Kortingen, kortingscodes en acties van Stoerhorloge

3 actuele kortingen of kortingscodes  |  Er zijn deze maand 2 aanbiedingen toegevoegd

Bestel met korting met deze januari 2019 aanbiedingen en coupons van Stoerhorloge, en daarbovenop ontvang je nog eens extra korting op je mijnkorting account.


Stoerhorloge kortingscodes

 • 3,5%
  extra korting

  Stoerhorloge kortingscode voor 10% korting op het gehele assortiment

  Bij Stoerhorloge

  Dankzij deze kortingscode krijg je nu 10% korting op alles bij Stoerhorloge. Mis het niet en pak je voordeel!

  Voorwaarden

  Geldig bij bestellingen vanaf € 100,- of hoger

Stoerhorloge acties

 • 3,5%
  extra korting

  Altijd extra korting op je aankoop bij Stoerhorloge

  Bij Stoerhorloge

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Stoerhorloge. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meldt je dan gratis aan, en ontvang € 7,50 welkomstpremie. Zodoende hoef je niet te zoeken naar een Stoerhorloge kortingscode.

 • 3,5%
  extra korting

  Nu tijdelijk extra korting op je aankoop bij Stoerhorloge

  Bij Stoerhorloge

  Als introductiekorting krijg je nu tijdelijk maar liefst 6% extra korting op al je bestellingen bij Stoerhorloge. Profiteer snel van deze nog hogere korting, een Stoerhorloge kortingscode heb je hiervoor niet nodig.


Korting tips

Kortingen, kortingscodes en acties van Stoerhorloge

Korting bij Stoerhorloge

Ben jij ook zoekende naar kortingscodes, kortingsacties en acties van Stoerhorloge, geldig in januari 2019? Dan zit je hier gebakken, want wij zijn altijd op de hoogte van de acties van Stoerhorloge. Zodra er een kortingscode of actie beschikbaar is, dan zetten we die hier online. En bovendien krijg je via MijnKorting altijd extra korting bij al je aankopen bij Stoerhorloge. Zo kun je dus dubbele korting regelen. Hieronder vertellen we je alles over de webshop en de kortingen bij Stoerhorloge, dus lees gerust verder.

Stoerhorloge.com is de online specialist als u op zoek bent naar "affordable luxury" horloges. Bij Stoerhorloge.com staat kwaliteit en goede prijs voorop. Stoerhorloge.com heeft een uitgebreid assortiment dameshorloges en herenhorloges welke met zorg is uitgekozen door het salesteam. De horloges zijn stuk voor stuk van wereldmerken, maar uniek in Nederland. Dit onderscheidt Stoerhorloge van de rest van de horloge aanbieders. Daarnaast kan de klant 24/7 contact opnemen met de klantenservice van Stoerhorloge.com zonder rekening te hoeven houden met kantoortijden.

Daarom, ga vanaf nu altijd via mijnkorting.nl naar Stoerhorloge voor permanent korting op iedere besteding, zowel met als zonder gebruik van een kortingscode.

Kortingen

met kortingscode: 3,5% (extra) korting
zonder kortingscode: 3,5% (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar Stoerhorloge

 terug naar alle winkels