Tentholidays.nl kortingscodes, aanbiedingen en acties

1 actuele korting of kortingscode

Hier vind je alle actuele juli 2020 codes en aanbiedingen van Tentholidays.nl, en ontvang daarnaast altijd extra korting op je mijnkorting account.

Tentholidays acties

 • € 12,50
  extra korting

  Altijd extra korting bij Tentholidays

  Bij Tentholidays

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Tentholidays. Gewoon op je MijnKorting account, zonder dat je hoeft te zoeken naar een Tentholidays kortingscode. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang 7,50 welkomstpremie.

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van Tentholidays

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • € 12,50
  extra korting

  Tijdelijk 2,5% korting bij Tentholidays

  Bij Tentholidays

  Boek een luxe camping vakantie bij Tentholidays en krijg tijdelijk 2,5% korting op je mijnkorting account. Hiervoor is geen kortingscode nodig.

 • € 12,50
  extra korting

  Last minute kortingen tot wel 40% op luxe kampeervakanties bij tentholidays

  Bij Tentholidays

  Bij tentholidays boekt u nu nog uw vakantie met tot wel 40% korting. U kunt dan met korting in een luxe bungalowtent of een lodgetent, zonder kortingscode nodig te hebben.

 • € 12,50
  extra korting

  Reserveer bij familiecampings met tot wel 20% korting bij tentholidays

  Bij Tentholidays

  Bij tentholidays reserveert u nu een plaats op een familiecamping met tot wel 20% korting. U heeft voor deze actie geen kortingscode nodig.

  Voorwaarden

  Reserveer voor minimaal 14 nachten.

 • € 12,50
  extra korting

  Tijdelijk 12,50 euro extra korting bij Tentholidays

  Bij Tentholidays

  Tentholidays verhoogt tijdelijk de commissie en daarom krijg je nu geen 12,50 euro maar wel 25 euro korting op je boeking bij Tentholidays. Profiteer snel van je voordeel bij Tentholidays, zonder dat je een kortingscode nodig hebt.

 • € 12,50
  extra korting

  Aanbieding bij Tentholidays.nl: 20% korting op op een boeking bij Camping Riembau

  Bij Tentholidays

  Ga nu via MijnKorting.nl naar Tentholidays.nl voor 20% korting op op een boeking bij Camping Riembau (+ €12,50 extra korting via MijnKorting.nl).

  LET OP: De Aanbiedingskorting wordt direct verrekend bij je bestelling op Tentholidays.nl. De korting van MijnKorting.nl wordt na je bestelling bijgeschreven op je MijnKorting.nl account.

Tentholidays.nl kortingscodes, aanbiedingen en acties

Korting bij Tentholidays.nl

Ook op zoek naar kortingen, acties en kortingscodes van Tentholidays.nl, geldig in juli 2020? Dan heb je die nu gevonden, want wij van MijnKorting weten alles van korting bij Tentholidays.nl. Zodra we een actie of kortingscode vinden, dan communiceren we die op deze pagina. En bovendien ontvang je bij ons altijd extra korting bij al je bestellingen bij Tentholidays.nl. Op die manier kun je dus dubbel profiteren van acties en aanbiedingen. Hieronder willen we dieper ingaan op Tentholidays.nl, dus lees gerust verder.

Al meer dan 12 jaar is Tentholidays betrouwbare vakantie aanbieder van luxe campingvakanties in de Costa Brava Spanje. In de loop van de jaren hebben zij inhoud gegeven aan het begrip “glamourous camping”: kamperen op de mooiste campings aan de Spaanse costa brava in luxe ingerichte bungalowtenten en luxe stacaravans.

Tentholidays biedt een keuze aan campingvakanties met ruim 300 luxe bungalowtenten en meer dan 175 luxe stacaravans, verdeeld over 8 verschillende topcampings in de Costa Brava. De stacaravans en ingerichte bungalowtenten bevinden zich in de bekende badplaatsen Platja d'Aro, Palamos, L'Estartit, Blanes, Vilanova, alle campings zijn gelegen in een straal gelegen van 40 kilometer van de luchthaven Girona en bevinden zich op afstand van een kleine 1400 km met de auto.

De ingerichte bungalowtenten en stacaravans van Tentholidays zijn voorzien van vaste bedden, met goede matrassen, comfortabele stoelen, een compleet ingerichte keuken, ruime koelkast en een waterkoeler. In de accommodatie zal het aan luxe en comfort niet ontbreken. Prijzen zijn bij Tentholidays altijd inclusief gas en electra!

Daarom, koop nu via MijnKorting.nl bij Tentholidays.nl voor extra korting op al je bestellingen, ook als er geen actiekorting of kortingscode voorhanden is.

Kortingen

met kortingscode: € 12,50 (extra) korting op een online boeking
zonder kortingscode: € 12,50 (extra) korting op een online boeking

Bijzonderheden

Geen bijzonderheden

Naar Tentholidays

 terug naar alle winkels