Sockmyfeet kortingen, aanbiedingen en kortingscodes

1 actuele korting of kortingscode

Alle geldige augustus 2019 kortingen en coupons van Sockmyfeet, en ontvang daarbovenop altijd extra korting via MijnKorting.

Sockmyfeet acties

  • 6,3%
    extra korting

    Altijd extra korting op je aankoop bij Sockmyfeet

    Bij Sockmyfeet

    Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Sockmyfeet. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang € 7,50 welkomstpremie. Zodoende hoef je niet te zoeken naar een Sockmyfeet kortingscode.


Korting tips

Sockmyfeet kortingen, aanbiedingen en kortingscodes

Korting bij Sockmyfeet

Ben jij op zoek naar aanbiedingen, acties en kortingscodes van Sockmyfeet, geldig in augustus 2019? Dan zit je goed, want wij van MijnKorting checken dagelijks de webshop van Sockmyfeet. Zodra er een kortingscode of actie beschikbaar is, dan zetten we die hier online. En als extra krijg je bij ons altijd extra korting bij al je bestellingen bij Sockmyfeet. Op die manier kun je dus dubbel profiteren van acties en aanbiedingen. Hieronder willen we in het kort wat meer uitleggen over Sockmyfeet, dus lees gerust verder.

Sockmyfeet.com is het Nederlandse sokkenmerk dat unieke kwaliteitssokken ontwerpt, ontwikkelt en online aanbiedt op de Nederlandse website. De katoenen sokken kennen een unieke deep-print techniek waardoor de fotoprints tot diep in de katoenvezels gedrukt kunnen worden. Hierdoor is het draagcomfort én draagplezier altijd optimaal. Het draagplezier wordt versterkt door de grote variatie in het assortiment, hierdoor biedt Sockmyfeet.com voor iedereen een geschikt paar sokken. Sockmyfeet.com kent een uitgesproken tone of voice voor het aanbieden van de opvallende sokken.

USP's
• Nederlands sokkenmerk;
• Collectie voor mannen en vrouwen;
• Gratis verzending boven € 20,-;
• Breed aanbod dat voor iedereen wat te bieden heeft;
• Kwaliteitssokken van katoen;
• Opvallende, unieke fotoprints;
• Lange houdbaarheid van kwaliteit én prints.

Daarom, bestel vanaf nu via mijnkorting.nl bij Sockmyfeet voor altijd extra korting op al jouw aankopen, zowel met als zonder gebruik van een kortingscode of aanbieding.

Kortingen

met kortingscode: 6,3% (extra) korting
zonder kortingscode: 6,3% (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar Sockmyfeet

 terug naar alle winkels