testalize.me acties, kortingen en aanbiedingen


Helaas hebben wij geen samenwerking meer met deze webshop. Bij deze populaire winkels ontvang je nog wel extra korting via MijnKorting.nl.

Populaire shops met korting

Verlopen acties en aanbiedingen van testalize.me

 • 6,3%
  extra korting

  Tijdelijk 7,5% korting bij testalize.me

  Bij testalize.me

  Als je via Mijnkorting bij testalize.me bestelt krijg je nu geen 6,3% korting maar 7,5% korting! Profiteer van deze tijdelijke extra korting!

  Geldig t/m 31-12-2018
  Deze actie is helaas afgelopen
testalize.me acties, kortingen en aanbiedingen

Korting bij testalize.me

Ben je op zoek naar aanbiedingen, acties en kortingsacties van testalize.me, geldig in november 2020? Dan zit je hier gebakken, want wij zijn altijd op de hoogte van de acties van testalize.me. Zodra we weer een aanbieding of andere korting vinden dan zetten we die hier online. En bovendien krijg je via MijnKorting.nl te allen tijde extra korting op al je bestellingen bij testalize.me. Op die manier kun je dus dubbel profiteren van acties en aanbiedingen. Hieronder vertellen we je meer over korting bij testalize.me, dus lees gerust verder.

Bij testalize.me kan men o.a. SOA-testen bestellen. De testen van testalize.me zijn zelf uit te voeren, en kunnen na gebruik worden opgestuurd naar het lab van testalize.me. De uitslag blijft 100% anoniem, en de tests zijn net zo betrouwbaar als bij de huisarts of GGD.

Testen moet laagdrempelig en gebruiksvriendelijk zijn. En dit zonder in te leveren op de kwaliteit. Testalize.me maakt het de consument zo gemakkelijk mogelijk zichzelf te testen op onder andere SOA’s. Hierbij weet de consument vooraf precies waar op getest wordt, hoeveel dit kost, hoe lang het duurt voordat de uitslag verkrijgbaar is, en wat de eventuele vervolgstappen zijn. Testen waar en wanneer je wilt, en 100% anoniem. Hét alternatief voor huisarts of GGD.

Met de SOA-zelftests van testalize.me test je op Chlamydia en Gonorroe, de meest voorkomende SOA’s. Weg met gedoe en schaamte. Testen kan eenvoudig vanuit huis. De tests van testalize.me worden inmiddels ook gebruikt door de GGD Zeeland en de GGD West Brabant en zijn o.a. verkrijgbaar bij de apotheek.

Daarom, ga nu altijd via MijnKorting naar testalize.me voor altijd korting op al jouw aankopen, ook als je een actie gebruikt of het een aanbieding betreft.