze pagina. En bovendien ontvang je bij ons te allen tijde extra korting bij al je aankopen bij Sightful. Zo kun je dus dubbele korting regelen. Hieronder vertellen we je alles over de webshop en de kortingen bij Sightful, dus lees gerust verder.

Sightful.nl maakt online lenzen bestellen weer makkelijk. Wanneer men lenzen bestelt moet dit niet te veel moeite kosten. Het is echter ook belangrijk dat men zeker weet dat men de juiste contactlenzen bestelt. Bij Sightful.nl weten ze dat en daarom maken zij lenzen bestellen zo comfortabel mogelijk. Dit is dan ook hun missie. Of de consument nu lenzen wil bestellen via de website, via de chat of via WhatsApp: het kan allemaal.

USP's
• Gemiddelde klantenreview van 9.1;
• Consistent lage prijs;
• Gemakkelijk herbestellen;
• Makkelijk te bereiken experts;
• Whatsapp service.

Sightful.nl zorgt er niet alleen voor dat het online bestellen van lenzen comfortabel wordt, de lenzen zijn ook bijzonder voordelig. In het aanbod vindt men de vertrouwde contactlenzen voor een standaard lage prijs. Het zijn stuk voor stuk vertrouwde merken zoals Acuvue, Dailies & Air Optix. En wat bij Sightful.nl een groot voordeel is: hoe meer men herbestelt, hoe meer men bespaart!

Daarom, ga vanaf nu altijd via onze website naar Sightful voor extra korting op al je bestellingen, ook als er geen aanbieding geldig is.

Kortingen

5% (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een aanbieding.

Naar Sightful

 terug naar alle winkels