Alle Staatsloterij aanbiedingen en acties

3 actuele aanbiedingen  |  Er zijn deze maand 3 acties toegevoegd

Shop met korting met deze Staatsloterij kortingen geldig in maart 2019, en daarbovenop ontvang je altijd nog eens extra korting via MijnKorting.


Staatsloterij acties

 • Tot € 62,00
  extra korting

  Win 8,1 miljoen bij Staatsloterij

  Bij Staatsloterij

  Deze kans mag je niet laten liggen! Op 10 april maak je kans op 8,1 miljoen bij Staatsloterij! Koop snel loten en doe mee.

 • Tot € 62,00
  extra korting

  Straatje staatsloten al voor €30,- bij Staatsloterij

  Bij Staatsloterij

  Ga voor extra veel kans en een gegarandeerde prijs en bestel een straat staatsloten nu bij Staatsloterij voor slechts €30,-.

 • Tot € 62,00
  extra korting

  Altijd korting bij Staatsloterij

  Bij Staatsloterij

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je aankopen bij Staatsloterij. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang € 7,50 welkomstpremie.

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van Staatsloterij

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • Tot € 62,00
  extra korting

  Win €7.500.00,- bij Staatsloterij

  Bij Staatsloterij

  Bestel loten bij Staatsloterij en maak op 10 maart kans op de Jackpot van €7.500.000,-! Voor slechts €3,- heb je al een lot en doe je mee met de trekking.

 • Tot € 62,00
  extra korting

  Bij Staatsloterij maak je kans op 27,8 miljoen euro

  Bij Staatsloterij

  Je leest het goed! Je kan 27,8 miljoen euro winnen bij Staatsloterij. Bestel nu staatsloten vanaf €3,- en doe mee met de trekking. Deze Mega Jackpot valt op 10 februari 100% zeker. Via MijnKorting krijg je korting op deze bestelling.

 • Tot € 62,00
  extra korting

  Win 23,6 miljoen met de Staatsloterij

  Bij Staatsloterij

  Bestel nu loten bij de Staatsloterij en misschien wordt 10 januari jouw geluksdag. Je maakt dan namelijk kans om de winnaar te worden van 23,6 miljoen!

 • Tot € 62,00
  extra korting

  Maak kans op 100 extra oudejaarsloten en 30 miljoen bij Staatsloterij

  Bij Staatsloterij

  Koop alvast je oudejaarsloten bij Staatsloterij, want deze jackpot wil je echt winnen! Je maakt kans op maar liefst 30 miljoen en op 100 extra oudejaarsloten. Een kortingscode van Staatsloterij heb je uiteraard niet nodig.

 • Tot € 62,00
  extra korting

  Win 19,3 miljoen bij de Staatsloterij

  Bij Staatsloterij

  Bestel snel loten bij de Staatsloterij, want je maakt nu kans op 19,3 miljoen euro! Om mee te doen heb je geen kortingscode van Staatsloterij nodig.

 • Tot € 62,00
  extra korting

  Win de jackpot van ruim 15 miljoen bij Staatsloterij

  Bij Staatsloterij

  Het is bijna zover, de trekking van de Staatsloterij. Als je meedoet maak je kans op maar liefst €15.500.00,-!

 • Tot € 62,00
  extra korting

  Droomsalaristrekking bij Staatsloterij: ontvang 30 jaar lang €10.000 per maand

  Bij Staatsloterij

  Er staat weer een bijzondere trekking voor de deur bij Staatloterij, namelijk de Droomsalaris trekking. Je maakt hierbij kans op 30 jaar lang, €10.000,- netto per maand op je rekening. Maak kans op dit droomsalaris en koop alvast je loten bij Staatsloterij. Een kortingscode is niet noodzakelijk.

 • Tot € 62,00
  extra korting

  Speel mee met de Jackpot voor 8,5 miljoen bij Staatsloterij

  Bij Staatsloterij

  Maak kans op maar liefst 8,5 miljoen en koop nu staatsloten bij de Staatsloterij. Wacht niet te lang, want de trekking is op 10 september.

 • Tot € 62,00
  extra korting

  Koop nu een staatslot en win bijna 8 miljoen bij de Staatsloterij

  Bij Staatsloterij

  Bestel nu een staatslot bij de Staatsloterij en maak kans op €7.900.000 bij de trekking van 10 augustus.

