Alle Squla kortingscodes en kortingsacties

9 actuele kortingen of kortingscodes  |  Er zijn deze maand 6 aanbiedingen toegevoegd

Vind hier alle oktober 2019 promotiecodes en kortingen van Squla, en daarbovenop ontvang je altijd extra korting op je mijnkorting account.

Squla acties

 • € 1,88
  extra korting

  Halfjaar abonnement bij Squla vanaf 9,95 euro

  Bij Squla

  Flexibel inzetbaar abonnement bij Squla. Nu een half jaar voor slechts 9,95 euro per maand. Een kortingscode van Squla is niet nodig.

 • € 1,88
  extra korting

  TaalExtra bij Squla nu vanaf 8,95 euro per maand

  Bij Squla

  Bij Squla kun je eenvoudig je taal opkrikken. Bestel nu eenvoudig al vanaf 8,95 euro per maand. Een Squla kortingscode is niet nodig.

 • € 1,88
  extra korting

  €2 Squla korting per maand

  Bij Squla

  Als je voor minimaal 3 kinderen een Squla pakket aanschaft, dan krijg je 2 euro per kind korting per maand. Dat is een leuke korting. Een Squla kortingscode is niet nodig.

  Voorwaarden

  bij een jaarlidmaatschap voor 3 kinderen

 • € 1,88
  extra korting

  Altijd extra korting bij Squla

  Bij Squla

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Squla. Gewoon op je MijnKorting account, zonder dat je hoeft te zoeken naar een Squla kortingscode. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang 7,50 welkomstpremie.

 • € 1,88
  extra korting

  GRATIS oefenversie bij Squla

  Bij Squla

  Oefen thuis de schoolvakken op een leuke manier en bestel de leermethode van Squla. Je leert alle schoolvakken, voor groep 1 t/m 8 en brugklas. Voordat je bestelt kan je ook nog eerst GRATIS oefenen om zeker te weten dat je dit niet wil missen. Ga nu naar Squla en bestel zonder een kortingscode nodig te hebben.

 • € 1,88
  extra korting

  Bestel Squla nu voor slechts €7,95 per maand

  Bij Squla

  Speel het hele jaar door bij Squla en oefen na de zomer gemakkelijk in het nieuwe groepsniveau voor slechts €7,95 per maand. Ga nu naar Squla en bestel zonder een kortingscode te hoeven gebruiken.

  Voorwaarden

  Slechts €7,95 per kind per maand bij een abonnement van 12 maanden

 • € 1,88
  extra korting

  Spaar voor echte cadeautjes bij Squla

  Bij Squla

  Bij Squla kan je nu ook echte cadeautjes verdienen, want elk goed antwoord is een muntje waard. Met deze muntjes kan je echte cadeautjes kopen. Bestel Squla en profiteer van de vele extra's. Een Squla kortingscode is hier niet voor nodig.

 • € 1,88
  extra korting

  TaalExtra voor maar € 5,95 extra p/m bij Squla

  Bij Squla

  Wil je TaalExtra toevoegen aan je lidmaatschap bij Squla? Dat kan al voor slechts € 5,95 p/m. Kijk bij Squla voor deze actie. Een kortingscode van Squla is niet nodig.

  Voorwaarden

  I.c.m. een lidmaatschap

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van Squla

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • € 1,88
  extra korting

  Nu tijdelijk 12 euro korting bij Squla

  Bij Squla

  Je kan nu tijdelijk een jaarabonnement krijgen bij Squla voor maar 6,95 per maand! Je hebt hiervoor geen Squla kortingscode nodig.

 • € 1,88
  extra korting

  Kortingscode van Squla voor 8 euro korting

  Bij Squla

  Met deze kortingscode van Squla ontvangt je dit weekend 8 euro korting! Daarbij krijg je ook een gratis Squla sporttas. Een leuke actie.

 • € 1,88
  extra korting

  Gratis Squla sporttas bij Squla

  Bij Squla

  Bij je bestelling ontvang je nu een gratis Squla sporttas. Extra leuk om nu een jaarlidmaatschap af te sluiten. Een Squla kortingscode is niet nodig.

 • € 1,88
  extra korting

  Squla jaarlidmaatschap nu voor €6,95 per maand

  Bij Squla

  Bij Squla sluit je nu een jaarlidmaatschap af voor maar 6,95 euro per maand. Dat scheelt je! Een kortingscode van Squla is niet nodig.

  Voorwaarden

  bij een jaarlidmaatschap

 • € 1,88
  extra korting

  Bespaar bij Squla tot wel €22 per jaar

  Bij Squla

  Bij Squla kun je tot wel 22 euro besparen. Kijk op de site of het wat voor je (kind) is en bestel. Een kortingscode van Squla is niet nodig.

  Voorwaarden

  geldig op geselecteerd aanbod

 • € 1,88
  extra korting

  Speel 3 gratis quizzen bij Squla en bestel

  Bij Squla

  Bij Squla kun je eerst eens lekker uitproberen of je de quizzen leuk vindt. Daarna kun je eenvoudig en voordelig bestellen. Een kortingscode van Squla is niet nodig.

