Aanbiedingen, kortingsacties en kortingscodes van Smartstudentdeals

4 actuele kortingen of kortingscodes

Vind hier alle september2022 promotiecodes en acties van Smartstudentdeals, en bovendien ontvang je nog eens extra korting op je mijnkorting account.

Smartstudentdeals acties

 • € 2,87
  extra korting

  Altijd extra korting bij Smartstudentdeals

  Bij Smartstudentdeals

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Smartstudentdeals. Gewoon op je MijnKorting account, zonder dat je hoeft te zoeken naar een Smartstudentdeals kortingscode. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang 7,50 welkomstpremie.

 • € 2,87
  extra korting

  Stapeldeals met korting bij Smartstudentdeals

  Bij Smartstudentdeals

  Meerdere apparaten in huis en ontzettend veel korting op de installatie? Dat kan met de stapeldeals van Smartstudentdeals. Deel de maandelijkse kosten met je huisgenoten zodat je geen gedoe meer hebt over eigendom! Kijk snel bij de stapeldeals en bestel via Mijnkorting want dan krijg je extra korting. Je krijgt je extra korting bijgeschreven op je Mijnkorting account.

 • € 2,87
  extra korting

  Laptops al vanaf €30,- per maand bij Smartstudentdeals

  Bij Smartstudentdeals

  Bij Smartstudentdeals heb je het heel goed voor elkaar. Je huurt namelijk al een laptop voor slechts €30,- per maand. Zo heb je voor een laag bedrag per maand de nieuwste laptop en hoef je niet in één keer een flink bedrag neer te tellen. Een kortingscode is niet nodig.

 • € 2,87
  extra korting

  Huur een smart tv vanaf €10,- per maand bij Smartstudentdeals

  Bij Smartstudentdeals

  Bij Smartstudentdeals huur jij al een smart televisie voor je studentenhuis voor een prijs vanaf slechts €10,- per maand. Zo goedkoop krijg je het nergens! Een kortingscode heb je hier niet eens voor nodig.

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van Smartstudentdeals

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • € 2,87
  extra korting

  Ontvang een gratis opblaasbare flamingo bij je bestelling bij Smartstudentdeals

  Bij Smartstudentdeals

  Bestel nu een wasmachine of koelvries combi bij Smartstudentdeals en ontvang er helemaal gratis en voor niks een opblaasbare flamingo bij. Dat is erg handig voor de zomer! Dus twijfel niet en bestel één van deze geselecteerde producten bij Smartstudentdeals zonder dat je daarvoor een kortingscode nodig hebt.

  Voorwaarden

  Alleen geldig bij de geselecteerde artikelen.

 • € 2,87
  extra korting

  2 maanden gratis wasmachine huren bij Smartstudentdeals

  Bij Smartstudentdeals

  Bij Smartstudentdeals huur jij als student de eerste twee maanden je wasmachine helemaal gratis! Dus kies voor Smartstudentdeals en profiteer van dit grote voordeel zonder dat een Smartstudentdeal kortingscode noodzakelijk is.

 • € 2,87
  extra korting

  GRATIS Super Nintendo bij Smartstudentdeals

  Bij Smartstudentdeals

  Bij Smartstudentdeals profiteer je nu van een hele goede deal. Indien jij namelijk een Samsung Televisie bij hen huurt, krijg je daar helemaal gratis een Super Nintendo bij! Dus ga gauw naar Smartstudentdeals en pak deze deal. Een kortingscode is hiervoor niet vereist.

 • € 2,87
  extra korting

  Eerste twee maanden gratis wasmachine huren bij Smartstudentdeals

  Bij Smartstudentdeals

  Als je een wasmachine huurt bij Smartstudentdeals hoef je de eerste twee maanden helemaal geen geld te betalen voor je wasmachine. Dus dat is zeker een goede deal voor mensen met een laag budget. Verder is een kortingscode ook niet vereist om hier gebruik van te kunnen maken.

 • € 2,87
  extra korting

  Stel je eigen pakket met korting samen bij Smartstudentdeals

  Bij Smartstudentdeals

  Bij Smartstudentdeals kan je een eigen pakket samenstellen in combinatie met een wasmachine. Zo kan je deze combineren met een wasdroger, vaatwasser of koelkast en betaal je een vast bedrag per maand. Bovendien ontvang je ook nog eens korting op dit vaste bedrag. Ideaal voor studenten dus! Een kortingscode is hiervoor niet vereist.

 • € 2,87
  extra korting

  Asus laptop + gratis mini bluetooth speaker bij Smartstudentdeals

  Bij Smartstudentdeals

  Bestel een Asus laptop bij Smartstudentdeals voor slechts €30,- per maand en ontvang daar nu helemaal gratis een mini bluetooth speaker ter waarde van €50,- bij. Een kortingscode heb je zelfs niet nodig om van deze superdeal te kunnen profiteren.

