Alle kortingsacties, kortingscodes en kortingen van Thuiscursus


Helaas hebben wij geen samenwerking meer met deze webshop. Bij deze populaire winkels ontvang je nog wel extra korting via MijnKorting.nl.

Populaire shops met korting

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van Thuiscursus

 • 5%
  extra korting

  Tijdelijk 20% korting bij Thuiscursus

  Bij Thuiscursus

  Schrijf je snel in voor één van de deelnemende cursussen bij Thuiscursus en profiteer van maar liefst 20% korting! Een kortingscode van Thuiscursus heb je niet nodig.

  Geldig t/m 29-09-2018
  Deze actie is helaas afgelopen
 • 5%
  extra korting

  20% korting op het thema Administratie bij Thuiscursus

  Bij Thuiscursus

  Bij Thuiscursus krijg je nu tijdelijk 20% korting op het thema Administratie! Kijk snel voor deze actie bij Thuiscursus en profiteer van je korting zonder dat je een kortingscode nodig hebt.

  Geldig van 18-04-2018 t/m 20-04-2018
  Deze actie is helaas afgelopen
 • 5%
  extra korting

  15% korting bij Thuiscurus

  Bij Thuiscursus

  Thuiscursus biedt tijdelijk 15% korting op alle thuisstudies en klassikale opleidingen. Maak werk van je toekomst en start je thuisstudie op een erg voordelige manier. Kijk bij Thuiscursus en profiteer van je korting, zonder dat je een kortingscode nodig hebt.

  Geldig van 30-03-2018 t/m 02-04-2018
  Deze actie is helaas afgelopen
 • 5%
  extra korting

  Kortingscode voor 15% korting bij Thuiscurusus

  Bij Thuiscursus

  Thuiscursus geeft tijdelijk 15% korting op alle thuisstudies en klassikale opleidingen. Maak werk van je toekomst en start je thuisstudie op een erg voordelige manier. Kijk bij Thuiscursus en gebruik de kortingscode om je korting te ontvangen.

  Geldig van 23-11-2017 t/m 25-11-2017
  Deze actie is helaas afgelopen
 • 5%
  extra korting

  Kortingscode voor 15% korting bij Thuiscursus

  Bij Thuiscursus

  Bij Thuiscursus krijg je nu 15% korting op zowel thuisstudies als de klassikale opleidingen. Kijk voor deze actie bij Thuiscursus en gebruik de kortingscode om je korting te ontvangen.

  Geldig van 23-11-2017 t/m 25-11-2017
  Deze actie is helaas afgelopen
 • 5%
  extra korting

  10% korting op inschrijvingsgeld bij Thuiscursus

  Bij Thuiscursus

  Thuiscursus.nl biedt tijdelijk 10% korting op het inschrijvingsgeld van alle cursussen. Gebruik de kortingscode en start je thuisstudie op een voordelige manier.

  Geldig t/m 24-03-2016
  Deze actie is helaas afgelopen
  voorwaarden

  Voorwaarden

  Korting geldig bij inschrijving en betaling via www.thuiscursus.nl tot en 24 maart 2016. Niet cumulatief met andere kortingen of promoties.

Alle kortingsacties, kortingscodes en kortingen van Thuiscursus

Korting bij Thuiscursus

Zoek jij naar kortingscodes en aanbiedingen van Thuiscursus, die geldig zijn in juli 2020? Dan zit je hier gebakken, want wij van MijnKorting checken dagelijks de webshop van Thuiscursus. Zodra we een actie of kortingscode vinden, dan laten we je die meteen weten op deze pagina. Bovendien ontvang je via ons altijd extra korting op al je bestellingen bij Thuiscursus. Op die manier kun je dus dubbel profiteren van acties en aanbiedingen. Hieronder willen we in het kort wat meer uitleggen over Thuiscursus, dus lees gerust verder.

Thuiscursus helpt elk jaar duizenden studenten aan een erkend diploma waarmee zij hun droombaan vinden, hun carrière een boost geven, of starten als zelfstandig ondernemer.

Thuiscursus biedt praktijkgerichte beroepsopleidingen, van hoge kwaliteit, tegen de beste prijs! Het aanbod van ruim 300 opleidingen is op MBO+niveau en voornamelijk gericht op specifieke functies zoals Accountmanager, Jobcoach, Fietsenmaker, Schoonheidsspecialiste, Bakker, Hovenier, etc. Omdat alle opleidingen praktijkgericht zijn, ben je als student na het afronden van de opleiding direct inzetbaar. Omdat je binnen (gemiddeld) 6 tot 9 maanden een waardevol diploma kunt behalen, zijn de opleidingen van Thuisstudie.nl ook bijzonder aantrekkelijk voor bijv. herintreders of schoolverlaters.

Thuiscursus is onderdeel van NHBO; de grootste onderwijsinstelling van de Benelux in zowel klassikaal onderwijs als thuisstudies. Jaarlijks volgen meer dan 20.000 studenten een opleiding bij NHBO.

NHBO en Thuiscursus zijn internationaal erkend door het CRKBO en het IAPE, in het bezit van het ISO-9001 certificaat, en aangesloten bij de Internationale Wellness Federatie.

De voordelen van Thuiscursus: • De beste prijs-kwaliteitverhouding van Nederland • Ruim 300 functiegerichte beroepsopleidingen op MBO+niveau • Erkend onderwijs met erkende diploma's • De gemiddelde studieduur is slechts 6-9 maanden • Studenten zijn direct inzetbaar door de praktijkgerichte insteek • All-in prijzen (studiemateriaal, 12 maanden begeleiding van docent, toegang online leeromgeving, en (her)examen) dus nooit onverwachte kosten • De hoogste klanttevredenheid van Nederland • Geen vooropleiding vereist • Gratis opleidingen inzien • Gratis proefhoofdstukken bij alle opleidingen • Gratis studieadvies van onze opleidingsconsulenten • Via mijnkorting krijg je ook nog eens extra korting op je aankoop bij Thuiscursus.

Daarom, ga even langs mijnkorting naar Thuiscursus voor permanent korting bij al je bestedingen, ook als je een kortingscode gebruikt of je gebruik maakt van een andere actiekorting.