Ontdek een Staatsloterij actie en profiteer van actuele aanbiedingen plus acties

4 actuele aanbiedingen

Shop met korting met deze Staatsloterij kortingen geldig in september2022, en daarbovenop ontvang je altijd nog eens extra korting via MijnKorting.

Er zijn momenteel geen Staatsloterij kortingscodes of andere acties beschikbaar. Wel krijg je via MijnKorting.nl altijd extra korting op je bestelling bij Staatsloterij.

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van Staatsloterij

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • Tot € 62,00
  extra korting

  Bij Staatsloterij maak je op oudejaarsdag kans op de hoofdprijs van 30 miljoen

  Bij Staatsloterij

 • Tot € 62,00
  extra korting

  Koop oudejaarsloten bij Staatsloterij en maak kans op 100 extra loten

  Bij Staatsloterij

 • Tot € 62,00
  extra korting

  Maak de 10e kans op 27,7 miljoen en speel mee met de Staatsloterij

  Bij Staatsloterij

 • Tot € 62,00
  extra korting

  Bestel loten bij Staatsloterij en speel mee voor 23,6 miljoen

  Bij Staatsloterij

 • Tot € 62,00
  extra korting

  Doe mee met Staatsloterij en maak kans op 19,5 miljoen

  Bij Staatsloterij

 • Tot € 62,00
  extra korting

  Koop nu je 1 oktober lot bij Staatsloterij en maak kans op €10.000 per maand

  Bij Staatsloterij

 • Tot € 62,00
  extra korting

  Maak de 10e kans op 15,3 miljoen bij Staatsloterij

  Bij Staatsloterij

 • Tot € 62,00
  extra korting

  Maak kans op 15,3 miljoen en doe mee met de trekking bij Staatsloterij

  Bij Staatsloterij

 • Tot € 62,00
  extra korting

  Met Staatsloterij maak je kans op 11,7 miljoen

  Bij Staatsloterij

 • Tot € 62,00
  extra korting

  Ontvang 5x 1/5 loten cadeau bij automatisch meespelen bij Staatsloterij

  Bij Staatsloterij

Ontdek een Staatsloterij actie en profiteer van actuele aanbiedingen plus acties

Korting bij Staatsloterij

Ook op zoek naar acties, deals en een kortingscode Staatsloterij, geldig in september2022? Dan heb je die nu gevonden, want wij van MijnKorting weten alles van korting bij Staatsloterij. Zodra we een actie of aanbieding tegenkomen dan laten we je die meteen weten op deze pagina. En daarbovenop ontvang je via ons altijd extra korting bij al je aankopen bij Staatsloterij. In de volgende paragrafen leggen we wat meer uit over een Staatsloterij actie, de webwinkel zelf en een interessante kortingscode Staatsloterij.

Miljonair worden met maar een paar euro

In 2016 is de Nederlandse Loterij voortgekomen uit een fusie tussen de Nederlandse Staatsloterij en De Lotto. De Nederlandse Loterij is de grootste kansspelorganisatie van Nederland en De Nederlandse Loterij organiseert op dit moment zeven verschillende kansspelen: Staatsloterij, Eurojackpot, Lucky Day, Lotto, Miljoenenspel, Krasloten en Toto. Zoek snel je kortingscode om voordeliger een lot te kunnen kopen. Bij Staatsloterij kun je loten kopen met hoge korting. Dat komt doordat er altijd wel een Staatsloterij actie of aanbieding Staatsloterij wordt aangeboden. Met slechts een paar euro ben jij binnenkort misschien wel miljonair! Lees hieronder verder over een Staatsloterij actie waarbij je altijd prijs hebt.

Gegarandeerd een prijs

Op zoek naar een actie Staatsloterij waarmee altijd wel iets te winnen valt? Wanneer je online shopt bij Staatsloterij heb je geluk, want in de meeste gevallen heb jij gewoon prijs! Via de site is het mogelijk om verschillende loten te kopen. Jij wilt uiteraard zo’n hoog mogelijk korting en uiteindelijk zoveel mogelijk geld winnen. Dat kan wanner je gaat voor een ‘Straat’ of ‘Boulevard’. In deze gevallen heb je gegarandeerd een prijs te pakken. Zo weet je zeker dat je in de toekomst iets kunt winnen. Koop nu voordelig je lot en bespaar geld met een speciale Staatsloterij actie.

Welkomstkorting en Staatsloterij kortingscodes

Naast de actie Staatsloterij waarbij je gegarandeerd prijs hebt, kun je ook een lot kopen met forse korting. Bijvoorbeeld door je aan te melden op de site van Mijnkorting. Als je je aanmeldt krijg je 7,50 euro welkomstkorting die je uit kunt geven en je kunt hier ook nog eens een fantastische aanbieding Staatsloterij plus kortingscodes vinden. Zo kun je korting krijgen door een kortingscode in te zetten als je een lot wilt kopen. Het aanbod van kortingscodes wordt vaak vernieuwd en zo kun je vaak korting krijgen! De Staatsloterij heeft veel trekkingen en dan komt het goed uit dat deze site het aanbod vaak vernieuwd. Je kunt regelmatig een nieuwe kortingscode of Staatsloterij aanbieding gebruiken en zo kun je vaker meedoen met meer korting. Ook is het mogelijk om met meerdere trekkingen mee te doen, maar je bent hier niet toe verplicht. Doordat De Staatsloterij vaak trekkingen heeft kun je zelf beslissen welke je wel en niet mee wilt doen en dit is erg fijn. Je hoeft met niemand rekening te houden behalve met jezelf.

Exclusieve kortingen via de nieuwsbrief

Korting is altijd fijn, daarom zijn er meerdere manieren om korting te krijgen. Meld je aan voor de nieuwsbrief bijvoorbeeld. Door je naam en e-mailadres in te vullen meld je je aan. In de nieuwsbrief vind je nieuwtjes, weetjes, informatie en nog veel meer. Wie weet vind je ook een persoonlijke actie, speciale Staatsloterij aanbieding of een mooie kortingscode. Zonder er zelf iets voor te hoeven doen word je op de hoogte gehouden van alles wat er speelt met een kans om nog voordeliger je volgende aankoop te kunnen voltooien.

Daarom, ga altijd even langs MijnKorting.nl naar Staatsloterij voor altijd korting op elke besteding, ook als er geen kortingscode Staatsloterij of Staatsloterij aanbieding geldig is.

 

Kortingen

Eenmalige aankoop:
€ 0,12 op een 1/5 lot
€ 0,62 op een eenmalig lot
€ 1,03 op een 1/5 straatje
€ 2,06 op een eenmalige straat
€ 12,50 op een boulevardje
€ 62 op een boulevard

Automatisch Meespelen:
€ 9,30 op automatisch meespelen met een lot
€ 11,36 op Automatisch meespelen met een straatje
€ 14,46 op automatisch meespelen met een straat

Bijzonderheden

Geen bijzonderheden

Naar Staatsloterij

 terug naar alle winkels