Alle Tabledusud aanbiedingen, kortingscodes en acties

2 actuele kortingen of kortingscodes

Hier vind je alle september 2019 promotiecodes en aanbiedingen van Tabledusud, en daarnaast ontvang je nog eens extra korting op je mijnkorting account.

Tabledusud acties

 • 3,5%
  extra korting

  Unieke, op maat gemaakte meubels met korting bij Tabledusud

  Bij Tabledusud

  Ben je op zoek naar unieke, op maat gemaakt, industriële eettafels, salontafels en eetkamerstoelen voor een eerlijke prijs? Kijk dan bij Tabledusud en bestel via Mijnkorting, want dan krijg je korting. Je krijgt je korting bijgeschreven op je Mijnkorting account.

 • 3,5%
  extra korting

  Altijd extra korting bij Tabledusud

  Bij Tabledusud

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Tabledusud. Gewoon op je MijnKorting account, zonder dat je hoeft te zoeken naar een Tabledusud kortingscode. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang 7,50 welkomstpremie.

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van Tabledusud

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • 3,5%
  extra korting

  100 euro korting op boomstamtafels bij Tabledusud

  Bij Tabledusud

  Je krijgt nu tijdelijk 100 euro korting op boomstamtafels bij Tabledusud. Kijk voor deze voordelige actie op unieke tafels bij Tabledusud en gebruik de kortingscode om je korting te ontvangen.

 • 3,5%
  extra korting

  Black Friday: gratis verzending bij Tabledusud

  Bij Tabledusud

  Ook bij Table du Sud vieren ze Black Friday en wel met gratis levering ter waarde van €65! De actie is geldig op het gehele assortiment. Of je nu gaat voor een nieuwe eettafel of voor een nieuw TV meubel: alleen vandaag profiteer je van deze korting! Kijk snel bij Tabledusud en profiteer van deze Black Friday actie zonder dat je een kortingscode nodig hebt.

Alle Tabledusud aanbiedingen, kortingscodes en acties

Korting bij Tabledusud

Ben jij ook op zoek naar kortingscodes, kortingen en aanbiedingen van Tabledusud, die bruikbaar zijn in september 2019? Dan ben je hier aan het juiste adres, want bij MijnKorting ontvang je te allen tijde extra korting op al je bestellingen bij Tabledusud. En daarbovenop checken wij dagelijks de webwinkel van Tabledusud. Zodra we weer een kortingscode of andere korting vinden dan zetten we die hier online. Zo heb je dus vaak dubbele korting. Hieronder willen we dieper ingaan op Tabledusud, dus lees gerust verder.

TableduSud is een webshop met unieke, op maat gemaakt, industriële eettafels, salontafels en eetkamerstoelen voor een eerlijke prijs. TableduSud is een jonge dynamische onderneming waarbij de alle producten in de eigen fabriek door gedreven vakmannen worden vervaardigd. Een duidelijke website waarbij de klant zichzelf de designer waant is de basis. De prachtige eiken tafels zijn stuk voor stuk kwaliteitsproducten. Een uitzonderlijk hoge score op "the feedbackcompany van 9.7 op 10 geeft de tevredenheid van de klanten weer.

Het concept is uniek in de markt; door de eigen productie heeft Table du Sud niet te maken met tussenhandel en zijn de producten bij TableduSud gunstiger geprijsd dan bij concurrenten.

Daarom, ga altijd via deze website naar Tabledusud om extra korting te ontvangen op iedere aankoop, ook als er geen kortingscode of aanbieding voorhanden is.

Kortingen

met kortingscode: 3,5% (extra) korting
zonder kortingscode: 3,5% (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar Tabledusud

 terug naar alle winkels