Alle Totallyperfect kortingen, kortingscodes en acties

1 actuele korting of kortingscode

Alle actuele september 2019 promotiecodes en kortingen van Totallyperfect, plus altijd nog eens extra korting via MijnKorting.

Totallyperfect acties

 • 3,75%
  extra korting

  Totallyperfect dagaanbiedingen met hoge korting

  Bij Totallyperfect

  Ben jij ook op zoek naar een jurk voor een speciale gelegenheid, maar wil je niet de hoofdprijs betalen? Bij Totallyperfect vindt je nu iedere dag een nieuwe aanbieding met hoge korting, bijvoorbeeld een avondjurk of cocktailjurk. Bovenop de dagaanbieding korting komt nog eens de extra korting die je krijgt als lid van mijnkorting. Op die manier krijg je dus dubbele korting en ben je altijd goedkoper uit.

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van Totallyperfect

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • 3,75%
  extra korting

  Kortingscode voor 5% korting op feestjurken bij Totallyperfect

  Bij Totallyperfect

  Met deze kortingscode van Totallyperfect krijg je wel 5% korting op alle feestjurken! Shop dus nu je feestjurk met korting bij Totallyperfect.

Alle Totallyperfect kortingen, kortingscodes en acties

Korting bij Totallyperfect

Zoek je naar aanbiedingen, kortingen en kortingscodes van Totallyperfect, die geldig zijn in september 2019? Dan ben je bij mijnkorting aan het juiste adres, want wij checken dagelijks de webshop van Totallyperfect. Zodra we weer een kortingscode of andere korting vinden dan stellen we je via deze pagina op de hoogte. Bovendien ontvang je bij ons te allen tijde extra korting op al je bestellingen bij Totallyperfect. Op die manier kun je dus dubbel profiteren. Hieronder willen we wat dieper ingaan op Totallyperfect, dus lees gerust verder.

Totallyperfect.nl is de speciaalzaak voor gelegenheidsjurken. Er is een uitgebreid aanbod aan galajurken, cocktailjurken, bruidsjurken en sweet-16 jurken, op basis van de beste kwaliteit. Er wordt specifiek gelet op de prijzen en de gebruikte materialen, om een betaalbaar aanbod te presenteren waarmee je op een stralende wijze voor de dag komt. Wat het aanbod van Totallyperfect.nl helemaal uniek maakt, is dat er een groot aanbod van jurken is tot maat 56. De vrouw met een maatje meer kan bij Totallyperfect.nl zeker ook slagen!

Daarom, koop nu altijd via mijnkorting.nl bij Totallyperfect voor altijd extra korting op iedere aankoop, ook als er geen kortingscode of aanbieding geldig is.

Kortingen

met kortingscode: 3,75% extra korting
zonder kortingscode: 3,75% extra korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend op basis van de orderwaarde exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar Totallyperfect

 terug naar alle winkels