Alle kortingen, acties en kortingscodes van TransIP

1 actuele korting of kortingscode

Alle actuele september2022 kortingen en vouchers van TransIP, en bovendien ontvang je altijd extra korting op je mijnkorting account.

TransIP acties

 • tot € 25,00
  extra korting

  Altijd extra korting op je aankoop bij TransIP

  Bij TransIP

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij TransIP. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang € 7,50 welkomstpremie. Zodoende hoef je niet te zoeken naar een TransIP kortingscode.

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van TransIP

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • tot € 25,00
  extra korting

  Altijd extra korting op je aankoop bij TransIP

  Bij TransIP

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij TransIP. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang € 7,50 welkomstpremie. Zodoende hoef je niet te zoeken naar een TransIP kortingscode.

Alle kortingen, acties en kortingscodes van TransIP

Korting bij TransIP

Ben je ook op zoek naar kortingen, kortingscodes en acties van TransIP, die geldig zijn in september2022? Dan heb je die nu gevonden, want bij ons krijg je te allen tijde extra korting bij al je bestellingen bij TransIP. Daarbovenop checken wij van MijnKorting dagelijks de websitel van TransIP. Zodra we een actie of kortingscode tegenkomen dan laten we je die meteen weten. Zo heb je dus vaak dubbele korting. Hieronder vertellen we je alles over de webshop en de kortingen bij TransIP, dus lees gerust verder.

TransIP is dé internet winkel waar je enorm goedkoop je doseptembernnaam kunt registreren of webmail kunt aanvragen. Ideaal voor zowel grote bedrijven als voor beginnende ondernemers. Voor webhosting bij TransIP hoef je namelijk helemaal geen expert te zijn in het onderhouden van een website of ander ICT werk. De webshop van TransIP heeft namelijk verschillende producten en diensten die afgestemd op de minder ervaren internetgebruiker. Dus ook als je nooit bezig bent geweest met het internet of er maar weinig vanaf weet kun je gebruik maken van de producten en diensten van TransIP. De producten en diensten van TransIP zijn daarnaast nog erg goedkoop, waardoor je ook zonder een kortingsactie of kortingscode de producten kunt aanschaffen voor een bodemprijs!

Heb je net een nieuw bedrijf gestart, maar weet je niet of de doseptembernnaam die je hebt gekozen beschikbaar is? Geen nood, bij TransIP kun je geheel gratis gebruik maken van de doseptembernchecker en de beschikbaarheid van het doseptembern controleren op beschikbaarheid. Dit bespaart je weer een hoop tijd en moeite!

TransIP heeft een leidende marktpositie, en dit is niet alleen te danken aan de scherpe prijs-kwaliteitsverhouding van haar producten en diensten. (Naast doseptembernnamen verzorgt TransIP namelijk ook webhosting, dedicated servers, vps, rackhosting, colocatie en doorstuurservices.) Eén van de grote voordelen van TransIP zijn de betrokken helpdeskmedewerkers. Je kunt deze via verschillende manieren contacteren als je een vraag hebt, een klacht of misschien wel een opmerking. Met het motto ‘het internet is altijd open en dus wij ook’ is er altijd wel een manier om de TransIp’ers te contacteren. Bel naar +31 (0) 71 524 19 19 of mail de klantenservice via support@transip.nl. Voor vragen over de sales of als je een product/dienst wilt aanschaffen mail jee naar sales@transip.nl

Heb je vragen over ICT, webhosting of iets heel anders? Neem dan eens een kijkje op het TransIP forum. Hier worden alle vragen behandeld en het is een ware ontmoetingsplaats voor de gebruikers van TransIP. Ook kun je even kijken bij de F.A.Q. (Frequently Asked Questions) van TransIP. Vaak staat je vraag hier bij, samen met het antwoord waar je naar op zoek was.

Naast het verkopen van producten en diensten is TransIP ook betrokken bij de economie en het welzijn van de medemens. TransIP steunt dan ook verschillende goede doelen. Dit doen ze door het maken van donaties, maar ook door acties, zoals 30 uur gamen, wat ze in 2015 deden, om geld in te zamelen voor het Rode Kruis. In 2015 doneerde TransIP in totaal 20.000 euro aan onder andere Amnesty International, Vluchtelingenwerk Nederland en Stichting Bootvluchteling.

TransIP is niet voor niets de grootste doseptembernnaam en hostingprovider van de Benelux. Meer dan 150.000 klanten maken gebruik van de producten en diensten van TransIP. Dit is ook waarom TransIP de prijzen zo laag kan maken. Een win-win situatie dus, voor beide partijen! Omdat de prijzen bij TransIP al zo enorm laag zijn, komen er helaas niet vaak kortingscodes of kortingsacties uit voor de webshop. Wel zijn er andere manieren om korting te krijgen en je voordeel te pakken bij TransIP. Lees dus even door voor deze tips!

