Alle aanbiedingen en kortingscodes van Sunliner

2 actuele kortingen of kortingscodes

Vind hier alle mei 2020 kortingen en codes van Sunliner, plus altijd nog eens extra korting via MijnKorting.

Sunliner acties

 • 2,5%
  extra korting

  Altijd extra korting bij Sunliner

  Bij Sunliner

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Sunliner. Gewoon op je MijnKorting account, zonder dat je hoeft te zoeken naar een Sunliner kortingscode. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang 7,50 welkomstpremie.

 • 2,5%
  extra korting

  Tot 15% Early Bird korting bij Sunliner

  Bij Sunliner

  Wees er vroeg bij en ontvang tot 15% Early Bird korting op je vakantie! Profiteer van deze vroegboekkorting bij Sunliner en ontvang je korting zonder dat je een kortingscode nodig hebt.

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van Sunliner

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • 2,5%
  extra korting

  Tot 40% korting bij Sunliner

  Bij Sunliner

  Kijk eens bij de aanbiedingen bij Sunliner, want hier ontvang je tot 40% korting op diverse accommodaties in Spanje. Boek nu een voordelige vakantie Spanje bij Sunliner, zonder dat je een kortingscode nodig hebt.

 • 2,5%
  extra korting

  Tijdelijk extra korting bij Sunliner!

  Bij Sunliner

  Als je via Mijnkorting bij Sunliner boekt, krijg je tijdelijk 3% korting! Boek dus snel je vakantie naar Spanje via Mijnkorting om te profiteren van extra korting die op je account wordt bijgeschreven, zonder dat je daarvoor een Sunliner kortingscode nodig hebt.

Alle aanbiedingen en kortingscodes van Sunliner

Korting bij Sunliner

Ben jij ook op zoek naar kortingsacties, kortingscodes, acties van Sunliner, geldig in mei 2020? Dan zit je bij mijnkorting goed, want bij ons krijg je altijd extra korting op al je aankopen bij Sunliner. En daarbovenop zijn wij van MijnKorting altijd op de hoogte van de acties van Sunliner. Zodra we een actie of kortingscode vinden, dan laten we je die meteen weten op deze pagina. Op die manier krijg je dubbele, of soms wel driedubbele korting. Hieronder willen we in het kort wat meer uitleggen over Sunliner, dus lees gerust verder.

Voor reizen naar Spanje kijkt u bij Sunliner.nl. Spanje Algemeen, Jongerenreizen, Familievakanties, Ouderenreizen, Prestige product (iets luxer), Stedenreizen, Fly & Drives, Cultuurvakanties, Wandelvakanties, Overwinteringsreizen en ook Golfreizen. Ook voor Duikreizen in Spanje bent u bij Sunliner aan het goede adres. Het jongerenproduct is Sun & Fun, ook Singlereizen zijn te boeken bij Sunliner.

Sunliner verzorgt ook prettig geprijsde weekendjes naar o.a. Barcelona. Eventueel inclusief een voetbalpakket: Bezoek aan een voetbalwedstrijd van FC Barcelona, een rondleiding door het stadion, kijkje in de kleedkamer van FC Barcelona en de mogelijkheid om het veld te betreden. Voetbalarrangementen zijn ook te boeken voor Real Madrid en andere clubs. Maar ook Formule 1 arrangementen en kaartjes en arrangementen voor alle popconcerten in Spanje zijn makkelijk en snel te boeken. Sunliner is ANVR en SGR lid en is aangesloten bij het Calamiteitenfonds.

Daarom, ga via mijnkorting naar Sunliner voor een besparing op iedere besteding, ook als er geen kortingscode voorhanden is.

Kortingen

met kortingscode: 2,5% (extra) korting
zonder kortingscode: 2,5% (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar Sunliner

 terug naar alle winkels