Aanbiedingen, kortingsacties en kortingscodes van Strooizout.nl

1 actuele korting of kortingscode

Shop met korting met deze Strooizout.nl vouchers geldig in september 2019, en daarbovenop ontvang je nog eens extra korting op je mijnkorting account.

Strooizout.nl acties

  • 1,75%
    extra korting

    Altijd extra korting bij Strooizout.nl

    Bij Strooizout.nl

    Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Strooizout.nl. Gewoon op je MijnKorting account, zonder dat je hoeft te zoeken naar een Strooizout.nl kortingscode. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang 7,50 welkomstpremie.

Aanbiedingen, kortingsacties en kortingscodes van Strooizout.nl

Korting bij Strooizout.nl

Ben jij ook zoekende naar kortingscodes, kortingsacties en kortingen van Strooizout.nl, die geldig zijn in september 2019? Dan ben je hier aan het goede adres, want wij checken dagelijks de website van Strooizout.nl. Zodra er een kortingscode of actie beschikbaar is, dan stellen we je via deze pagina op de hoogte. En daarbovenop ontvang je bij MijnKorting.nl te allen tijde extra korting op al je bestellingen bij Strooizout.nl. Zo kun je dus dubbele of soms zelfs driedubbele korting krijgen. Hieronder vertellen we je alles over de webshop en de kortingen bij Strooizout.nl, dus lees gerust verder.

Strooizout.nl is de grootste online-strooizoutleverancier van Nederland waar zowel particulieren, bedrijven als instellingen voordelig hun strooizout en bijbehorende producten kunnen kopen. Door de aanhoudende vorst in de afgelopen winters ontstond er een groot tekort aan Strooizout.nl. Hierdoor ontstonden in woon- en werkomgevingen gevaarlijke situaties met glij- en valpartijen. In deze situatie biedt Strooizout.nl de oplossing voor een ijsvrij terrein. Met vele duizenden tonnen op voorraad, de mogelijkheid voor klanten om kleine hoeveelheden te bestellen, aantrekkelijke actiepakketten en gratis bezorging biedt Strooizout.nl een veilige woon- en werkingomgeving in slechts één druk op de knop.

Daarom, ga vanaf nu via MijnKorting naar Strooizout.nl om altijd extra korting te ontvangen op elke bestelling, ook als er geen aanbieding of kortingscode geldig is.

Kortingen

met kortingscode: 1,75% (extra) korting
zonder kortingscode: 1,75% (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar Strooizout.nl

 terug naar alle winkels