Heel soms komt er een speciale kortingsactie of kortingscode uit van TransIP. Deze is dan vaak weer snel ongeldig, dus wees er snel bij! Als MijnKorting.nl plaatsen wij dit zo snel mogelijk, want iedereen wilt natuurlijk zo min mogelijk betalen! Denk bijvoorbeeld aan een kortingscode waarmee je 25% korting krijgt op alle doseptembernnamen. Voor een .nl doseptembern is dit dan ongeveer 90 cent korting, maar bijvoorbeeld bij een .amsterdam doseptembern bespaar je hier bijna 10 euro op! (Het doseptembern .amsterdam kost normaliter 39 euro per jaar) Of een kortingscode van 10 euro korting op Blade VPS PureSSD X4. In dit pakket zit 2 Intel Xeon 4.096 MB, 150 GB SSD, 5.000 GB Dataverkeer, Automatische back-ups, 1 Snapshots en Monitoring!

De normale prijs voor een doseptembernregistratie (.nl) is €7,49. Maar niet altijd! Bij TransIP betaal je in het eerste jaar namelijk maar €3,99 per maand! In een jaar bespaar je daar dus al meer dan 40 euro mee! En voor andere doseptembernregistraties, denk aan .com of .uk, loopt je korting op tot wel 12 euro per maand! Uitgerekend is dat dus 144 euro voordeel! En dit krijg je zonder ook maar iets te doen.

TransIP doet er veel aan om het eerste jaar zo fijn mogelijk te maken. Voor slechts 3 euro per maand heb je webhosting met wel 10GB erbij! Na een jaar is dit 5 euro per maand. En dat is alleen nog maar voor het basispakket. Als je namelijk een uitgebreider pakket neemt, nemen de kortingen tijdens het eerste jaar alleen maar hoger op!

Het laatste ‘eerste jaars voordeel’ is er een die je niet zo maar vergeet. Als je gebruik maakt van de E-mail Only, dan hoef je hier het eerste jaar helemaal niets voor te betalen! TransIP biedt dit helemaal gratis aan, zonder bijkomende kosten! Dat is nog eens een mooie service! Na het eerste jaar betaal je slechts 3 euro per maand.

Zo zie je maar dat, ondanks er niet vaak kortingscodes van TransIP vrijkomen, er toch veel verschillende manieren zijn om korting te krijgen bij de webhosting webshop! Maar wist je dat er nog een manier is om korting te krijgen bij TransIP? Als je namelijk gebruik maakt van de standaard korting die je bij MijnKorting.nl krijgt, krijg je altijd nog eens extra korting! Dat is bovenop alle voordelen van TransIP die je misschien al gebruikt. Laat het niet liggen, en koop je producten of diensten altijd via MijnKorting.nl!

Daarom, ga altijd via onze website naar TransIP voor altijd korting op al jouw bestedingen, zowel met als zonder gebruik van een kortingscode of een actie.

Kortingen

Zowel met als zonder kortingscode:

Voor bestaande klanten:
€ 0,37 (extra) korting op Webhosting S
€ 0,60 (extra) korting op Webhosting L
€ 1,50 (extra) korting op Webhosting XL
€ 1,50 (extra) korting op VPS X1
€ 2,50 (extra) korting op VPS X4
€ 6,25 (extra) korting op VPS X8
€ 12,50 (extra) korting op VPS PRO
€ 0,25 (extra) korting op Doseptembernnaam
€ 1,00 (extra) korting op COMODO PositiveSSL
€ 2,50 (extra) korting op COMODO PositiveSSL Wildcard
€ 5,00 (extra) korting op COMODO EV
€ 0,25 (extra) korting op Doorstuurservice
€ 0,25 (extra) korting op E-mail only
€ 1,25 (extra) korting op Stack 2TB
€ 6,25 (extra) korting op Stack 10TB

Voor nieuwe klanten:
€ 0,75 (extra) korting op Webhosting S
€ 1,25 (extra) korting op Webhosting L
€ 2,50 (extra) korting op Webhosting XL
€ 2,50 (extra) korting op VPS X1
€ 5,00 (extra) korting op VPS X4
€ 12,50 (extra) korting op VPS X8
€ 25,00 (extra) korting op VPS PRO
€ 0,50 (extra) korting op Doseptembernnaam
€ 2,00 (extra) korting op COMODO PositiveSSL
€ 5,00 (extra) korting op COMODO PositiveSSL Wildcard
€ 10,00 (extra) korting op COMODO EV
€ 0,50 (extra) korting op Doorstuurservice
€ 0,50 (extra) korting op E-mail only
€ 2,50 (extra) korting op Stack 2TB
€ 12,50 (extra) korting op Stack 10TB

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar TransIP

 terug naar alle winkels
Account registratie is op dit moment uitgeschakeld.