Kortingen en kortingscodes van Tevreden-baby.nl

2 actuele kortingen of kortingscodes

Shop met korting met deze actuele september 2019 kortingen en bonnen van Tevreden-baby.nl, en ontvang daarbovenop altijd extra korting via MijnKorting.

Tevreden-baby acties

 • 3,5%
  extra korting

  Altijd extra korting bij Tevreden-baby

  Bij Tevreden-baby

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Tevreden-baby. Gewoon op je MijnKorting account, zonder dat je hoeft te zoeken naar een Tevreden-baby kortingscode. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang 7,50 welkomstpremie.

 • 3,5%
  extra korting

  Tot 50% korting op babyproducten bij tevreden-baby

  Bij Tevreden-baby

  In verwachting? Bij tevreden-baby koopt u actieproducten voor de kleine met tot wel 50% korting. U heeft geen kortingscode nodig.

Kortingen en kortingscodes van Tevreden-baby.nl

Korting bij Tevreden-baby.nl

Ben je zoekende naar kortingscodes, kortingsacties en aanbiedingen van Tevreden-baby.nl, bruikbaar in september 2019? Dan ben je hier aan het goede adres, want via MijnKorting.nl krijg je altijd extra korting op al je aankopen bij Tevreden-baby.nl. En daarbovenop checken wij dagelijks de webwinkel van Tevreden-baby.nl. Zodra er een kortingscode of actie beschikbaar is, dan laten we je die meteen weten. Op die manier krijg je dubbele, of soms wel driedubbele korting. Hieronder vertellen we je wat meer over de webshop van Tevreden-baby.nl, dus lees gerust verder.

Tevreden-baby.nl is een webshop die mooie en duurzame babyproducten aanbiedt, zoals draagdoeken, babyslofjes, kraamcadeau ’s, babyhammocks, hangwiegen en aanverwante artikelen. Een van de goed lopende producten is de babyhammock. De babyhammock is een babyhangmat die gebruikt wordt als hangwieg. Baby’s voelen zich er veilig en geborgen in, zoals in de baarmoeder. Babyhammocks zijn vrij onbekend in Nederland maar ze worden steeds populairder. Ook op kinderdagverblijven worden ze steeds meer gebruikt. Tevreden-baby.nl is de meeste uitgebreide en gespecialiseerde webwinkel in babyhammocks van Nederland. Ook in draagdoeken is het assortiment divers. Zo heeft Tevreden-baby.nl draagdoeken in verschillende maten, kleuren en designs.

Ook worden in de webshop lederen baby- en peuterslofjes in verschillende maten, voor kinderen vanaf de geboorte tot en met vier jaar aangeboden. De slofjes hebben suède of rubberen zooltjes, zodat ze ook zeer geschikt zijn als oefenschoentjes. Ook zitten er gevoerde babylaarsjes voor de winter in het assortiment.

Daarnaast zijn er verschillende kraamcadeau ‘s . Voorbeelden hiervan zijn: een Amerikaanse mailbox gevuld met babypostcadeautjes, een cadeaubox met babyslofjes en een boxpakje van het kwaliteitsmerk Inch Blue. Mochten klanten het moeilijk vinden een keuze te maken uit het ruime assortiment baby verwenproducten om cadeau te geven, dan kan men ook kiezen voor een van de cadeaubonnen die zijn te besteden in de webshop.

Daarom, koop nu via MijnKorting bij Tevreden-baby.nl om permanent extra korting te ontvangen op al je bestellingen, ook als er geen actie of kortingscode voorhanden is.

Kortingen

met kortingscode: 3,5% (extra) korting
zonder kortingscode: 3,5% (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar Tevreden-baby

 terug naar alle winkels