Sylconia kortingsacties, kortingscodes en aanbiedingen

7 actuele kortingen of kortingscodes

Hier vind je alle september 2019 codes en acties van Sylconia, en ontvang bovendien nog eens extra korting via MijnKorting.

Sylconia kortingscodes

 • 25%
  extra korting

  Kortingscode voor 25% korting bij Sylconia

  Bij Sylconia

  Bestel nu e-mail hosting van CT.nl met 25% korting bij Sylconia en gebruik de kortingscode om de korting te ontvangen.

 • 25%
  extra korting

  Linux budget website hosting nu met 25% korting bij Sylconia!

  Bij Sylconia

  Voor deze actie van Sylconia gebruikt u deze kortingscode: AFF25

Sylconia acties

 • 25%
  extra korting

  Domeinnaam bestellen voor slechts €5,- per jaar bij Sylconia

  Bij Sylconia

  Wil je een domeinnaam verhuizen of bestellen? Doe dat dan bij Sylconia, want hier kan het snel en goedkoop. Zo heb je al een .NL domeinnaam voor slechts €5,- per jaar. Stap vandaag nog over en pak je voordeel. Een kortingscode van Sylconia heb je hier niet voor nodig.

 • 25%
  extra korting

  Altijd extra korting op je aankoop bij Sylconia

  Bij Sylconia

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Sylconia. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang 7,50 welkomstpremie. Zodoende hoef je niet te zoeken naar een Sylconia kortingscode.

 • 25%
  extra korting

  E-mailpakket al vanaf €30,- bij Sylconia

  Bij Sylconia

  Bestel voordelig een E-mail pakket met email op eigen domeinnaam vanaf slechts €30,- per jaar bij Sylconia. Een kortingscode heb je hier niet voor nodig.

 • 25%
  extra korting

  Wordpress hosting vanaf slechts €47.88 per jaar bij Sylconia

  Bij Sylconia

  Bestel een jaar lang Wordpress website hosting bij Sylconia vanaf slechts €47,88. Een kortingscode is niet noodzakelijk.

 • 25%
  extra korting

  Gratis domeinfacturatie reseller control panel bij Sylconia

  Bij Sylconia

  Gratis domeinfacturatie reseller control panel bij Sylconia. Voor deze actie heeft u geen kortingscode van Sylconia nodig.

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van Sylconia

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • 25%
  extra korting

  GRATIS website beveiligen bij Sylconia

  Bij Sylconia

  Bij Sylconia kunt u uw website gratis beveiligen met een SSL certificaat. Sylconia kan een certificaat gratis installeren op uw domeinnaam als u een Linux budget plus pakket of hoger heeft. Een kortingscode heeft u niet nodig.

 • 25%
  extra korting

  Kortingscode voor 25% korting bij Sylconia

  Bij Sylconia

  Als je op zoek naar e-mail hosting van CT.nl, bestel dan nu met de kortingscode bij Sylconia en profiteer van 25% korting.

Sylconia kortingsacties, kortingscodes en aanbiedingen

Korting bij Sylconia

Ben jij ook op zoek naar kortingscodes, kortingsacties en kortingen van Sylconia, bruikbaar in september 2019? Dan zit je hier goed, want bij ons krijg je te allen tijde extra korting op al je bestellingen bij Sylconia. Daarbovenop staan wij van MijnKorting dagelijks in contact met Sylconia. Zodra er een kortingscode of actie beschikbaar is, dan zetten we die hier online. Op die manier kun je dus dubbel profiteren van acties en aanbiedingen. Hieronder willen we wat dieper ingaan op Sylconia, dus lees gerust verder.

Sylconia biedt sinds 2003 webhosting, domeinregistratie, VPS hosting en hosted exhange aan voor haar klanten. Ze onderscheiden zich van andere webhosting bedrijven door te kiezen om diensten te scheiden over verschillende servers hiervoor hebben ze een eigen control panel moeten maken welke aan hun eigen wensen voldoet. Doordat zij een eigen control panel gebruiken kunnen ze veel sneller reageren op wijzigingen en/of aanvullingen van klanten. Alle diensten worden ge-loadbalanced met als voordeel voor de klant dat mocht er een probleem zijn met een van de servers dan is de dienst nog steeds beschikbaar en merkt u als klant niks van deze storing. Ook kunnen ze hierdoor zonder problemen piek momenten van website bezoekers eenvoudig verwerken zonder dat u wat merkt aan de performance van de servers. Sylconia staat voor snelheid, betrouwbaarheid en een tikkeltje eigenwijs.

Daarom, ga altijd even langs mijnkorting.nl naar Sylconia voor een permanente besparing op iedere bestelling, ook als er geen kortingscode of aanbieding geldig is.

Kortingen

met kortingscode: 25% (extra) korting
zonder kortingscode: 25% (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar Sylconia

 terug naar alle winkels