 • € 2,87
  extra korting

  Lease voor een tientje per maand bij Smartstudentdeals

  Bij Smartstudentdeals

  Bij Smartstudentdeals lease je nu al voor een tientje per maand! Kijk bij Smartstudentdeals voor de beste deals en gebruik voor deze actie de kortingscode.

  Voorwaarden

  Alleen op geselecteerde producten

 • € 2,87
  extra korting

  2 maanden GRATIS huur met deze Smartstudentdeals actiecode

  Bij Smartstudentdeals

  Huur één van de geselecteerde apparaten met deze Smartstudentdeals actiecode en ontvang nú 2 maanden gratis huur. Daarnaast ontvang je uiteraard de extra Smartstudentdeals korting via MijnKorting.nl.

 • € 2,87
  extra korting

  GRATIS Krokodil spel met Smartstudentdeals kortingscode

  Bij Smartstudentdeals

  Lease nu een wasmachine of droger naar keuze bij Smartstudentdeals en ontvang met deze kortingscode een gratis Krokodil spel bij je bestelling. Je krijg daarbovenop ook nog eens extra Smartstudentdeals korting op je MijnKorting account.

 • € 2,87
  extra korting

  Laagste prijs en de beste service op alle A- merken apparaten met Smartstudentdeals kortingscode

  Bij Smartstudentdeals

  Met deze kortingscode pak je de laagste prijs en de beste service, zoals: gratis installatie, gratis reparatie, geen gedoe met sjouwen op alle A-merken apparaten bij Smartstudentdeals. Grijp je kans! En uiteraard krijg je nog eens korting op je account, als je via mijnkorting besteld.

Aanbiedingen, kortingsacties en kortingscodes van Smartstudentdeals

Korting bij Smartstudentdeals

Zoek jij naar kortingsacties, kortingscodes en aanbiedingen van Smartstudentdeals, die geldig zijn in september2022? Dan zit je bij mijnkorting goed, want bij MijnKorting.nl ontvang je te allen tijde extra korting op al je bestellingen bij Smartstudentdeals. Daarbovenop zijn wij altijd op de hoogte van de acties van Smartstudentdeals. Zodra er een kortingscode of actie beschikbaar is, dan laten we je die meteen weten. Zo heb je dus vaak dubbele korting. Hieronder vertellen we je wat meer over de webshop van Smartstudentdeals, dus lees gerust verder.

Student zijn is al duur genoeg en dan heb je ook vaak het probleem dat je je geen witgoed of elektronica kunt veroorloven. Bij Smart Student Deals kun je dit wel! Je kunt tegen een lage en vaste prijs per maand leasen bij Smart Student Deals. Of je nu een laptop, een wasmachine of een combinatie wilt, Smart Student Deals heeft het allemaal! Je huurt eenvoudig en goedkoop de nieuwste elektronica en het nieuwste witgoed, met een goed circulerend aanbod. Als er nu dus niets tussen zit betekent dat niet dat je nooit meer bij Smart Student Deals moet kijken. Smart Student Deals is de perfecte plek om je kortingscode uit te geven. Het assortiment verschilt vaak en zo blijft het divers, het is erg aantrekkelijk om bij Smart Student Deals te kijken.

 

Een goede service en een goede shopervaring is bij Smart Student Deals heel belangrijk. Daarom krijg je altijd de beste garantie. Deze garantie duurt de hele lease periode! Gaat er dus iets kapot? Dan is er niets aan de hand en wordt dit kosteloos gerepareerd, dit scheelt je weer een hoop geld. Geld dat je als student goed kunt gebruiken. Je kunt verder altijd contact opnemen met de klantenservice. Dit kan op verschillende manieren. Je kunt bellen, mailen en chatten. Bellen en chatten kan tijdens werktijden en mailen kan altijd. De medewerkers van Smart Student Deals helpen je graag met al je vragen en opmerkingen en je hoeft dan ook niet te twijfelen om contact op te nemen! Je wordt altijd zo goed mogelijk geholpen. De medewerkers begrijpen het ook vast wel als je om een kortingscode vraagt, je bent immers een student.

 

Huren is ook erg fijn, omdat je niet eindeloos hoeft te sparen tot je een groot bedrag bij elkaar hebt. Je kunt door een klein bedrag per maand opzij te zetten al huren bij Smart Student Deals. Je huurt al een laptop of wasmachine voor rond de 35 euro per maand, dat is toch geen geld? Je maandbedrag kan nog lager worden als je een goede kortingscode hebt. Later lees je meer over hoe je aan kortingscodes kunt komen.

 

Je kunt bij Smart Student Deals shoppen wanneer je maar wilt. Je hoeft geen rekening te houden met openingstijden en dit is fijn, want de universiteit of hogeschool weet altijd wel weer een onmogelijke tijd te vinden om hoorcollege te plannen. Je hoeft je nu dus niet meer druk te maken over het feit dat je te laat bij de winkel aankomt. Je kunt rustig wanneer je wilt en waar je wilt via je laptop of smartphone rondkijken bij Smart Student Deals en vervolgens iets bestellen. Het is fijn om te shoppen wanneer je wilt.

