Alle Staatsloterij aanbiedingen en acties

5 actuele aanbiedingen  |  Er zijn deze maand 3 acties toegevoegd

Shop met korting met deze Staatsloterij kortingen geldig in september 2019, en daarbovenop ontvang je altijd nog eens extra korting via MijnKorting.

Staatsloterij acties

 • Tot € 62,00
  extra korting

  Maak kans op 100 extra loten bij Staatsloterij

  Bij Staatsloterij

  Bestel nu loten bij Staatsloterij en maak kans op 100 extra loten voor de Droomsalaristrekking op 1 oktober.

 • Tot € 62,00
  extra korting

  Straatje staatsloten al voor €30,- bij Staatsloterij

  Bij Staatsloterij

  Ga voor extra veel kans en een gegarandeerde prijs en bestel een straat staatsloten nu bij Staatsloterij voor slechts €30,-.

 • Tot € 62,00
  extra korting

  Koop een staatslot voor slechts €3,- bij Staatsloterij

  Bij Staatsloterij

  Win mooie geldprijzen met 1/5 staatslot voor slechts €3,- bij Staatsloterij.

 • Tot € 62,00
  extra korting

  GRATIS staatslot bij Staatsloterij

  Bij Staatsloterij

  Speel vanaf nu elke trekking automatisch mee bij Staatsloterij en ontvang een gratis Staatslot!

 • Tot € 62,00
  extra korting

  Altijd korting bij Staatsloterij

  Bij Staatsloterij

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je aankopen bij Staatsloterij. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang € 7,50 welkomstpremie.

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van Staatsloterij

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • Tot € 62,00
  extra korting

  Win de Mega Jackpot van €26.300.000,- bij Staatsloterij

  Bij Staatsloterij

  Bestel nu loten om mee te doen met de trekking bij Staatloterij. Je maakt namelijk kans op de Mega Jackpot van €26.300.000,-

 • Tot € 62,00
  extra korting

  Bij Staatsloterij maak je kans op 22 miljoen

  Bij Staatsloterij

  Bestel nu alvast loten voor de trekking van de Jackpot bij Staatloterij. Je maakt deze keer namelijk kans op maar liefst 22 miljoen! Die kans laat je toch niet liggen? Als je via MijnKorting bestelt, ontvang je ook nog eens korting op je account.

 • Tot € 62,00
  extra korting

  GRATIS lot bij Staatsloterij

  Bij Staatsloterij

  Ga nu automatisch meespelen met de Staatsloterij en ontvang eenmalig een GRATIS lot!

 • Tot € 62,00
  extra korting

  Win 18 miljoen met de Mega Jackpot van Staatsloterij

  Bij Staatsloterij

  Het is bijna 10 juli en dat betekent dat de Mega Jackpot gaat vallen bij Staatsloterij. Deze keer maak je kans op 18 miljoen! Grijp je kans en bestel vandaag loten om mee te doen bij Staatsloterij.

 • Tot € 62,00
  extra korting

  Maak kans op 14,3 miljoen bij Staatsloterij

  Bij Staatsloterij

  Doe mee met de trekking van Staatsloterij en bestel loten voor slechts €15,-. Hoe meer loten je koopt, hoe meer kans je maakt op 14,3 miljoen!

 • Tot € 62,00
  extra korting

  Win 10,6 miljoen bij Staatsloterij

  Bij Staatsloterij

  Bij Staatsloterij maak je nu kans op 10,6 miljoen, dus wacht niet langer en bestel je loten vandaag nog.

 • Tot € 62,00
  extra korting

  Maak kans op 100 extra loten bij Staatsloterij

  Bij Staatsloterij

  Koop deze week je Koningsdagloten bij Staatsloterij en maak kans op 100 extra Koningsdagloten. Een Staatsloterij kortingscode is overbodig.

  Voorwaarden

  De actie loopt van 10 maart 2019 tot en met 21 april 2019 23:59 uur.
  In totaal wordt 1 keer 100 Koningsdagloten verloot ter waarde van € 1500,- Het prijzenpakket heeft een totale waarde van € 1500,-.
  Een speler die in de Actieperiode via de website van Staatsloterij een 1/5 Koningsdaglot of een heel Koningsdaglot koopt doet automatisch mee aan deze Actie. Een speler speelt 1 keer mee voor elke aankooptransactie, ongeacht hoeveel loten hij tijdens deze transactie heeft aangeschaft. Deelnemers in de winkel zijn uitgesloten van deze Actie.
  Deze Actie geldt voor de online verkoop van losse loten.
  De prijs wordt verloot middels een trekking door de trekkingscommissie in de week van 22 april 2019.
  De winnaar van de prijs wordt uiterlijk 24 april 2019 persoonlijk door de Staatsloterij benaderd. Via telefoon en/of email-adres om te feliciteren, Staatsloterij zal daarna de loten aangetekend versturen.
  Deelname is uitgesloten voor personen onder de 18 jaar, personen woonachtig buiten Nederland alsmede voor medewerkers van Nederlandse Loterij, voor wederverkopers van de Staatsloterij en hun personeelsleden en medewerkers van alle andere bij de totstandkoming van deze actie betrokken partijen.
  De winnaar mag niet iemand anders in zijn plaats stellen om de prijs te innen.
  Op verzoek van Staatsloterij dient de winnaar zich met een geldig identiteitsbewijs te kunnen legitimeren bij de Staatsloterij bij het innen van de prijs.
  Indien blijkt dat de opgegeven gegevens van een deelnemer incorrect zijn, heeft de Staatsloterij het recht om de desbetreffende deelnemer van deelname aan de Actie uit te sluiten en/of kan worden besloten het recht op het innen van de prijs te laten vervallen.
  In geval van een redelijk vermoeden van onrechtmatige beïnvloeding van de Actie, misbruik of fraude behoudt de Staatsloterij zich het recht voor om deelnames of deelnemers aan de Actie te weigeren of het recht op een prijs (achteraf) te laten vervallen.
  Actievoorwaarden Vroegkoopactie Koningsdagtrekking 2019

 • Tot € 62,00
  extra korting

  Win 8,1 miljoen bij Staatsloterij

  Bij Staatsloterij

  Deze kans mag je niet laten liggen! Op 10 april maak je kans op 8,1 miljoen bij Staatsloterij! Koop snel loten en doe mee.