 • € 1,88
  extra korting

  Jaarabonnement bij Squla met gratis handdoek

  Bij Squla

  Als je nu een jaarabonnement afsluit bij Squla krijg je een handdoek cadeau. Een leuk geschenk. Verras je kind met een jaarabonnement. Een kortingscode van Squla is niet nodig.

 • € 1,88
  extra korting

  Tot € 2,- korting per maand op een lidmaatschap voor meerdere kinderen bij Squla

  Bij Squla

  Bij Squla kun je tot € 2,- per maand besparen op een lidmaatschap voor meerdere kinderen. Kijk bij Squla voor deze actie.

  Voorwaarden

  Bij een lidmaatschap voor 2 kinderen krijg je € 1,- korting per maand en bij 3 kinderen ontvang je € 2,- korting per maand.

 • € 1,88
  extra korting

  € 12,- korting op een Squla maandlidmaatschap voor 3 kinderen

  Bij Squla

  Bij Squla krijg je nu € 12,- korting bij aanschaf van een maandlidmaatschap pakket voor 3 kinderen. Pak je voordeel en profiteer van je korting zonder dat je voor deze actie een Squla kortingscode nodig hebt.

 • € 1,88
  extra korting

  Tijdelijk Gratis rugzak cadeau bij 1 jaar lidmaatschap bij Squla met de kortingscode

  Bij Squla

  Met Squla wordt je kind wijzer. Kies voor 1 jaar lidmaatschap bij Squla voor slechts € 7,95 p/mnd nu met een rugzak cadeau! Vul deze kortingscode in tijdens de bestelproces.

Alle Squla kortingscodes en kortingsacties

Korting bij Squla

Ben je op zoek naar acties, kortingscodes en kortingsacties van Squla, bruikbaar in oktober 2019? Dan zit je hier gebakken, want via ons ontvang je te allen tijde extra korting bij al je aankopen bij Squla. Bovendien checken wij dagelijks de webshop van Squla. Zodra we een actie of kortingscode vinden, dan communiceren we die op deze pagina. Zo kun je dus dubbele of soms zelfs driedubbele korting regelen. Hieronder vertellen we je meer over korting bij Squla, dus lees gerust verder.

Er is niets zo belangrijk als de opvoeding van een kind. Kinderen spelen, maken veel plezier en ontwikkelen zich. Ze gaan naar school om kennis en vaardigheden op te doen, maar hoe maak je het leren voor jouw kind nou nog leuker? Het antwoord hierop is Squla. Dit is het leukste online oefenprogramma voor kinderen in groep 1 tot en met groep 8. Kinderen kunnen op een leuke manier thuis leren. Op Squla vind je ruim 70.000 quizvragen en games die betrekking hebben op de lesstof die op school wordt behandeld. Met behulp van kortingscodes kun je ook nog eens veel geld besparen. Hieronder staan de voordelen van lidmaatschap bij Squla. -Groot aanbod voor kinderen- Op school krijgen kinderen natuurlijk les is verschillende vakken. Dat is ook de reden dat Squla zoveel vakken aanbiedt. Je kind kan dingen leren op het gebied van taal, spelling, rekenen, geschiedenis, natuur en techniek, begrijpend lezen, topografie, aardrijkskunde, Engels en je kind kan sociale vaardigheden oefenen. Dit is dus een enorm aanbod. Daarom is Squla ook het enige onlineprogramma voor thuis om te oefenen in alle vakken van de basisschool. Vanaf groep 3 biedt Squla quizzen aan die in samenwerking met Cito zijn ontwikkeld. Zo kan je kind spelenderwijs ervaring opdoen met de vraagstelling uit de Centrale Eindtoets in groep 8. Er zijn genoeg leuke dingen te doen voor je kind op Squla. Er kunnen proefjes worden gedaan, maar ook zijn er uitlegfilmpjes, dierenquizzen, blogs voor kinderen en kleurplaten/puzzels. Kortom je kind leert op een leuke manier, zodat ze het zelf ook fantastisch vinden om te leren.

-Sparen voor echte cadeautjes- Leren op Squla is natuurlijk heel leuk door het grote aanbod voor kinderen van groep 1 tot en met groep 8. Wat leren met Squla nog leuker maakt, is dat jouw kind zelf kan sparen voor echte cadeautjes. Voor elk goed antwoord dat wordt gegeven, kun je een muntje verdienen. Door het opsparen van deze muntjes kun je steeds weer nieuwe cadeautjes kopen. Kinderen worden hierdoor erg gemotiveerd om door te leren en dit draagt uiteraard op een positieve manier bij aan de ontwikkeling van je kind. Word dus snel lid en laat je kind de leukste cadeautjes kopen van de zelf gespaarde muntjes.

