Alle acties, kortingsacties en kortingscodes van Trendhim


Helaas hebben wij geen samenwerking meer met deze webshop. Bij deze populaire winkels ontvang je nog wel extra korting via MijnKorting.nl.

Populaire shops met korting

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van Trendhim

 • 5%
  extra korting

  Altijd extra korting op je aankoop bij Trendhim

  Bij Trendhim

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Trendhim. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang € 7,50 welkomstpremie. Zodoende hoef je niet te zoeken naar een Trendhim kortingscode.

  Geldig t/m 01-07-2019
  Deze actie is helaas afgelopen
Alle acties, kortingsacties en kortingscodes van Trendhim

Korting bij Trendhim

Ook op zoek naar kortingsacties, kortingscodes en kortingen van Trendhim, geldig in september 2019? Dan zit je hier gebakken, want wij van MijnKorting staan dagelijks in contact met Trendhim. Zodra er een kortingscode of actie beschikbaar is, dan laten we je die meteen weten. Daarbovenop krijg je via ons altijd extra korting bij al je aankopen bij Trendhim. Op die manier kun je dus dubbel profiteren van acties en aanbiedingen. Hieronder willen we wat dieper ingaan op Trendhim, dus lees gerust verder.

ACCESSOIRES VOOR MANNEN Accessoires zijn voor ons alles wat een man kan dragen, behalve kleding. Bij Trendhim vind je alles van horloges en leren tassen tot zonnebrillen, armbanden, stropdassen en nog veel meer. Onlangs hebben we uitgebreid naar verzorgingsproducten voor mannen. Baardverzorging, scheersets, en toilettassen om maar eens enkele van onze laatste aanvullingen te noemen. het belangrijkste voor ons is, om trouw te blijven aan wat voor ons belangrijk is: elke man helpen om zichzelf te zijn. We geloven dat ook een nieuwe baardolie, een praktische sporttas of een displaydoos voor horloges allemaal hetzelfde doel dienen als riemen, petten of oorbellen, en dus een plaatsje verdienen in onze collectie.

Daarom, ga altijd via onze website naar Trendhim voor een besparing op alle aankopen, ook als er geen actiekorting of kortingscode beschikbaar is.