Alle kortingsacties, kortingscodes en kortingen van Thuiscursus

4 actuele kortingen of kortingscodes

Alle geldige september 2019 codes en aanbiedingen van Thuiscursus, en daarnaast ontvang je nog eens extra korting via MijnKorting.

Thuiscursus kortingscodes

 • 5%
  extra korting

  10% vroegboekkorting bij Thuiscursus

  Bij Thuiscursus

  Wil je zeker zijn van een plek bij jouw favoriete opleiding? Wanneer je je 3 maanden vóór aanvang van een klassikale opleiding van NHBO inschrijft en betaalt, verzeker je jezelf van een plaats én ontvang je ook nog eens een Thuiscursus kortingscode t.w.v. 10%! Doe dit via Mijnkorting voor nog meer voordeel.

  Voorwaarden

  Om je 10% korting te ontvangen kies je je favoriete opleiding en vul je het inschrijfformulier in.

Thuiscursus acties

 • 5%
  extra korting

  Altijd extra korting bij Thuiscursus

  Bij Thuiscursus

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Thuiscursus. Gewoon op je MijnKorting account, zonder dat je hoeft te zoeken naar een Thuiscursus kortingscode. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang 7,50 welkomstpremie.

 • 5%
  extra korting

  Courses in English met korting bij Thuiscursus

  Bij Thuiscursus

  Wist je dat het cursusaanbod bij Thuiscursus ook bestaat uit Courses in English? Bij Thuiscursus kan je dus ook diverse cursussen in het Engels volgen. Kijk bij Thuiscursus voor het aanbod en boek via Mijnkorting want dan krijg je korting. Je krijgt je korting bijgeschreven op je Mijnkorting account.

 • 5%
  extra korting

  Gratis module Starten als ondernemer bij Thuiscursus

  Bij Thuiscursus

  Ga je een thuisstudie volgen via NHBO Thuisstudie? Dan ontvang je nu gratis de module Starten als Ondernemer! Schrijf je in via Mijnkorting om ook nog eens korting te ontvangen. Je korting wordt automatisch bijgeschreven op je Mijnkorting account.

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van Thuiscursus

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • 5%
  extra korting

  Tijdelijk 20% korting bij Thuiscursus

  Bij Thuiscursus

  Schrijf je snel in voor één van de deelnemende cursussen bij Thuiscursus en profiteer van maar liefst 20% korting! Een kortingscode van Thuiscursus heb je niet nodig.

 • 5%
  extra korting

  20% korting op het thema Administratie bij Thuiscursus

  Bij Thuiscursus

  Bij Thuiscursus krijg je nu tijdelijk 20% korting op het thema Administratie! Kijk snel voor deze actie bij Thuiscursus en profiteer van je korting zonder dat je een kortingscode nodig hebt.

 • 5%
  extra korting

  15% korting bij Thuiscurus

  Bij Thuiscursus

  Thuiscursus biedt tijdelijk 15% korting op alle thuisstudies en klassikale opleidingen. Maak werk van je toekomst en start je thuisstudie op een erg voordelige manier. Kijk bij Thuiscursus en profiteer van je korting, zonder dat je een kortingscode nodig hebt.

 • 5%
  extra korting

  Kortingscode voor 15% korting bij Thuiscurusus

  Bij Thuiscursus

  Thuiscursus geeft tijdelijk 15% korting op alle thuisstudies en klassikale opleidingen. Maak werk van je toekomst en start je thuisstudie op een erg voordelige manier. Kijk bij Thuiscursus en gebruik de kortingscode om je korting te ontvangen.

 • 5%
  extra korting

  Kortingscode voor 15% korting bij Thuiscursus

  Bij Thuiscursus

  Bij Thuiscursus krijg je nu 15% korting op zowel thuisstudies als de klassikale opleidingen. Kijk voor deze actie bij Thuiscursus en gebruik de kortingscode om je korting te ontvangen.

 • 5%
  extra korting

  10% korting op inschrijvingsgeld bij Thuiscursus

  Bij Thuiscursus

  Thuiscursus.nl biedt tijdelijk 10% korting op het inschrijvingsgeld van alle cursussen. Gebruik de kortingscode en start je thuisstudie op een voordelige manier.

  Voorwaarden

  Korting geldig bij inschrijving en betaling via www.thuiscursus.nl tot en 24 maart 2016. Niet cumulatief met andere kortingen of promoties.

Alle kortingsacties, kortingscodes en kortingen van Thuiscursus

Korting bij Thuiscursus

Zoek jij naar kortingscodes en aanbiedingen van Thuiscursus, die geldig zijn in september 2019? Dan zit je hier gebakken, want wij van MijnKorting checken dagelijks de webshop van Thuiscursus. Zodra we een actie of kortingscode vinden, dan laten we je die meteen weten op deze pagina. Bovendien ontvang je via ons altijd extra korting op al je bestellingen bij Thuiscursus. Op die manier kun je dus dubbel profiteren van acties en aanbiedingen. Hieronder willen we in het kort wat meer uitleggen over Thuiscursus, dus lees gerust verder.

Thuiscursus helpt elk jaar duizenden studenten aan een erkend diploma waarmee zij hun droombaan vinden, hun carrière een boost geven, of starten als zelfstandig ondernemer.

Thuiscursus biedt praktijkgerichte beroepsopleidingen, van hoge kwaliteit, tegen de beste prijs! Het aanbod van ruim 300 opleidingen is op MBO+niveau en voornamelijk gericht op specifieke functies zoals Accountmanager, Jobcoach, Fietsenmaker, Schoonheidsspecialiste, Bakker, Hovenier, etc. Omdat alle opleidingen praktijkgericht zijn, ben je als student na het afronden van de opleiding direct inzetbaar. Omdat je binnen (gemiddeld) 6 tot 9 maanden een waardevol diploma kunt behalen, zijn de opleidingen van Thuisstudie.nl ook bijzonder aantrekkelijk voor bijv. herintreders of schoolverlaters.

Thuiscursus is onderdeel van NHBO; de grootste onderwijsinstelling van de Benelux in zowel klassikaal onderwijs als thuisstudies. Jaarlijks volgen meer dan 20.000 studenten een opleiding bij NHBO.

NHBO en Thuiscursus zijn internationaal erkend door het CRKBO en het IAPE, in het bezit van het ISO-9001 certificaat, en aangesloten bij de Internationale Wellness Federatie.

De voordelen van Thuiscursus: • De beste prijs-kwaliteitverhouding van Nederland • Ruim 300 functiegerichte beroepsopleidingen op MBO+niveau • Erkend onderwijs met erkende diploma's • De gemiddelde studieduur is slechts 6-9 maanden • Studenten zijn direct inzetbaar door de praktijkgerichte insteek • All-in prijzen (studiemateriaal, 12 maanden begeleiding van docent, toegang online leeromgeving, en (her)examen) dus nooit onverwachte kosten • De hoogste klanttevredenheid van Nederland • Geen vooropleiding vereist • Gratis opleidingen inzien • Gratis proefhoofdstukken bij alle opleidingen • Gratis studieadvies van onze opleidingsconsulenten • Via mijnkorting krijg je ook nog eens extra korting op je aankoop bij Thuiscursus.

Daarom, ga even langs mijnkorting naar Thuiscursus voor permanent korting bij al je bestedingen, ook als je een kortingscode gebruikt of je gebruik maakt van een andere actiekorting.

Kortingen

met kortingscode: 5% (extra) korting
zonder kortingscode: 5% (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar Thuiscursus

 terug naar alle winkels