Teatox kortingen en kortingscodes

2 actuele kortingen of kortingscodes

Alle geldige juli 2019 kortingen en coupons van Teatox, en daarbovenop ontvang je altijd extra korting via MijnKorting.

Teatox acties

 • 5%
  extra korting

  Altijd extra korting op je aankoop bij Teatox

  Bij Teatox

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Teatox. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang € 7,50 welkomstpremie. Zodoende hoef je niet te zoeken naar een Teatox kortingscode.

 • 5%
  extra korting

  1+1 gratid bij Teatox

  Bij Teatox

  Bestel nu uw afslankthee van Teatox en profiteer van de extra korting van 1+1 gratis. Ook zonder kortingscode maakt u gebruik van dit voordeel bij Teatox.

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van Teatox

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • 5%
  extra korting

  Afslankthee met 50% korting bij Teatox

  Bij Teatox

  Bestel nu uw afslankthee bij Teatox met 50% korting. Voor deze actie heeft u geen kortingscode van Teatox nodig.

 • 5%
  extra korting

  Afslankthee 1+1 GRATIS bij Teatox

  Bij Teatox

  Door nu afslankthee bij Teatox te bestellen krijg je er één pakket gratis bij. Dit middel helpt je om veilig en zonder moeite 10 tot 20 kilo per maand af te vallen. Je geniet van maximaal effect binnen korte tijd. Dus ga snel naar Teatox en maak gebruik van deze actie zonder dat je een kortingscode nodig hebt.

 • 5%
  extra korting

  Tot 15% korting op Skinny Tea bij Teatox

  Bij Teatox

  Bij Teatox koopt u Skinny Tea, thee die helpt bij afslanken, met tot wel 15% korting. U heeft geen kortingscode nodig om van deze korting te profiteren.

Teatox kortingen en kortingscodes

Korting bij Teatox

Zoek jij naar acties en kortingscodes van Teatox, geldig in juli 2019? Dan ben je hier aan het goede adres, want wij checken dagelijks de webshop van Teatox. Zodra we een actie of kortingscode vinden, dan stellen we je via deze pagina op de hoogte. Daarbovenop ontvang je bij MijnKorting te allen tijde extra korting op al je aankopen bij Teatox. Zo kun je dus dubbele of soms zelfs driedubbele korting krijgen. In de tekst hieronder vertellen we je alles over Teatox, dus lees gerust verder.

TeaTox Afslankthee is een uitgekiende combinatie van 100% natuurlijke ingrediënten (waaronder Goji-Bessen), die het afvallen bevorderen. De resultaten van het 14 dagen-pakket zijn over het algemeen zo positief, dat deze bij de meeste mensen hun verwachtingen flink overstijgt! TeaTox is 100% natuurlijk: de formule is samengesteld om op een volledig natuurlijke, gezonde en veilige manier af te kunnen vallen. De thee is eenvoudig in te nemen met een glas water. TeaTox draagt bij aan een voller gevoel voor de maaltijd, waardoor gebruikers eerder verzadigd zijn en minder geneigd zullen zijn te veel te eten. Voor optimaal resultaat van TeaTox wordt aangeraden een voedingspatroon te volgen met voldoende groente en fruit.

Waarom kopen klanten TeaTox?
- 100% natuurlijke samenstelling;
- Helpt bij afvallen zonder hongergevoel;
- Maximaal resultaat binnen een korte tijd.

Daarom, ga altijd even langs mijnkorting naar Teatox om permanent extra korting te ontvangen bij al je bestedingen, ook als je een kortingscode inzet of je gebruik maakt van een andere actiekorting.

Kortingen

met kortingscode: 5% (extra) korting
zonder kortingscode: 5% (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar Teatox

 terug naar alle winkels