Alle aanbiedingen, kortingen en kortingscodes van Sovita


Helaas hebben wij geen samenwerking meer met deze webshop. Bij deze populaire winkels ontvang je nog wel extra korting via MijnKorting.nl.

Populaire shops met korting

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van Sovita

 • 3,5%
  extra korting

  Tot 24% korting op nieuwe verbandschoenen bij sovita

  Bij Sovita

  Bij sovita koopt u nieuw beschikbare verbandschoenen met korting. De kortingen lopen op tot wel 24% en u kunt hier zonder kortingscode van profiteren.

  Geldig t/m 24-02-2018
  Deze actie is helaas afgelopen
 • 3,5%
  extra korting

  5% korting bij Sovita op diverse hulpmiddelen voor ouderen

  Bij Sovita

  Sovita heeft een kortingscode waarmee je 5% korting krijgt op bijvoorbeeld drempelhulpen en drempelplaten voor rolstoel en scootmobiel. Klik op de kortingscode en ontvang nu 5% korting op deze artikelen.

  Geldig t/m 30-06-2016
  Deze actie is helaas afgelopen
 • 3,5%
  extra korting

  5% korting met kortingscode op diverse bedartikelen bij Sovita

  Bij Sovita

  Met de kortingscode van Sovita krijg je nu 5% korting op diverse artikelen voor ouderen, zoals bedhekken, bedsteunen en bedhekken. Klik op de kortingscode om deze korting te ontvangen.

  Geldig t/m 30-06-2016
  Deze actie is helaas afgelopen
 • 3,5%
  extra korting

  5% kortingcode op seniorentelefoons bij Sovita

  Bij Sovita

  Met de kortingscode krijgt u nu 5% korting op de seniorentelefoons bij Sovita. Daarnaast krijgt u via Mijnkorting ook nog eens extra korting op al uw aankopen bij Sovita, zonder dat u daar een kortingscode voor nodig hebt.

  Geldig t/m 30-06-2016
  Deze actie is helaas afgelopen
Alle aanbiedingen, kortingen en kortingscodes van Sovita

Korting bij Sovita

Ben jij ook zoekende naar aanbiedingen, kortingen en kortingscodes van Sovita, die bruikbaar zijn in mei 2020? Dan ben je bij mijnkorting aan het juiste adres, want wij van MijnKorting checken dagelijks de website van Sovita. Zodra we een actie of kortingscode vinden, dan communiceren we die op deze pagina. Daarbovenop ontvang je via ons altijd extra korting bij al je aankopen bij Sovita. Zo kun je dus dubbele korting regelen. Hieronder vertellen we je wat meer over de webshop van Sovita, dus lees gerust verder.

Sovita biedt allerlei hulpmiddelen voor voornamelijk senioren, maar Sovita biedt ook comfort-producten die voor iedereen interessant zijn. Producten voor in huis, slaapkamer en keuken. Van opvouwbare wandelstokken, badliften, Dunlop pantoffels tot potopeners en ergonomische kussens. Sovita.nl heeft het allemaal.

Consumenten kiezen voor Sovita vanwege de gebruiksvriendelijkheid van de website, minimaal 2 jaar garantie en gratis verzending vanaf €50,-. Dit zien ze terug aan een mooi conversiepercentage. En via mijnkorting krijg je ook nog eens extra korting op je aankoop bij Sovita.

Daarom, ga nu altijd via MijnKorting.nl naar Sovita voor permanent extra korting op alle bestedingen, ook als je een kortingscode gebruikt of je gebruik maakt van een andere actie.