-Account voor ouders- Niet alleen kinderen hebben een account op Squla, ook de ouders krijgen een account om hun eigen kind aan te moedigen. Zo kun je dus voortdurend met je kind meekijken en de vooruitgang volgen met eigen ogen. Als ouder krijg je inzicht in het wekelijkse voortgangsrapport. Ook kun je zelf het groepsniveau aan passen naar boven of naar beneden, zodat je kunt zorgen voor uitdaging. Natuurlijk kun je ook je eigen kind aanmoedigen. Het is mogelijk of je kind te supporten met een leuk berichtje. Daarnaast kun je ook doelen stellen voor je kind, zodat je je kind kan belonen met een super verrassing als het doel behaald is.

-Kortingsodes bij Squla- Squla is de beste manier om je kind spelenderwijs te laten leren. Alle voordelen zorgen er natuurlijk voor dat Squla heel aantrekkelijk is voor ouders en kinderen. Al meer dan honderdduizend kinderen oefenen thuis met online spellen en quizzen van Squla. Uiteraard zitten er wel kosten verbonden aan lidmaatschap. De kosten wil iedereen natuurlijk zo veel mogelijk reduceren. Dat kan ook, daarom staat hieronder puntsgewijs en overzichtelijk aangegeven hoe je nou zo voordelig mogelijk lid kan worden van Squla. Dat kan door kortingscodes op te zoeken op het internet, je op de nieuwsbrief te abonneren, een jaar lidmaatschap af te sluiten en de social media af en toe in de gaten te houden. 1. Het gebruiken van kortingscodes is de bekendste en meest voorkomende manier om aan kortingscodes te komen. Kortingscodes zijn letterlijk codes die je online kunt vinden, waarmee je veel geld kunt besparen op je aankopen. Op mijnkorting.nl kun je het beste zoeken naar kortingscodes. Je kunt een gratis account aanmaken op de site. Het is een site zonder poespas, dus er zullen ook niet later kosten in rekening worden gebracht. Ook worden je gegevens op een veilige plek opgeslagen, zodat er geen rare dingen mee gebeuren. Mijnkorting.nl staat boordevol met verschillende kortingscodes, dus ook kortingscodes voor Squla. Als je een account hebt aangemaakt krijg je ook nog eens €7,50 welkomstpremie. Dit is natuurlijk extra voordelig. Het is dus zeker de moeite waard om even op mijnkorting.nl te kijken voor kortingscodes. 2. Een andere optie om aan kortingen te komen en zo dus geld te besparen, is je inschrijven voor de nieuwsbrief van Squla. Het is helemaal gratis om de nieuwsbrief te ontvangen. Telkens als er weer een verschijnt krijg je deze direct in je mailbox. Er zijn drie verschillende soorten nieuwsbrieven van Squla. Een voor de ouders, een voor leerkrachten en een voor mensen die al lid zijn van Squla. Je hoeft alleen je e-mailadres op te geven, je voornaam en wat voor nieuwsbrief je wil ontvangen. In de nieuwsbrief staan leuke acties, aanbiedingen, kortingen en veel nieuwe tips. Het is dus heel handig om je even in te schrijven voor de nieuwsbrief. 3. Naast gebruik maken van kortingscodes en je inschrijven voor de nieuwsbrief van Squla, kun je ook even op de site zelf kijken voor voordelig lidmaatschap. Er zijn namelijk verschillende soorten. Je kunt kiezen voor lidmaatschap van een half jaar, maar ook voor een heel jaar. Als je een abonnement afsluit voor een heel jaar kom je veel goedkoper uit. Dit is dan ook zeker een aanrader. Je hebt dertig dagen om Squla te ontdekken. Ben je niet tevreden dan krijg je je geld terug. In deze dertig dagen krijg je dus een goed beeld van hoe het is voor je kind. Als je dan al weet dat het echt past bij jouw kind kun je net zo goed een jaar lidmaatschap afsluiten, omdat dat het voordeligst is en je zo ook geld bespaart. 4. De laatste tip om geld te besparen is de social media volgen van Squla. Squla is actief op Facebook, Twitter, Instagram, Youtube en Pinterest. Je blijft zo op de hoogte van alle nieuwe updates en aanbiedingen.

Kortom, er zijn geen redenen om niet lid te worden van Squla. Je kunt ervoor zorgen dat jouw kind leert met plezier en zichzelf goed ontwikkelt. Voortaan zal jouw kind alle antwoorden weten in de klas, doordat hij/zij thuis online oefent op Squla. Het geeft een enorm zelfvertrouwen boost voor kinderen en ze vinden het ook nog eens leuk om te leren. Met behulp van kortingscodes bespaar je ook nog veel geld. Word dus snel lid van Squla!

Daarom, ga vanaf nu altijd langs MijnKorting naar Squla om te besparen op al je bestellingen, ook als je een kortingscode gebruikt of het een aanbieding betreft.

Kortingen

met kortingscode: € 1,88 (extra) korting
zonder kortingscode: € 1,88 (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend op basis van de orderwaarde exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar Squla

 terug naar alle winkels