Terapy kortingsacties en acties

1 actuele aanbiedingen

Alle actuele december 2019 kortingen van Terapy, en bovendien ontvang je altijd nog eens extra korting op je mijnkorting account.

Terapy acties

  • 3,5%
    extra korting

    Altijd extra korting op je aankoop bij Terapy

    Bij Terapy

    Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Terapy. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang € 7,50 welkomstpremie.

Terapy kortingsacties en acties

Korting bij Terapy

Ook op zoek naar aanbiedingen en kortingen van Terapy, die geldig zijn in december 2019? Dan zit je bij mijnkorting goed, want wij van MijnKorting weten alles van korting bij Terapy. Zodra we een actie of aanbieding tegenkomen dan communiceren we die op deze pagina. Bovendien ontvang je via ons te allen tijde extra korting bij al je aankopen bij Terapy. Zo kun je dus dubbele of soms zelfs driedubbele korting regelen. Hieronder vertellen we je alles over de webshop en de kortingen bij Terapy, dus lees gerust verder.

Terapy.nl verkoopt ergonomische zitzakken. Deze zijn echt anders dan de rest. Allereerst door het hoogwaardige en stevige EPS materiaal binnenin, maar vooral ook door de van rekbaar katoen gemaakte buitenhoes.
Deze combinatie van materialen zorgt ervoor dat de zitzakken van Terapy.nl zich aanpassen aan de vorm van het lichaam. Dit op zijn beurt zorgt er weer voor dat deze zitzakken als zeer comfortabel worden ervaren. Dankzij Terapy.nl en de bijbehorende accessoires kan het product ook worden omgevormd tot stoel, 2 of 3 persoonsbank, ideaal voor elke woonruimte.

Daarom, ga even langs onze website naar Terapy om altijd extra korting te ontvangen op elke bestelling, ook als er geen actiekorting beschikbaar is.

Kortingen

3,5% (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een aanbieding.

Naar Terapy

 terug naar alle winkels