testalize.me acties, kortingen en kortingscodes

3 actuele kortingen of kortingscodes

Hier vind je alle actuele september 2019 acties en codes van testalize, en daarnaast ontvang je altijd extra korting via MijnKorting.

testalize.me acties

 • 6,3%
  extra korting

  Altijd extra korting op je aankoop bij testalize.me

  Bij testalize.me

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij testalize.me. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang € 7,50 welkomstpremie. Zodoende hoef je niet te zoeken naar een testalize.me kortingscode.

 • 6,3%
  extra korting

  Bestel uw test voor Chlamydia en Gonorroe en stuur het gratis terug bij testalize.me.

  Bij testalize.me

  Bestel de test, doe eenvoudig het materiaal verzamelen en stuur het gratis terug naar testalize.me. Hiervoor heeft u geen kortingscode van testalize.me nodig!

 • 6,3%
  extra korting

  Voor €39,00 een Clamydia en Gonorroe test bij testalize.me

  Bij testalize.me

  Vraag eenvoudig je Clamydia en Gonorroe test bij testalize.me aan. Deze wordt in het labaratorium getest en binnen 48 uur ontvangt u de uitslag. Hiervoor heeft u geen kortingscode van testalize.me nodig.

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van testalize.me

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • 6,3%
  extra korting

  Tijdelijk 7,5% korting bij testalize.me

  Bij testalize.me

  Als je via Mijnkorting bij testalize.me bestelt krijg je nu geen 6,3% korting maar 7,5% korting! Profiteer van deze tijdelijke extra korting!

testalize.me acties, kortingen en kortingscodes

Korting bij testalize.me

Ben je op zoek naar aanbiedingen, acties en kortingscodes van testalize.me, geldig in september 2019? Dan zit je hier gebakken, want wij zijn altijd op de hoogte van de acties van testalize.me. Zodra we weer een kortingscode of andere korting vinden dan zetten we die hier online. En bovendien krijg je via MijnKorting.nl te allen tijde extra korting op al je bestellingen bij testalize.me. Op die manier kun je dus dubbel profiteren van acties en aanbiedingen. Hieronder vertellen we je meer over korting bij testalize.me, dus lees gerust verder.

Bij testalize.me kan men o.a. SOA-testen bestellen. De testen van testalize.me zijn zelf uit te voeren, en kunnen na gebruik worden opgestuurd naar het lab van testalize.me. De uitslag blijft 100% anoniem, en de tests zijn net zo betrouwbaar als bij de huisarts of GGD.

Winkelomschrijving

Testen moet laagdrempelig en gebruiksvriendelijk zijn. En dit zonder in te leveren op de kwaliteit. Testalize.me maakt het de consument zo gemakkelijk mogelijk zichzelf te testen op onder andere SOA’s. Hierbij weet de consument vooraf precies waar op getest wordt, hoeveel dit kost, hoe lang het duurt voordat de uitslag verkrijgbaar is, en wat de eventuele vervolgstappen zijn. Testen waar en wanneer je wilt, en 100% anoniem. Hét alternatief voor huisarts of GGD.

Met de SOA-zelftests van testalize.me test je op Chlamydia en Gonorroe, de meest voorkomende SOA’s. Weg met gedoe en schaamte. Testen kan eenvoudig vanuit huis. De tests van testalize.me worden inmiddels ook gebruikt door de GGD Zeeland en de GGD West Brabant en zijn o.a. verkrijgbaar bij de apotheek.

Daarom, ga nu altijd via MijnKorting naar testalize.me voor altijd korting op al jouw aankopen, ook als je een kortingscode gebruikt of het een aanbieding betreft.

Kortingen

met kortingscode: 6,3% (extra) korting
zonder kortingscode: 6,3% (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar testalize.me

 terug naar alle winkels