Alle acties, kortingscodes en kortingen van Swissotel Hotels

1 actuele korting of kortingscode

Alle geldige december 2019 promotiecodes van Swissotel Hotels, en bovendien ontvang je altijd extra korting op je mijnkorting account.

Swissotel Hotels acties

  • 1,5%
    extra korting

    Altijd extra korting op je aankoop bij Swissotel Hotels

    Bij Swissotel Hotels

    Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Swissotel Hotels. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang € 7,50 welkomstpremie. Zodoende hoef je niet te zoeken naar een Swissotel Hotels kortingscode.

Alle acties, kortingscodes en kortingen van Swissotel Hotels

Korting bij Swissotel Hotels

Zoek je naar kortingscodes, aanbiedingen en kortingen van Swissotel Hotels, die geldig zijn in december 2019? Dan zit je hier goed, want bij MijnKorting.nl ontvang je te allen tijde extra korting op al je aankopen bij Swissotel Hotels. En bovendien checken wij van MijnKorting dagelijks de websitel van Swissotel Hotels. Zodra we een actie of kortingscode tegenkomen dan zetten we die direct hier op de pagina. Zo kun je dus dubbele of soms zelfs driedubbele korting regelen. Hieronder vertellen we je alles over de webshop en de kortingen bij Swissotel Hotels, dus lees gerust verder.

Kwalitatieve tijd - gewoon een andere definitie voor de Zwitserse gastvrijheid
De Swissôtel Hotels & Resorts op gunstige locaties waar reizigers graag komen, stellen gasten in de gelegenheid in het hartje van wereldwijde toplocaties te verblijven waar ze zorgeloos het beste kunnen verkennen wat elke bestemming te bieden heeft. Het merk blijft trouw aan zijn roots door authentieke Zwitserse gastvrijheid te combineren met een intelligent design en lokale flair. Elk Swissôtel dat maatschappelijke verantwoordelijkheid hoog in het vaandel heeft geschreven en zich reel inzet om de bestemming die het "home" noemt, positief te beïnvloeden, leeft in zijn bedrijfstak toonaangevende duurzaamheidsnormen na. Dit alles heeft tot gevolg dat gasten zich onbezorgd voelen, een typisch Zwitserse eigenschap.

Daarom, ga vanaf nu altijd langs MijnKorting.nl naar Swissotel Hotels om altijd extra korting te ontvangen op elke bestelling, zowel met als zonder gebruik van een kortingscode of een actie.

Kortingen

met kortingscode: 1,5% (extra) korting
zonder kortingscode: 1,5% (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar Swissotel Hotels

 terug naar alle winkels