Alle Taha acties, aanbiedingen en kortingscodes

1 actuele korting of kortingscode

Bestel met korting met deze Taha bonnen en aanbiedingen geldig in mei 2020, en daarbovenop ontvang je altijd extra korting via MijnKorting.

Taha acties

 • 1%
  extra korting

  Altijd extra korting bij Taha

  Bij Taha

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Taha. Gewoon op je MijnKorting account, zonder dat je hoeft te zoeken naar een Taha kortingscode. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang 7,50 welkomstpremie.

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van Taha

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • 1%
  extra korting

  6% last minute korting op vakantiehuizen in Spanje bij taha

  Bij Taha

  Bij taha boekt u uw vakantie nu nog voor deze zomer met korting. U profiteert, zonder kortingscode nodig te hebben, van 6% last minute korting op vakantiehuizen in Spanje.

Alle Taha acties, aanbiedingen en kortingscodes

Korting bij Taha

Ben je zoekende naar kortingscodes, kortingsacties en kortingen van Taha, die geldig zijn in mei 2020? Dan zit je hier goed, want wij van MijnKorting zijn altijd op de hoogte van de acties van Taha. Zodra we een actie of kortingscode vinden, dan zetten we die hier online. Bovendien krijg je via MijnKorting te allen tijde extra korting bij al je aankopen bij Taha. Hieronder willen we wat dieper ingaan op Taha, dus lees gerust verder.

Taha.nl - Reizen en vakanties.

Daarom, ga altijd via MijnKorting.nl naar Taha voor een besparing op alle bestellingen, ook als je een kortingscode gebruikt of je gebruik maakt van een andere actie.

Kortingen

met kortingscode: 1% (extra) korting
zonder kortingscode: 1% (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar Taha

 terug naar alle winkels