 • Tot € 62,00
  extra korting

  Win Mega Jackpot van 21,5 miljoen bij Staatsloterij

  Bij Staatsloterij

  Het is bijna zover, de trekking van de Staatsloterij en de jackpot staat op 21,5 miljoen! Bestel snel een staatslot en maak kans op een Mega Jackpot!


Korting tips

Het motto van de Nederlandse Loterij is samen te vatten in zeven woorden: bijdragen aan een gelukkig en gezond Nederland. Dit doen ze door op een verantwoorde wijze kansspelen aan te bieden. Ook steunt de Nederlandse Loterij de Nederlandse sport en 18 Nederlandse goede doelen op het gebied van gezondheid en beweging. Als je hier meedoet aan een kansspel help je dus niet alleen mogelijk jezelf, maar ook een ander. De Nederlandse Loterij investeert in goede doelen omdat ze positieve maatschappelijke effecten zien bij meer bewegen en sporten op het gebied van gezondheid, maar ook op het gebied van sociale cohesie. Sport verbroedert en brengt samen.

 Bij De Staatsloterij kun je verantwoord spelen. Dit houdt in dat je speelt bij een sportief bedrijf. Als je wint dan win je, maar je kunt ook verliezen, dit alles gebeurt eerlijk. Winnen of verliezen mag niet ten koste gaan van de spelers en jij als speler moet ook niet in de problemen raken. Om niet in de problemen te raken geldt er een maximale inleg bij deelname aan de kansspelen via internet. Ook kun je zelf een speellimiet instellen voor bijvoorbeeld Toto en je kunt ook gebruikmaken van de optie zelfuitsluiting.

Meedoen met een kansspel is erg leuk, zeker omdat de prijzen groot zijn. De kans om bij De Staatsloterij een prijs te winnen is reëel, omdat alleen verkochte lotnummers meedoen aan de trekking. Iemand wint de prijs dus altijd en het geld gaat niet terug naar De Staatsloterij. Ook kun je zonder kansspelbelasting uitgekeerd worden bij De Staatsloterij. Elke trekking van De Staatsloterij vindt plaats op de tiende van de maand. Er zijn extra trekkingen op Koningsdag, 27 april, een extra 1 juli trekking, een Gelukstrekking op 1 oktober en een Oudejaarstrekking op 31 december. Er zijn jaarlijks dus 16 trekkingen met heel veel kans om te winnen!

Heb je vragen over hoe De Staatsloterij werkt of over hoe de site werkt? Neem dan gerust contact op met de klantenservice. De medewerkers zijn er om het bestellen en meespelen voor jou zo fijn mogelijk te maken en daar hoort bij dat alles voor jou duidelijk is. Als je dus een vraag of opmerking hebt kun je contact opnemen. Tijdens kantooruren kun je bellen en je kunt mailen wanneer je maar wilt. Wees niet bang om contact op te nemen, want je wordt met alle liefde geholpen! 

Je kunt ook contact opnemen met De Staatsloterij via social media. De Staatsloterij is actief op Facebook, YouTube en Twitter. Via social media kun je je vraag stellen wanneer je dat maar wilt en vanaf waar je maar wilt. Je kunt namelijk via je smartphone al je vragen stellen. Heb je tijd over als je staat te wachten op de trein? Stel snel je vraag. Verder kun je op social media ook zoeken naar manieren om extra korting te krijgen. Je kunt zoeken naar acties of kortingscodes om je aankoop voordeliger te maken.

Om meer kans te maken op prijzen kun je simpelweg meer loten kopen. Als je er meer hebt is de kans immers groter dat de grote prijs op jouw lot valt! Het kan altijd gebeuren.

Als je de site van De Staatsloterij opent zie je op een grote afbeelding op de homepage meteen waar het nu om draait. Als je nu voor de kerst je Oudejaarslot koopt maak je kans op 100 Oudejaarsloten gratis! Koop dus snel je lot om je kans op winnen nog groter te maken! Als je de site opent zie je dus altijd wat er op dat moment belangrijk is. Verder kun je op de homepage altijd de trekkingsuitslag vinden en daar kun je dus kijken of jij gewonnen hebt. Nog verder naar beneden kun je het laatste nieuws zien, dit is altijd erg leuk om te lezen. Nog verder naar beneden vind je praktische informatie, het is minder leuk maar wel net zo belangrijk. Je kunt door uit één van de categorieën te kiezen je zoekopdracht verfijnen en gemakkelijker bekijken wat jij wilt bekijken.

