Alle Single acties, kortingscodes en kortingen

1 actuele korting of kortingscode

Alle actuele september2022 promotiecodes en aanbiedingen van Single, en daarbovenop ontvang je altijd nog eens extra korting op je mijnkorting account.

Single acties

 • € 12,50
  extra korting

  Altijd extra korting op je aankoop bij Single

  Bij Single

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Single. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang € 7,50 welkomstpremie. Zodoende hoef je niet te zoeken naar een Single kortingscode.

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van Single

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • € 12,50
  extra korting

  Altijd extra korting op je aankoop bij Single

  Bij Single

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Single. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang € 7,50 welkomstpremie. Zodoende hoef je niet te zoeken naar een Single kortingscode.

Alle Single acties, kortingscodes en kortingen

Korting bij Single

Ben je zoekende naar kortingen, kortingscodes en kortingsacties van Single, die bruikbaar zijn in september2022? Dan zit je hier goed, want wij van MijnKorting staan dagelijks in contact met Single. Zodra we weer een kortingscode of andere korting vinden dan zetten we die direct hier op de pagina. Daarbovenop ontvang je bij MijnKorting te allen tijde extra korting op al je aankopen bij Single. Zo heb je dus vaak dubbele korting. Hieronder vertellen we je alles over de webshop en de kortingen bij Single, dus lees gerust verder.

Exclusief, voor “De Bewuste Single” het “Nieuwe” Single daten! Het is een Niche in de Nederlandse markt. Single.nl rekent af met de traditionele dating websites, gebaseerd op het beladen “moeten” matchen van profielen en het vinden van een “vaste”relatie. “Stay Single Enjoy Live”

Single.nl /b.v. september2018, het eerste Nederlandse toegankelijke dating-netwerk, is officieel gelanceerd. Deze dating-site is een sociaal, gezellig en transparant netwerk waarin, niet direct binden maar genieten van het Single leven centraal staan. Verliefd worden kan en mag natuurlijk. Dit is het nieuwe Single daten voor “De Bewuste Single”.

Alleen en geen leuke vrijgezellen meer in je netwerk? Dan wordt je toch lid van een ander netwerk? Dat is de gedachte achter het nieuwe platform Single.nl . Het is een ontmoetingsplaats voor Singles, die elkaar vrijblijvend kunnen ontmoeten.

Waarom Single.nl:
Volgens onderzoek van het CBS in 2015 is er naar de toekomst toe een sterke toename van mensen die bewust kiezen om niet te gaan samenwonen. 34% van de single mannen en vrouwen willen geen of niet direct weer een vaste relatie na het stuklopen van de vorige relatie. Natuurlijk willen ze wel de omgang met andere singles in wat voor vorm dan ook. Voor deze doelgroep is het platform “Single.nl” gemaakt.

De bewuste Singles:
-Hebben geen behoefte aan een directe relatie.
-Genieten van het leven op hun manier.
-Willen hun leven en momenten delen met anderen.
-Kiezen bewust, ook wat betreft hun vriendschappen.
-Uitdragen dat je trots bent, om single te zijn.

Jouw leven, jouw keuzes. Op pad met de “Single” die dat ook wil. Vriendschappen aanknopen en opbouwen, die geen vaste relaties hoeven te worden. De Single zal zich thuis voelen bij Single.nl Hier vindt hij of zij singles, die willen genieten van alles wat het leven biedt. Die single die andere mensen wil leren kennen vanwege hun interesses en voorkeuren. Een sociaal netwerk, maar dan gericht op de “bewuste” Single, waarin het een keuze is, geen verwachting!

Daarom, koop nu altijd via MijnKorting bij Single voor extra korting op al jouw aankopen, ook als er geen kortingscode of actie voorhanden is.

Kortingen

met kortingscode: € 12,50 (extra) korting
zonder kortingscode: € 12,50 (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar Single

 terug naar alle winkels
Account registratie is op dit moment uitgeschakeld.