Alle aanbiedingen, acties en kortingscodes van Sofitel Hotels

1 actuele korting of kortingscode

Bestel met korting met deze december 2019 kortingen en coupons van Sofitel Hotels, plus altijd extra korting op je mijnkorting account.

Sofitel Hotels acties

  • 4%
    extra korting

    Altijd extra korting op je aankoop bij Sofitel Hotels

    Bij Sofitel Hotels

    Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Sofitel Hotels. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang € 7,50 welkomstpremie. Zodoende hoef je niet te zoeken naar een Sofitel Hotels kortingscode.

Alle aanbiedingen, acties en kortingscodes van Sofitel Hotels

Korting bij Sofitel Hotels

Zoek je naar kortingscodes, acties en kortingen van Sofitel Hotels, die bruikbaar zijn in december 2019? Dan kunnen wij je wellicht helpen, want wij van MijnKorting checken dagelijks de webshop van Sofitel Hotels. Zodra we een actie of kortingscode vinden, dan communiceren we die op deze pagina. Daarbovenop krijg je via ons te allen tijde extra korting bij al je bestellingen bij Sofitel Hotels. Op die manier kun je dus dubbel profiteren. Hieronder willen we dieper ingaan op Sofitel Hotels, dus lees gerust verder.

Geniet van moderne luxe en Franse art de vivre bij meer dan 120 Sofitel-vestigingen in meer dan 40 landen over de hele wereld.

Een vestiging van Sofitel kan in het hart van een bruisende stad als Parijs, Londen, New York of Sydney liggen, of genesteld zijn in het vredige landschap van Marokko, Egypte, Frans-Polynesië of Thailand, maar u zult er ten volle genieten van alles wat het leven te bieden heeft. Leef op de Franse manier.

Daarom, boek altijd via onze website bij Sofitel Hotels voor altijd korting op iedere besteding, ook als er geen kortingscode of aanbieding beschikbaar is.

Kortingen

met kortingscode: 4% (extra) korting
zonder kortingscode: 4% (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar Sofitel Hotels

 terug naar alle winkels