 • Tot € 62,00
  extra korting

  Droomsalaristrekking met 30 jaar lang €10.000 per maand bij Staatsloterij

  Bij Staatsloterij

  Bij Staatsloterij maak je nu kans om 30 jaar lang €10.000 netto per maand te winnen! Doe mee met deze Droomsalaristrekking en misschien bij jij de gelukkige winnaar. Een kortingscode van Staatsloterij is niet nodig.

 • Tot € 62,00
  extra korting

  50% korting op een Diner bij Staatsloterij

  Bij Staatsloterij

  Bestel voor tenminste €15,- aan staatsloten bij Staatsloterij en ontvang 50% korting op een heerlijk diner.

  Voorwaarden

  Wanneer je in de actieperiode 11 mei tot en met 10 juni 2019 Staatsloten koopt met een totaal aankoopbedrag van minimaal €15,- krijg je een unieke code voor deze restaurantactie.
  De unieke code is inwisselbaar tot en met 31 oktober 2019.
  Zodra de code is ingewisseld bij de reservering via www.diningcity.nl/staatsloterij is deze daarna niet meer bruikbaar.
  Deelnemers kunnen meerdere keren aan deze Actie deelnemen.
  Deze actie en de in te wisselen code zijn niet geldig in combinatie met andere acties of kortingen.

Alle Staatsloterij aanbiedingen en acties

Korting bij Staatsloterij

Ook op zoek naar actie en kortingen van Staatsloterij, geldig in september 2019? Dan heb je die nu gevonden, want wij van MijnKorting weten alles van korting bij Staatsloterij. Zodra we een actie of aanbieding tegenkomen dan laten we je die meteen weten op deze pagina. En daarbovenop ontvang je via ons altijd extra korting bij al je aankopen bij Staatsloterij. In de volgende paragrafen leggen we wat meer uit over Staatsloterij, dus lees gerust verder.

In 2016 is de Nederlandse Loterij voortgekomen uit een fusie tussen de Nederlandse Staatsloterij en De Lotto. De Nederlandse Loterij is de grootste kansspelorganisatie van Nederland en De Nederlandse Loterij organiseert op dit moment zeven verschillende kansspelen: Staatsloterij, Eurojackpot, Lucky Day, Lotto, Miljoenenspel, Krasloten en Toto. Zoek snel je kortingscode om voordeliger een lot te kunnen kopen.

Je kunt een lot kopen voor de volle prijs, maar je kunt ook een lot kopen met korting. Bijvoorbeeld door je aan te melden op deze site. Als je je aanmeldt krijg je 7,50 euro welkomstkorting die je uit kunt geven en je kunt hier ook nog eens fantastische kortingscodes vinden. Zo kun je korting krijgen door een kortingscode in te zetten als je een lot wilt kopen. Het aanbod van kortingscodes wordt vaak vernieuwd en zo kun je vaak korting krijgen!

De Staatsloterij heeft veel trekkingen en dan komt het goed uit dat deze site het aanbod vaak vernieuwd. Je kunt regelmatig een nieuwe kortingscode inzetten en zo kun je vaker meedoen met meer korting. Geweldig. Je kunt ook met meerdere trekkingen meedoen, maar je bent hier niet toe verplicht. Doordat De Staatsloterij vaak trekkingen heeft kun je zelf beslissen welke je wel en niet mee wilt doen en dit is erg fijn. Je hoeft met niemand rekening te houden behalve met jezelf.

Je kunt ook op internet je lot kopen, zo hoef je niet naar de winkel toe en dat is handig. Je hoeft namelijk geen rekening te houden met openingstijden, want je kunt je lot kopen wanneer je wilt via internet. Je hoeft je huis niet uit om het lot te halen en je hoeft ook niet in de rij te staan om te betalen. Je lot via internet kopen is veel sneller en gemakkelijker, plus je kunt je kortingscode invullen voor een voordeligere aankoop.

Korting is altijd fijn, daarom zijn er meerdere manieren om korting te krijgen. Meld je aan voor de nieuwsbrief bijvoorbeeld. Door je naam en e-mailadres in te vullen meld je je aan. In de nieuwsbrief vind je nieuwtjes, weetjes, informatie en nog veel meer. Wie weet vind je ook een persoonlijke actie of een mooie kortingscode. Zonder er zelf iets voor te hoeven doen word je op de hoogte gehouden van alles wat er speelt met een kans om nog voordeliger je volgende aankoop te kunnen voltooien.

Daarom, ga altijd even langs MijnKorting.nl naar Staatsloterij voor altijd korting op elke besteding, ook als er geen actie geldig is.

Kortingen

Eenmalige aankoop:
€ 0,12 op een 1/5 lot
€ 0,62 op een eenmalig lot
€ 1,03 op een 1/5 straatje
€ 2,06 op een eenmalige straat
€ 12,50 op een boulevardje
€ 62 op een boulevard

Automatisch Meespelen:
€ 9,30 op automatisch meespelen met een lot
€ 11,36 op Automatisch meespelen met een straatje
€ 14,46 op automatisch meespelen met een straat

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een aanbieding.

Naar Staatsloterij

 terug naar alle winkels