Teatox kortingen en kortingscodes


Helaas hebben wij geen samenwerking meer met deze webshop. Bij deze populaire winkels ontvang je nog wel extra korting via MijnKorting.nl.

Populaire shops met korting

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van Teatox

 • 5%
  extra korting

  Afslankthee met 50% korting bij Teatox

  Bij Teatox

  Bestel nu uw afslankthee bij Teatox met 50% korting. Voor deze actie heeft u geen kortingscode van Teatox nodig.

  Geldig t/m 03-04-2019
  Deze actie is helaas afgelopen
 • 5%
  extra korting

  Afslankthee 1+1 GRATIS bij Teatox

  Bij Teatox

  Door nu afslankthee bij Teatox te bestellen krijg je er één pakket gratis bij. Dit middel helpt je om veilig en zonder moeite 10 tot 20 kilo per maand af te vallen. Je geniet van maximaal effect binnen korte tijd. Dus ga snel naar Teatox en maak gebruik van deze actie zonder dat je een kortingscode nodig hebt.

  Geldig t/m 10-01-2019
  Deze actie is helaas afgelopen
 • 5%
  extra korting

  Tot 15% korting op Skinny Tea bij Teatox

  Bij Teatox

  Bij Teatox koopt u Skinny Tea, thee die helpt bij afslanken, met tot wel 15% korting. U heeft geen kortingscode nodig om van deze korting te profiteren.

  Geldig t/m 06-12-2018
  Deze actie is helaas afgelopen
Teatox kortingen en kortingscodes

Korting bij Teatox

Zoek jij naar acties en kortingscodes van Teatox, geldig in februari 2020? Dan ben je hier aan het goede adres, want wij checken dagelijks de webshop van Teatox. Zodra we een actie of kortingscode vinden, dan stellen we je via deze pagina op de hoogte. Daarbovenop ontvang je bij MijnKorting te allen tijde extra korting op al je aankopen bij Teatox. Zo kun je dus dubbele of soms zelfs driedubbele korting krijgen. In de tekst hieronder vertellen we je alles over Teatox, dus lees gerust verder.

TeaTox Afslankthee is een uitgekiende combinatie van 100% natuurlijke ingrediënten (waaronder Goji-Bessen), die het afvallen bevorderen. De resultaten van het 14 dagen-pakket zijn over het algemeen zo positief, dat deze bij de meeste mensen hun verwachtingen flink overstijgt! TeaTox is 100% natuurlijk: de formule is samengesteld om op een volledig natuurlijke, gezonde en veilige manier af te kunnen vallen. De thee is eenvoudig in te nemen met een glas water. TeaTox draagt bij aan een voller gevoel voor de maaltijd, waardoor gebruikers eerder verzadigd zijn en minder geneigd zullen zijn te veel te eten. Voor optimaal resultaat van TeaTox wordt aangeraden een voedingspatroon te volgen met voldoende groente en fruit.

Waarom kopen klanten TeaTox?
- 100% natuurlijke samenstelling;
- Helpt bij afvallen zonder hongergevoel;
- Maximaal resultaat binnen een korte tijd.

Daarom, ga altijd even langs mijnkorting naar Teatox om permanent extra korting te ontvangen bij al je bestedingen, ook als je een kortingscode inzet of je gebruik maakt van een andere actiekorting.