Alle Tuindoek.nl acties, aanbiedingen en kortingscodes

5 actuele kortingen of kortingscodes

Hier vind je alle september2022 kortingen en vouchers van Tuindoek.nl, en daarnaast ontvang je altijd extra korting via MijnKorting.

Tuindoek.nl acties

 • 5%
  extra korting

  Altijd extra korting bij Tuindoek.nl

  Bij Tuindoek.nl

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Tuindoek.nl. Gewoon op je MijnKorting account, zonder dat je hoeft te zoeken naar een Tuindoek.nl kortingscode. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang 7,50 welkomstpremie.

 • 5%
  extra korting

  Je eigen foto als tuindoek met korting bij Tuindoek.nl

  Bij Tuindoek.nl

  Wist je dat je bij Tuindoek.nl niet alleen kan kiezen uit meer dan 4500 hoge kwaliteit foto's, maar dat je ook je eigen foto kan gebruiken voor je tuindoek?! Je hoeft alleen maar je eigen foto te uploaden en Tuindoek.nl zorgt voor de rest. Bestel via Mijnkorting, want dan krijg je korting. Je krijgt je korting bijgeschreven op je Mijnkorting account.

 • 5%
  extra korting

  Bestel uw tuindoek op maat bij tuindoek.nl

  Bij Tuindoek.nl

  Bij tuindoek.nl bestelt u een afbeelding voor in uw tuin op maat tot wel 10 x 5 meter. U kunt zelfs uw eigen afbeelding laten afdrukken. U heeft voor deze services geen kortingscode nodig.

 • 5%
  extra korting

  Kadobon met korting bij Tuindoek.nl

  Bij Tuindoek.nl

  Op zoek naar een leuk cadeau voor je naaste? Geef dan een kadobon van Tuindoek.nl! Zo kan hij of zij zelf een mooi doek uitzoeken. Bestel je kadobon met korting via Mijnkorting, zonder een Tuindoek.nl kortingscode te hoeven gebruiken.

 • 5%
  extra korting

  Tuindoek van 10x5 meter met eigen foto voor slechts €1323,- bij Tuindoek.nl

  Bij Tuindoek.nl

  Bij Tuindoek.nl kunt u een tuindoek laten bedrukken met een eigen foto. U bestelt er een van 10x5 meter voor slechts €1323,- en voor kleinere afmetingen is dit nog goedkoper. U heeft geen kortingscode nodig.

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van Tuindoek.nl

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • 5%
  extra korting

  Kortingscode voor 15% korting op alles bij Tuindoek.nl

  Bij Tuindoek.nl

  Omdat de lente weer in aankomst is krijg je bij Tuindoek.nl 15% korting op alle tuinposters! Profiteer van je korting en gebruik daarvoor deze Tuindoek.nl kortingscode.

  Voorwaarden

  Op de tuinhouten en bamboeframeposters geldt een 10% korting

 • 5%
  extra korting

  Kortingscode voor 15% korting op alle tuinposters bij Tuindoek.nl

  Bij Tuindoek.nl

  Omdat de lente er weer aan komt krijg je bij Tuindoek.nl 15% korting op alle tuinposters. Gebruik de kortingscode en pak je korting!

  Voorwaarden

  Let op: Op de tuinhouten en bamboeframeposters geldt een 10% korting

 • 5%
  extra korting

  Kortingscode voor 10% korting op diverse tuindoeken bij Tuindoek.nl

  Bij Tuindoek.nl

  Profiteer nu bij Tuindoek.nl van 10% korting op diverse tuindoeken. Het is mogelijk je eigen foto als tuinposter te laten afdrukken. Je kan natuurlijk ook een keuze maken uit de ruime verzameling foto's in de fotogalerie. Gebruik snel de kortingscode om te genieten van je korting op de mooiste tuindoeken.

  Voorwaarden

  Geldig op tuindoeken met Aluminium frame, Robuust ophangsysteem, bamboeframe, steigertuinhoutenlijst en zwevenddoek in tuinhoutenlijst.

 • 5%
  extra korting

  Kortingscode voor 15% korting bij Tuindoek.nl

  Bij Tuindoek.nl

  Met deze kortingscode van Tuindoek.nl krijg je 15% korting op het gehele assortiment! Gebruik voor deze actie snel de kortingscode.

  Voorwaarden

  Korting is geldig op alle tuinposters behalve tuinhouten en bamboe frames

 • 5%
  extra korting

  Kortingscode voor 10% korting op diverse tuindoeken bij Tuindoek.nl

  Bij Tuindoek.nl

  Tuindoek.nl is de oplossing voor die kale muur of schutting. In een handomdraai tover je je saaie stenen buitenmuur om in iets moois. En nu krijg je bij Tuindoek.nl ook nog eens 10% korting op diverse tuindoeken. Gebruik snel de kortingscode voor deze actie.

  Voorwaarden

  Geldig op tuindoeken met Aluminium frame, Robuust ophangsysteem, bamboeframe, steigertuinhoutenlijst en zwevenddoek in tuinhoutenlijst.

 • 5%
  extra korting

  Tuindoek.nl kortingscode voor 10% korting op diverse tuindoeken

  Bij Tuindoek.nl

  Met deze kortingscode van Tuindoek.nl krijg je 10% korting op diverse tuindoeken! Gebruik nu snel de kortingscode en profiteer van je korting op de mooiste tuindoeken van Tuindoek.nl.

