Topparking kortingen

1 actuele aanbiedingen

Alle geldige augustus 2019 acties van Topparking, plus nog eens extra korting via MijnKorting.

Topparking acties

 • 5,25%
  extra korting

  Altijd extra korting op je aankoop bij Topparking

  Bij Topparking

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Topparking. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang € 7,50 welkomstpremie.

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van Topparking

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • 5,25%
  extra korting

  Tot 17% stapelkorting bij Topparking

  Bij Topparking

  Bij Topparking kunt u uw auto laten parkeren bij Schiphol terwijl u geniet van uw vakantie. Deze parkeerservice wordt per dag goedkoper, hoe langer u weg bent. Deze stapelkorting loopt op tot wel 17%.


Korting tips

Topparking kortingen

Korting bij Topparking

Ben jij ook zoekende naar acties en aanbiedingen van Topparking, die bruikbaar zijn in augustus 2019? Dan zit je hier gebakken, want via ons ontvang je te allen tijde extra korting bij al je aankopen bij Topparking. Bovendien weten wij van MijnKorting alles van korting bij Topparking. Zodra er een aanbieding of actie beschikbaar is, dan zetten we die hier online. In de tekst hieronder vertellen we je alles over Topparking, dus lees gerust verder.

TopParking.nl is een jong bedrijf gevestigd in Hoofddorp. TopParking.nl biedt parkeerdiensten aan voor reizigers die vliegen vanaf Schiphol. De diensten van TopParking.nl zijn shuttle service en valet service.

TopParking.nl staat voor goedkoop, snel, veilig en comfortabel parkeren nabij Schiphol. De locatie van TopParking.nl is beveiligd met CCTV camera bewaking en rondom het terrein staan hekken. TopParking.nl onderscheidt zich door goede service,luxe shuttles en locaties zeer dichtbij de terminal.

Waarom TopParking.nl?
• Permanente bewaking;
• De reiziger kan de auto bij TopParking.nl veilig achterlaten. Zowel het overdekte als het onoverdekte deel van de parkeerplekken wordt uiterst goed bewaakt;
• 24-uur receptie. De vriendelijke en behulpzame receptionisten van TopParking.nl staan altijd voor de reiziger klaar;
• TopParking.nl staat voor een uitstekende service, veilig en betrouwbaar. TopParking.nl kan ook – op aanvraag – de auto schoonmaken.

Voor een zorgeloze vakantie kan de reiziger de auto parkeren bij TopParking.nl.

Uitleg en stappenplan voor Valet Service
1. Online reserveren;
2. Reiziger rijdt zelf met de auto naar Schiphol en belt TopParking.nl 30 minuten voor aankomts bij de vertrekhal;
3. De auto wordt aangenomen door een medewerker van TopParking.nl bij de vertrekhal. Deze controleert vervolgens de auto en de reiziger kan met een gerust hart op reis;
4. Terugreis. Als de reiziger geland is dient deze direct te bellen naar TopParking.nl. TopParking.nl zorgt er vervlogens voor dat de auto weer klaarstaat bij Schiphol.

Daarom, ga nu via mijnkorting.nl naar Topparking voor permanent extra korting op al jouw bestellingen, ook als er geen aanbieding beschikbaar is.

Kortingen

5,25% (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een aanbieding.

Naar Topparking

 terug naar alle winkels