Aanbiedingen, kortingscodes en acties van Stappentellerstore.nl

1 actuele korting of kortingscode

Vind hier alle actuele september 2019 kortingen en codes van Stappentellerstore.nl, en bovendien ontvang je nog eens extra korting via MijnKorting.

Stappentellerstore acties

 • 3,5%
  extra korting

  Altijd extra korting bij Stappentellerstore

  Bij Stappentellerstore

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Stappentellerstore. Gewoon op je MijnKorting account, zonder dat je hoeft te zoeken naar een Stappentellerstore kortingscode. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang 7,50 welkomstpremie.

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van Stappentellerstore

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • 3,5%
  extra korting

  Tijdelijk 7,5% korting bij Stappentellerstore

  Bij Stappentellerstore

  In plaats van de gebruikelijke 3,5% korting. Een kortingscode is niet nodig.

Aanbiedingen, kortingscodes en acties van Stappentellerstore.nl

Korting bij Stappentellerstore.nl

Ben jij ook zoekende naar kortingen, kortingscodes en kortingsacties van Stappentellerstore.nl, geldig in september 2019? Dan ben je hier aan het juiste adres, want wij van MijnKorting checken dagelijks de webshop van Stappentellerstore.nl. Zodra we een actie of kortingscode tegenkomen dan communiceren we die op deze pagina. En daarbovenop krijg je via MijnKorting.nl te allen tijde extra korting bij al je aankopen bij Stappentellerstore.nl. Op die manier krijg je dubbele, of soms wel driedubbele korting. Hieronder vertellen we je alles over de webshop en de kortingen bij Stappentellerstore.nl, dus lees gerust verder.

Stappentellerstore.nl is één van de grootste aanbieders van stappentellers op internet. Het assortiment van stappentellers wordt elke maand steeds dieper en breeder. Het aanbod is zeer ruim. Zowel de grote merken als de budget producten zijn bij Stappentellerstore.nl te koop. Hierdoor is de kans van slagen zeer groot te noemen. U kunt Stappentellerstore.nl de specialist noemen op het gebied van stappentellers. Aangezien stappentellers een grote rol spelen bij het motiveren van beweging is dat aan de orde van de dag bij mensen die willen afvallen. Een stappenteller is een goede motivatie om meer te bewegen.

Daarom, bestel altijd via deze website bij Stappentellerstore.nl om permanent extra korting te ontvangen op alle bestedingen, ook als er geen kortingscode of actie voorhanden is.

Kortingen

met kortingscode: 3,5% (extra) korting
zonder kortingscode: 3,5% (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar Stappentellerstore

 terug naar alle winkels