Kortingsacties, aanbiedingen en kortingen van Slagroomspuit.nl

1 actuele aanbiedingen

Alle acties en aanbiedingen van Slagroomspuit.nl geldig in september 2019, en daarnaast ontvang je nog eens extra korting via MijnKorting.

Slagroomspuit acties

 • 4%
  extra korting

  Altijd extra korting bij Slagroomspuit

  Bij Slagroomspuit

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Slagroomspuit. Gewoon op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang 7,50 welkomstpremie.

Verlopen acties en aanbiedingen van Slagroomspuit

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • 4%
  extra korting

  Slagroom patronen met 20% korting bij slagroomspuit

  Bij Slagroomspuit

  Bij slagroomspuit koopt u nu 50 slagroompatronen met 20% korting. U heeft geen kortingscode nodig om van deze korting te kunnen profiteren.

 • 4%
  extra korting

  Tijdelijk 7,5% extra korting bij Slagroomspuit.nl

  Bij Slagroomspuit

  Bij mijnkorting.nl krijg je nu maar liefst 7,5% korting op je bestellingen op slagroomspuit.nl (in plaats van de gebruikelijke 4%).

Kortingsacties, aanbiedingen en kortingen van Slagroomspuit.nl

Korting bij Slagroomspuit.nl

Zoek je naar kortingsacties, kortingen en aanbiedingen van Slagroomspuit.nl, die bruikbaar zijn in september 2019? Dan zit je hier gebakken, want wij van MijnKorting checken dagelijks de webwinkel van Slagroomspuit.nl. Zodra we een actie of aanbiedingen vinden, dan laten we je die meteen weten op deze pagina. En daarbovenop ontvang je bij MijnKorting te allen tijde extra korting bij al je bestellingen bij Slagroomspuit.nl. Zo kun je dus dubbele of soms zelfs driedubbele korting regelen. Hieronder vertellen we je wat meer over de webshop van Slagroomspuit.nl, dus lees gerust verder.

Slagroomspuit.nl is dé online shop op het gebied van slagroomspuiten, spuitzakken en soda makers. Slagroomspuit.nl is de grootste aanbieder van slagroomspuiten op internet. Elke maand wordt het assortiment uitgebreid. In restaurantkeukens is het een standaard item: de roestvrijstalen slagroomspuit. Dit soort slagroomspuiten werkt met zogenaamde N20 patronen ook wel slagroompatronen genoemd. De druk van het N20 gas zorgt ervoor dat uw slagroom vanzelf wordt geklopt en gelijk klaar is voor gebruik (wel eerst schudden voor gebruik).

Daarom, ga altijd even langs onze website naar Slagroomspuit.nl om altijd korting te ontvangen op al jouw aankopen, ook als je gebruikt maakt van een andere actiekorting.

Kortingen

4% (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een actie of aanbieding.

Naar Slagroomspuit

 terug naar alle winkels