Alle aanbiedingen, cashbacks en kortingen van Telfort


Helaas hebben wij geen samenwerking meer met deze webshop. Bij deze populaire winkels ontvang je nog wel extra korting via MijnKorting.nl.

Populaire shops met korting

Verlopen cashbacks en aanbiedingen van Telfort

 • tot € 40,00
  cashback

  €5 korting per maand bij Telfort op een Sim Only abonnement

  Bij Telfort

  Krijg tijdelijk bij Telfort €5 korting per maand op een Sim Only abonnement met 10GB en daarbij 150 minuten. Hiervoor heb je geen kortingscode van Telfort nodig.

  Geldig t/m 31-03-2019
  Deze actie is helaas afgelopen
 • tot € 40,00
  cashback

  Smartpakker van Telfort en profiteer van 72 euro korting

  Bij Telfort

  Bij Telfort ontvang je nu 72 euro korting op een Huawei P Smart 2019. Dat maakt het nog leuker om te kopen! Een kortingscode is niet nodig van Telfort.

  Geldig t/m 28-02-2019
  Deze actie is helaas afgelopen
  voorwaarden

  Voorwaarden

  geldig op geselecteerde artikel

 • tot € 40,00
  cashback

  € 168,- voordeel op de Samsung Galaxy S8 i.c.m. 10 GB bij Telfort

  Bij Telfort

  Bij Telfort is de Samsung Galaxy S8 10 GB Data tijdelijk te krijgen nu met €168,- voordeel i.c.m. een tweejarig abonnement!! Zoek niet verder en bestel bij Telfort. Een kortingscode is niet nodig.

  Geldig t/m 31-01-2019
  Deze actie is helaas afgelopen
 • tot € 40,00
  cashback

  Telfort Alles in 1 pakket de eerste 3 maanden voor 30 euro

  Bij Telfort

  Sluit nu een Telfort Alles in 1 Pakket af en betaal de eerste 3 maanden slechts 30 euro. Een mooie deal van Telfort.

  Geldig t/m 31-10-2018
  Deze actie is helaas afgelopen
 • tot € 40,00
  cashback

  Telfort deal: Cashback bij Samsung Galaxy S7

  Bij Telfort

  Bij Telfort krijg je 50 euro cashback bij een Samsung Galaxy S7. Mooi meegenomen! Bestel snel.

  Geldig van 08-12-2017 t/m 31-12-2017
  Deze actie is helaas afgelopen
  voorwaarden

  Voorwaarden

  De cashback ontvang je van Telfort

 • tot € 40,00
  cashback

  Telfort deal: Cashback bij Samsung Galaxy S7

  Bij Telfort

  Bij de Samsung Galaxy S7/S7 Edge krijg je nu 50 euro cashback bij Telfort. Dat wil je natuurlijk meepakken. Bestel snel.

  Geldig van 09-11-2017 t/m 18-11-2017
  Deze actie is helaas afgelopen
  voorwaarden

  Voorwaarden

  zolang de voorraad strekt

 • tot € 40,00
  cashback

  Nu bij Telfort: 10 euro beltegoed voor 5 euro en 500mb gratis data

  Bij Telfort

  Ontvang nu 10,- beltegoed voor 5,- en 500mb gratis data bij Telfort. Een leuke actie. Een kortingscode van Telfort is niet nodig.

  Geldig t/m 31-03-2017
  Deze actie is helaas afgelopen
 • tot € 40,00
  cashback

  Nu bij Telfort: IPhone SE voor 20 euro per maand

  Bij Telfort

  Een superdeal bij Telfort. Nu een IPhone SE voor 20 euro per maand. Met 1 GB Data & 100 Bel/SMS. Een mooie deal! Een kortingscode van Telfort is niet nodig.

  Geldig t/m 15-03-2017
  Deze actie is helaas afgelopen
 • tot € 40,00
  cashback

  Telfort Superdeal: iPhone 6S voor 29 euro per maand

  Bij Telfort

  Nu een mooie deal bij Telfort. Nu een iPhone 6S voor 29 euro per maand met 1GB Data & 100 Bel/SMS. Wees er snel bij. Een kortingscode van Telfort hoef je niet in te vullen.

  Geldig t/m 15-03-2017
  Deze actie is helaas afgelopen
 • tot € 40,00
  cashback

  Nu bij Telfort: Gratis 500MB bij Telfort Prepaid

  Bij Telfort

  De hele maand oktober ontvang je 500MB gratis bij een prepaid simkaart bij Telfort. Dat is inclusief 10 EUR beltegoed De databundel is 31 dagen en stopt automatisch
  Deze 3-in-1 simkaart kost slechts 10 euro! Een kortingscode van Telfort is niet noodzakelijk.

  Geldig t/m 31-10-2016
  Deze actie is helaas afgelopen
Alle aanbiedingen, cashbacks en kortingen van Telfort

Cashback en korting bij Telfort

Ook op zoek naar acties, cashbacks en kortingen van Telfort, die geldig zijn in mei 2020? Dan ben je hier aan het juiste adres, want wij staan dagelijks in contact met Telfort. Zodra we een actie vinden, dan communiceren we die op deze pagina. Bovendien ontvang je bij MijnKorting.nl te allen tijde extra cashback op je contract bij Telfort. Op die manier kun je dus dubbel profiteren. Hieronder vertellen we je alles over de webshop en de kortingen bij Telfort, dus lees gerust verder.

