Sylconia kortingsacties, kortingscodes en aanbiedingen


Helaas hebben wij geen samenwerking meer met deze webshop. Bij deze populaire winkels ontvang je nog wel extra korting via MijnKorting.nl.

Populaire shops met korting

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van Sylconia

 • 25%
  extra korting

  GRATIS website beveiligen bij Sylconia

  Bij Sylconia

  Bij Sylconia kunt u uw website gratis beveiligen met een SSL certificaat. Sylconia kan een certificaat gratis installeren op uw domeinnaam als u een Linux budget plus pakket of hoger heeft. Een kortingscode heeft u niet nodig.

  Geldig t/m 14-01-2019
  Deze actie is helaas afgelopen
 • 25%
  extra korting

  Kortingscode voor 25% korting bij Sylconia

  Bij Sylconia

  Als je op zoek naar e-mail hosting van CT.nl, bestel dan nu met de kortingscode bij Sylconia en profiteer van 25% korting.

  Geldig t/m 25-12-2016
  Deze actie is helaas afgelopen
Sylconia kortingsacties, kortingscodes en aanbiedingen

Korting bij Sylconia

Ben jij ook op zoek naar kortingscodes, kortingsacties en kortingen van Sylconia, bruikbaar in juli 2020? Dan zit je hier goed, want bij ons krijg je te allen tijde extra korting op al je bestellingen bij Sylconia. Daarbovenop staan wij van MijnKorting dagelijks in contact met Sylconia. Zodra er een kortingscode of actie beschikbaar is, dan zetten we die hier online. Op die manier kun je dus dubbel profiteren van acties en aanbiedingen. Hieronder willen we wat dieper ingaan op Sylconia, dus lees gerust verder.

Sylconia biedt sinds 2003 webhosting, domeinregistratie, VPS hosting en hosted exhange aan voor haar klanten. Ze onderscheiden zich van andere webhosting bedrijven door te kiezen om diensten te scheiden over verschillende servers hiervoor hebben ze een eigen control panel moeten maken welke aan hun eigen wensen voldoet. Doordat zij een eigen control panel gebruiken kunnen ze veel sneller reageren op wijzigingen en/of aanvullingen van klanten. Alle diensten worden ge-loadbalanced met als voordeel voor de klant dat mocht er een probleem zijn met een van de servers dan is de dienst nog steeds beschikbaar en merkt u als klant niks van deze storing. Ook kunnen ze hierdoor zonder problemen piek momenten van website bezoekers eenvoudig verwerken zonder dat u wat merkt aan de performance van de servers. Sylconia staat voor snelheid, betrouwbaarheid en een tikkeltje eigenwijs.

Daarom, ga altijd even langs mijnkorting.nl naar Sylconia voor een permanente besparing op iedere bestelling, ook als er geen kortingscode of aanbieding geldig is.