Kortingen en kortingscodes van Tevreden-baby.nl


Helaas hebben wij geen samenwerking meer met deze webshop. Bij deze populaire winkels ontvang je nog wel extra korting via MijnKorting.nl.

Populaire shops met korting

Kortingen en kortingscodes van Tevreden-baby.nl

Korting bij Tevreden-baby.nl

Ben je zoekende naar kortingscodes, kortingsacties en aanbiedingen van Tevreden-baby.nl, bruikbaar in augustus 2020? Dan ben je hier aan het goede adres, want via MijnKorting.nl krijg je altijd extra korting op al je aankopen bij Tevreden-baby.nl. En daarbovenop checken wij dagelijks de webwinkel van Tevreden-baby.nl. Zodra er een kortingscode of actie beschikbaar is, dan laten we je die meteen weten. Op die manier krijg je dubbele, of soms wel driedubbele korting. Hieronder vertellen we je wat meer over de webshop van Tevreden-baby.nl, dus lees gerust verder.

Tevreden-baby.nl is een webshop die mooie en duurzame babyproducten aanbiedt, zoals draagdoeken, babyslofjes, kraamcadeau ’s, babyhammocks, hangwiegen en aanverwante artikelen. Een van de goed lopende producten is de babyhammock. De babyhammock is een babyhangmat die gebruikt wordt als hangwieg. Baby’s voelen zich er veilig en geborgen in, zoals in de baarmoeder. Babyhammocks zijn vrij onbekend in Nederland maar ze worden steeds populairder. Ook op kinderdagverblijven worden ze steeds meer gebruikt. Tevreden-baby.nl is de meeste uitgebreide en gespecialiseerde webwinkel in babyhammocks van Nederland. Ook in draagdoeken is het assortiment divers. Zo heeft Tevreden-baby.nl draagdoeken in verschillende maten, kleuren en designs.

Ook worden in de webshop lederen baby- en peuterslofjes in verschillende maten, voor kinderen vanaf de geboorte tot en met vier jaar aangeboden. De slofjes hebben suède of rubberen zooltjes, zodat ze ook zeer geschikt zijn als oefenschoentjes. Ook zitten er gevoerde babylaarsjes voor de winter in het assortiment.

Daarnaast zijn er verschillende kraamcadeau ‘s . Voorbeelden hiervan zijn: een Amerikaanse mailbox gevuld met babypostcadeautjes, een cadeaubox met babyslofjes en een boxpakje van het kwaliteitsmerk Inch Blue. Mochten klanten het moeilijk vinden een keuze te maken uit het ruime assortiment baby verwenproducten om cadeau te geven, dan kan men ook kiezen voor een van de cadeaubonnen die zijn te besteden in de webshop.

Daarom, koop nu via MijnKorting bij Tevreden-baby.nl om permanent extra korting te ontvangen op al je bestellingen, ook als er geen actie of kortingscode voorhanden is.