Soundstars aanbiedingen, kortingscodes en acties

2 actuele kortingen of kortingscodes

Alle geldige september 2019 bonnen en aanbiedingen van Soundstars, en daarbovenop ontvang je altijd nog eens extra korting op je mijnkorting account.

Soundstars acties

 • 1,25%
  extra korting

  Altijd extra korting bij Soundstars

  Bij Soundstars

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Soundstars. Gewoon op je MijnKorting account, zonder dat je hoeft te zoeken naar een Soundstars kortingscode. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang 7,50 welkomstpremie.

 • 1,25%
  extra korting

  Muziekapparatuur met tot meer dan 40% korting bij soundstars

  Bij Soundstars

  Bij soundstars koopt u professionele muziekapparatuur met tot meer dan 40% korting. U heeft hier geen kortingscode voor nodig.

Soundstars aanbiedingen, kortingscodes en acties

Korting bij Soundstars

Zoek je naar kortingscodes en acties van Soundstars, die geldig zijn in september 2019? Dan ben je hier aan het juiste adres, want bij ons ontvang je te allen tijde extra korting bij al je aankopen bij Soundstars. En als extra checken wij van MijnKorting dagelijks de webwinkel van Soundstars. Zodra we een actie of kortingscode vinden, dan zetten we die direct hier op de pagina. Zo heb je dus vaak dubbele korting. In de tekst hieronder vertellen we je alles over Soundstars, dus lees gerust verder.

Soundstars.nl is een aanbieder van muziekgerelateerde producten voor zowel consumenten als zakelijke gebruikers. Deze producten zijn onder te verdelen in de volgende categorieën: • Professionele audio • Studio apparatuur • DJ-gear • Muziekinstrumenten • Accessoires. Soundstars.nl zit al jaren in de internet- en muziekbranche en kan de expertises in huis goed met elkaar combineren.

Daarom, ga altijd even via MijnKorting.nl naar Soundstars voor altijd korting op iedere bestelling, ook als er geen kortingscode geldig is.

Kortingen

met kortingscode: 1,25% (extra) korting
zonder kortingscode: 1,25% (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar Soundstars

 terug naar alle winkels