Kortingscodes en acties van Strijkpop

4 actuele kortingen of kortingscodes  |  Er is deze maand 1 aanbieding toegevoegd

Bestel met korting met deze maart 2019 acties en coupons van Strijkpop, en daarnaast ontvang je altijd extra korting op je mijnkorting account.


Strijkpop acties

 • €18,75
  extra korting

  Altijd extra korting op je aankoop bij Strijkpop

  Bij Strijkpop

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Strijkpop. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang € 7,50 welkomstpremie. Zodoende hoef je niet te zoeken naar een Strijkpop kortingscode.

 • €18,75
  extra korting

  Strijkpop va. €399,- bij strijkpop

  Bij Strijkpop

  Bij strijkpop koopt u strijkpoppen die uw kleding drogen en strijken. Nooit meer strijken kan al vanaf €399,-, zonder kortingscode nodig te hebben.

 • €18,75
  extra korting

  €18,75 extra korting op uw strijkpop

  Bij Strijkpop

  Heeft u weinig tijd of houdt u gewoon niet zo van strijken? Strijkpop heeft voor u de oplossing! Koop een strijkpop voor gemak en comfort en krijg via Mijnkorting ook nog €18,75 extra korting, zonder dat u een kortingscode hoeft te gebruiken.

 • €18,75
  extra korting

  Korting bij Strijkpop!

  Bij Strijkpop

  Weg met die nare strijk! Gebruik de strijkpop! Nu te koop met korting bij Strijkpop! Voor deze actie heeft u geen kortingscode van strijkpop nodig!

Kortingscodes en acties van Strijkpop

Korting bij Strijkpop

Ben je op zoek naar acties, kortingscodes en kortingsacties van Strijkpop, die geldig zijn in maart 2019? Dan ben je hier aan het goede adres, want wij zijn altijd op de hoogte van de acties van Strijkpop. Zodra we een actie of kortingscode vinden, dan stellen we je via deze pagina op de hoogte. En als extra krijg je via MijnKorting.nl te allen tijde extra korting bij al je aankopen bij Strijkpop. Op die manier krijg je dubbele, of soms wel driedubbele korting. Hieronder willen we wat dieper ingaan op Strijkpop, dus lees gerust verder.

Strijkpop.nl levert u binnen 48 uur aan huis een top kwaliteit strijkpop met garantie van het merk Irondryer. Uw overhemden, t-shirt's, polo's, jasjes en zelfs (spijker)broeken worden voortaan voor u gedroogd, glad gestreken en zijn als nieuw binnen een mum van tijd. Onze strijkpop bespaart u echt veel tijd, geld, moeite en soms zelf een huwelijk of relatie! Onze strijkpop is goed betaalbaar, energiezuinig, duurzaam geproduceerd en past binnen praktisch ieder huishouden en budget.

De strijkpop van Irondryer is een electrisch apparaat om kledingstukken te drogen en tegelijkertijd te strijken en heeft de vorm van een paspop. Door een nat kledingstuk op de pop te hangen wordt het automatisch gedroogd en ontdaan van kreuk. De gemiddelde behandeltijd is enkele minuten afhankelijk van de dikte en soort van het materiaal. Onze strijkpoppen zijn de ideale vervanger voor de traditionele strijkplank en strijkbouten van de merken Philips, Brabantia, Leifheit, Bosch, Karcher, Laurastar en Siemens.

Onze strijkpoppen van het merk Irondryer® vindt u direct ook terug via websites van Bol , Ebay, Amazon, Marktplaats, Strijkpopshop, Strijkpopwinkel, Strijkpopstore, Strijkpopspecialist en Strijkpopdiscounter. Ook kunt u de Irondryer® Strijkpop binnenkort aantreffen op de winkelvloer bij een aantal gespecialiseerde winkelketens in consumentenelectronica, bruin- en witgoed en herenmode. Buiten Nederland worden de strijkpoppen van het merk Irondryer® verkocht via de website Irondryer.com en netwerk van resellers per land.

Koop veilig met vertrouwen bij Strijkpop.nl! Strijkpop.nl is aangesloten bij Webshop Keurmerk. Pas na uitgebreide toetsing op het gebied van wet- en regelgeving, veiligheid en stabiliteit mocht Strijkpop.nl het Webshop Keurmerk voeren. Zo weet u zeker dat u zaken doet met een betrouwbare webwinkel met veilige online betaalopties, waar privacy is gewaarborgd, een onafhankelijke commissie bepaalt in geval van een geschil, u koopt met 14 dagen bedenktijd, en u de keuze heeft om achteraf te betalen.

Daarom, bestel nu altijd via MijnKorting bij Strijkpop om altijd extra korting te ontvangen op al jouw aankopen, zowel met als zonder gebruik van een aanbieding of kortingscode.

Kortingen

met kortingscode: €18,75 (extra) korting
zonder kortingscode: €18,75 (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar Strijkpop

 terug naar alle winkels