 

Verder kun je bij Smart Student Deals je kortingscode inleveren en in een fysieke winkel niet. Ook hoef je bij Smart Student Deals niet de hele winkel door om te kijken wat je wilt hebben en je hoeft niet alle artikelen te zien die je toch niet wilt hebben. Je klikt simpelweg op een categorie en je ziet alleen nog maar de artikelen die jij wilt zien! Dit scheelt een hoop tijd en maakt het zoeken voor jou fijner. Ook hoef je nooit in de rij te staan om te betalen en je hebt altijd alle belangrijke informatie bij de hand.

 

Er zijn natuurlijk nog veel meer voordelen om bij Smart Student Deals te shoppen. Smart Student Deals zegt zelf deze voordelen te hebben:

·       Je hebt keuze uit een groot assortiment, van fornuis tot televisie en van wasmachine tot laptop!

·       Je betaalt een laag bedrag per maand, helemaal als je de apparatuur gezamenlijk gebruikt en de maandhuur dus kunt delen!

·       Het apparaat wordt voor je geïnstalleerd, je hebt geen gedoe met sjouwen en aansluiten!

·       Je hebt geen gedoe over van wie de apparatuur is, alles kan op naam van jullie allemaal gezet worden!

·       Je bent altijd verzekerd voor reparatieservice, als je apparatuur kapot is krijg je gewoon een vervangend apparaat!

·       Je kunt alles snel en eenvoudig regelen, bestel je artikelen en binnen een aantal dagen heb je alles al in huis!

 

Zoals je ziet zijn er een hoop voordelen, het is altijd fijn dat je met meerdere mensen kunt huren en dat iedereen dan eigenaar is. Zo ontstaat er nooit ruzie. Ook is het fijn dat alle apparaten altijd geïnstalleerd worden, nu hoef je niet technisch te zijn om iets te bestellen, want je hoeft het toch niet zelf in elkaar te zetten!

 

Zoals je nu weet betaal je nooit te veel bij Smart Student Deals, maar het is natuurlijk fijner om nog minder te betalen. Dit doe je door korter te huren. Als je korter huurt is je maandbedrag wel hoger, maar uiteindelijk betaal je minder geld voor je apparatuur. Als je minder per maand wilt betalen moet je langer huren. Je kunt kiezen uit één jaar, twee jaar, drie jaar of vier of vijf jaar. Je kunt dus zelf kiezen. De betaling vindt plaats door elke maand een automatische incasso af te schrijven van je rekening. Je kunt hiervoor ook je huisrekening opgeven.

 

Komt je huurperiode aan een eind? Dan kun je drie dingen doen. Je kunt doorhuren voor een laag bedrag per maand, of je ruilt je oude apparatuur in voor een nieuwer model. Je kunt ook stoppen met huren en dan wordt het apparaat bij je opgehaald. Er worden bij Smart Student Deals geen installatie- of ophaalkosten gerekend! Je kunt bij Smart Student Deals zelf beslissen wanneer het goed uitkomt om het apparaat te laten leveren en ophalen.

 

Dan nu de belangrijkste reden om bij Smart Student Deals te shoppen: korting! Als student is het natuurlijk erg belangrijk om zo voordelig mogelijk uit te zijn.

 

Je kunt verschillende dingen doen om voordeliger uit te zijn:

·       Meld je aan voor de nieuwsbrief. Als je je hebt aangemeld voor de nieuwsbrief door je naam en e-mailadres in te vullen ontvang je regelmatig een mail. In deze mail kun je allerlei leuke en handige informatie vinden. Je vindt niet alleen kortingscodes in de mail, maar ook leuke informatie over nieuwe acties en andere dingen. Ook kun je leuke nieuwe weetjes lezen. Het is een aanrader om je aan te melden voor de nieuwsbrief.

·       Huur langer. Als je langer huurt is het te betalen maandbedrag lager.

·       Kijk rond op social media. Smart Student Deals is actief op Facebook en hier kun je dan ook wanneer je wilt en waar je wilt rondkijken via je smartphone. Je kunt zoeken naar kortingscodes, maar je kunt ook zien wat andere studenten van Smart Student Deals vinden en misschien doe je wel inspiratie op over wat voor jou ook goed kan werken. Als je Smart Student Deals nu liket op Facebook kun je twee maanden gratis huren! Snel liken dus!

·       Houd deze site in de gaten. Op deze site worden alle goede kortingscodes geplaatst en het aanbod wordt vaak vernieuwd. Je vindt hier alle goede kortingscodes en het is dus zeker aan te raden om deze site in de gaten te houden.

Daarom, koop vanaf nu altijd via mijnkorting bij Smartstudentdeals om altijd te besparen op al je aankopen, ook als er geen aanbieding of kortingscode beschikbaar is.

Kortingen

met kortingscode: € 2,87 (extra) korting
zonder kortingscode: € 2,87 (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar Smartstudentdeals

 terug naar alle winkels
Account registratie is op dit moment uitgeschakeld.