Je kunt een lot kopen bij De Staatsloterij in de winkel maar ook online. Online koop je een lot door je aan te melden met je Nederlandse Loterij account en daarna kun je het spel van jouw keuze aanklikken. Binnen de pagina’s kun je eenvoudig meespelen of een weddenschap plaatsen. Betalen doe je met je wallet. Je wallet kun je opwaarderen via een creditcard of met iDeal. Je kunt je wallet opwaarderen vanaf vijf euro maar je kunt ook je wallet uit laten betalen vanaf vijf euro.

Alle Staatsloterij aanbiedingen en acties

Korting bij Staatsloterij

Ook op zoek naar actie en kortingen van Staatsloterij, geldig in maart 2019? Dan heb je die nu gevonden, want wij van MijnKorting weten alles van korting bij Staatsloterij. Zodra we een actie of aanbieding tegenkomen dan laten we je die meteen weten op deze pagina. En daarbovenop ontvang je via ons altijd extra korting bij al je aankopen bij Staatsloterij. In de volgende paragrafen leggen we wat meer uit over Staatsloterij, dus lees gerust verder.

In 2016 is de Nederlandse Loterij voortgekomen uit een fusie tussen de Nederlandse Staatsloterij en De Lotto. De Nederlandse Loterij is de grootste kansspelorganisatie van Nederland en De Nederlandse Loterij organiseert op dit moment zeven verschillende kansspelen: Staatsloterij, Eurojackpot, Lucky Day, Lotto, Miljoenenspel, Krasloten en Toto. Zoek snel je kortingscode om voordeliger een lot te kunnen kopen.

Je kunt een lot kopen voor de volle prijs, maar je kunt ook een lot kopen met korting. Bijvoorbeeld door je aan te melden op deze site. Als je je aanmeldt krijg je 7,50 euro welkomstkorting die je uit kunt geven en je kunt hier ook nog eens fantastische kortingscodes vinden. Zo kun je korting krijgen door een kortingscode in te zetten als je een lot wilt kopen. Het aanbod van kortingscodes wordt vaak vernieuwd en zo kun je vaak korting krijgen!

De Staatsloterij heeft veel trekkingen en dan komt het goed uit dat deze site het aanbod vaak vernieuwd. Je kunt regelmatig een nieuwe kortingscode inzetten en zo kun je vaker meedoen met meer korting. Geweldig. Je kunt ook met meerdere trekkingen meedoen, maar je bent hier niet toe verplicht. Doordat De Staatsloterij vaak trekkingen heeft kun je zelf beslissen welke je wel en niet mee wilt doen en dit is erg fijn. Je hoeft met niemand rekening te houden behalve met jezelf.

Je kunt ook op internet je lot kopen, zo hoef je niet naar de winkel toe en dat is handig. Je hoeft namelijk geen rekening te houden met openingstijden, want je kunt je lot kopen wanneer je wilt via internet. Je hoeft je huis niet uit om het lot te halen en je hoeft ook niet in de rij te staan om te betalen. Je lot via internet kopen is veel sneller en gemakkelijker, plus je kunt je kortingscode invullen voor een voordeligere aankoop.

Korting is altijd fijn, daarom zijn er meerdere manieren om korting te krijgen. Meld je aan voor de nieuwsbrief bijvoorbeeld. Door je naam en e-mailadres in te vullen meld je je aan. In de nieuwsbrief vind je nieuwtjes, weetjes, informatie en nog veel meer. Wie weet vind je ook een persoonlijke actie of een mooie kortingscode. Zonder er zelf iets voor te hoeven doen word je op de hoogte gehouden van alles wat er speelt met een kans om nog voordeliger je volgende aankoop te kunnen voltooien.

Daarom, ga altijd even langs MijnKorting.nl naar Staatsloterij voor altijd korting op elke besteding, ook als er geen actie geldig is.

Kortingen

Eenmalige aankoop:
€ 0,12 op een 1/5 lot
€ 0,62 op een eenmalig lot
€ 1,03 op een 1/5 straatje
€ 2,06 op een eenmalige straat
€ 12,50 op een boulevardje
€ 62 op een boulevard

Automatisch Meespelen:
€ 9,30 op automatisch meespelen met een lot
€ 11,36 op Automatisch meespelen met een straatje
€ 14,46 op automatisch meespelen met een straat

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een aanbieding.

Naar Staatsloterij

 terug naar alle winkels