Telfort is hét bedrijf voor al je telecom. Of je nu een mobiele abonnement wil afsluiten of internet en televisie: bij Telfort ben je aan het juiste adres. Telfort is namelijk een voordeeldenker. Telfort biedt namelijk een goede kwaliteit, alleen dan voor een lage prijs. Telfort vindt dan ook dat goede telecom voor iedereen betaalbaar, goed en eenvoudig moet zijn. Je vind dus bij Telfort A-merk telecom met het nodige voordeel. Wordt daarom nu klant van Telfort, want zo kom je erg voordelig uit!

Het assortiment van Telfort is erg groot. Telfort biedt namelijk verschillende soorten telecom aan. Zo bieden ze mobiele abonnementen aan. Je kan hierbij kiezen tussen een telefoon met abonnement, maar ook een Sim Only abonnement. Bij een abonnement met telefoon kan je een telefoon kiezen die helemaal bij je past, maar ook je abonnement zelf samenstellen. Je kan dus het aantal sms’jes of belminuten afstemmen, zodat het helemaal bij jou past. Bij een Sim Only abonnement kan je het ook helemaal aanpassen naar jou wensen. Hierbij is alleen sms altijd al onbeperkt, super fijn! Daarnaast kan je ook je eigen looptijd kiezen. Op deze manier wordt het pakket precies op jou afgesteld en betaal je niet voor dingen die je niet gebruikt!

Het bestellen gaat erg gemakkelijk bij Telfort. Je heb namelijk gelijk een goed overzicht van welke telecom Telfort producten aanbiedt. Deze producten zijn dan ook verdeeld in verschillende categorieën. Zo kom je bijvoorbeeld gelijk in een categorie Mobiel. Deze categorieën zijn ook weer verdeeld in subcategorieën. Bij Mobiel zie je gelijk welke soorten abonnementen er zijn. Daarnaast kan je de producten ook nog filteren op merk, populariteit en prijs. Maar ok bij de verschillende pakketten krijg je een duidelijk overzicht van alle mogelijkheden en kan je de pakketten makkelijk met elkaar vergelijken.

Daarnaast biedt de site van Telfort nog voor andere dingen. Zo kan je als je een mobiel abonnement bij Telfort hebt het verbruik van je mobiele telefoon inzien. Dit is super handig, want hierbij voorkomen je onverwachte hoge kosten. Je bent namelijk precies op de hoogte van wat je verbruikt met jouw mobiele telefoon.

Heb je een dringende vraag? Dan kan je deze altijd stellen aan de klantenservice van Telfort. Zij staan namelijk altijd klaar om al je vragen te beantwoorden. Daarnaast kan je ook terecht bij de klantenservice voor opmerkingen, ideeën of verbeterpunten. Er zijn veel verschillende manieren om contact op te nemen met de klantenservice van Telfort. Je kan bijvoorbeeld je vragen stellen op Facebook, maar ook op het forum. De vragen worden dan zo snel mogelijk beantwoord. Daarnaast kan je natuurlijk ook gewoon bellen. Op deze manier wordt je vraag gelijk beantwoord. Je kan ook zelfs bellen met de sales-medewerkers van Telfort, zij helpen je namelijk met het bestellen van je producten. Deze telefoonnummers kan je vinden op de site van Telfort, onder het kopje ‘contact’.

Telecom kan nog wel eens duur zijn en daar zit je niet altijd op te wachten. Ondanks Telfort scherpe prijzen heeft, is het natuurlijk altijd fijn om producten met korting te bestellen. Gelukkig zijn er meerdere manieren om korting te krijgen bij Telfort. Een manier om korting te krijgen is bijvoorbeeld door middel van een kortingscode. Maar soms kan het nog wel lastig zijn om een goede kortingscode te vinden. Daarnaast zijn er ook nog minder bekende manieren om korting te krijgen. Om het wat overzichtelijker te maken, staat hieronder een overzicht met alle mogelijke manieren om korting te krijgen bij Telfort.

1.    De bekendste manier om korting te krijgen is door middel van een kortingscode. Kortingscodes kan je vooral vinden op het internet. Goede kortingscodes vindt je vooral op sites als Mijnkorting.nl. Met een kortingscode kan je bijvoorbeeld extra korting krijgen. Deze kortingscode kan je tijdens het bestellen invullen, in het daarvoor bestemde vakje. De korting wordt dan automatisch verrekend. Een kortingscode is dus een erg makkelijke, maat goede manier om korting te krijgen. 2.    Het kan natuurlijk altijd dat er tijdelijk geen kortingscode beschikbaar is. Dit is natuurlijk erg vervelend, want je wil natuurlijk wel voordelig shoppen. Gelukkig is er nog een andere manier naast een kortingscode om korting te krijgen bij Telfort. Bij Telfort wordt er namelijk gebruik gemaakt van combivoordeel. Deze combivoordeel is voor klanten die thuis en mobiel combineren. Je krijgt dus al korting als je meerdere telecom producten gebruikt van Telfort! Je ontvangt 5 euro korting met deze combivoordeel. 3.    Een andere manier naast een kortingscode om voordelig te shoppen bij Telfort is door te kijken op de site van Telfort zelf. Zij hebben namelijk regelmatig hele goede aanbiedingen. Veel van dit soort aanbiedingen kan je dus gewoon vinden op de site van Telfort zelf, waardoor je erg voordelig producten kan bestellen!

Telfort is dus dé plek voor al jouw telecom! Niet alleen vanwege het grote assortiment, maar ook vanwege de lage prijs. Telfort heeft een erg goede kwaliteit, alleen dan voor een lage re prijs. Wie wil dat nou niet? Bestel daarom nu voordelig via Telfort!

Daarom, ga vanaf nu via mijnkorting.nl naar Telfort voor altijd extra cashback op iedere contract, zowel met als zonder gebruik van een actiekorting of kortingscode.