  Voorwaarden

  Geldig op tuindoeken met Aluminium frame, Robuust ophangsysteem, bamboeframe, steigertuinhoutenlijst en zwevenddoek in tuinhoutenlijst.

 • 5%
  extra korting

  Kortingscode voor 15% korting bij Tuindoek.nl!

  Bij Tuindoek.nl

  Bij Tuindoek.nl krijg je nu wel 15% korting op het gehele assortiment. Gebruik de Tuindoek.nl kortingscode en profiteer van je korting.

 • 5%
  extra korting

  Kortingscode voor 15% korting bij Tuindoek.nl

  Bij Tuindoek.nl

  Met deze kortingscode van Tuindoek.nl krijg je 15% korting. Gebruik de kortingscode en profiteer van je voordeel!

 • 5%
  extra korting

  15% kortingscode bij Tuindoek.nl

  Bij Tuindoek.nl

  Gebruik deze Tuindoek.nl kortingscode en profiteer nu van wel 15% korting.

 • 5%
  extra korting

  Tuindoek kortingscode voor 10% korting op alles

  Bij Tuindoek.nl

  Met deze actiecode krijg je 10% korting op alle producten van tuindoek.nl.

Alle Tuindoek.nl acties, aanbiedingen en kortingscodes

Korting bij Tuindoek.nl

Ben jij zoekende naar kortingsacties, kortingscodes en aanbiedingen van Tuindoek.nl, die geldig zijn in september2022? Dan zit je hier goed, want wij van MijnKorting weten alles van korting bij Tuindoek.nl. Zodra we weer een kortingscode of andere korting vinden dan zetten we die hier online. En bovendien ontvang je bij MijnKorting te allen tijde extra korting op al je bestellingen bij Tuindoek.nl. Zo kun je dus dubbele of soms zelfs driedubbele korting krijgen. Hieronder willen we wat dieper ingaan op Tuindoek.nl, dus lees gerust verder.

Tuindoek.nl is als eerste in heel Nederland begonnen met het produceren van tuinposters. Ze hebben het tuindoek dus uitgevonden. Een tuindoek is letterlijk een doek of poster die je kan ophangen in je tuin. Bijvoorbeeld aan een schutting. Je kan uit talloze foto’s kiezen, maar je kan ook je eigen foto’s gebruiken. Op deze manier breng je heel veel sfeer in jouw tuin en maak je hem helemaal persoonlijk! Tuindoek.nl heeft al meer dan 10 jaar ervaring in het produceren van tuindoeken. Het voordeel hiervan is dat ze alle materialen grondig hebben kunnen testen. Alle tuindoeken zijn dan ook getest in zomer en winter omstandigheden. De tuindoeken zijn duurzaam en ook nog kleurvast. Van deze tuindoeken en posters kan je dan ook jaren lang genieten!

Tuindoek.nl is dé oplossing als je een kale muur of schutting in de tuin hebt staan. Door deze posters wordt een saaie muur opeens heel interessant. Aan de hand van deze posters bepaal je de sfeer in jouw eigen tuin. Zo kan het lijken alsof je aan zee zit, terwijl je toch nog steeds in je eigen tuin zit! Elke poster kan helemaal op maat worden gemaakt. Dit zorgt ervoor dat elke poster precies aansluit op de tuin. Je kan dus in principe elke maat tuindoek bij Tuindoek.nl bestellen. Wel is de maximale hoogte 170 centimeter en in de breedte gaat het zelfs tot 4,5 meter.

Het shoppen bij Tuindoek.nl gaat erg gemakkelijk. Je kan namelijk alle verschillende categorieën van de posters zien. Zo krijg je gelijk een overzicht van alle beschikbare thema’s. Binnen dit thema zijn talloze verschillende foto’s te vinden. Zo zijn er veel verschillende foto’s met alleen zonnebloemen. Zo kan je echt een foto vinden die helemaal bij je past. Wat ook erg fijn is dat Tuindoek.nl gebruik maakt vaan een speciaal onzichtbaar ophangsysteen. De tuindoeken worden opgehangen op een bepaald frame, waardoor alleen het doek zichtbaar is. De natuurlijke sfeer van een tuin gaat hierdoor niet verloren. Ook geeft de dikte van het frame waar de doek op hangt een schilderachtig effect. Net als de doeken zijn de frames gemaakt van een weerbestendig materiaal.

Tuindoek.nl heeft een erg groot assortiment wat natuurlijk erg fijn is. Een tuin moet natuurlijk helemaal naar jouw wens zijn. De poster moet er dan ook perfect bij passen. Door de vele thema’s zit er altijd wel iets tussen wat precies bij je past. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je geen geschikte foto kan vinden in de fotogalerij van Tuindoek.nl. Dat is natuurlijk erg jammer. Gelukkig kan je altijd contact opnemen met Tuindoek,nl. Er zijn namelijk nog meer foto’s beschikbaar die niet aan de site zijn toegevoegd. Natuurlijk kan je ook een eigen foto af laten drukken op een poster. Op deze manier wordt de muur wel heel uniek!

De tuindoeken kunnen natuurlijk redelijk zwaar zijn of erg groot. Vaak zijn bij dit soort bestellingen de verzendkosten erg hoog. Gelukkig valt dat mee op de webshop van Tuindoek.nl. Hier zijn namelijk de verzenkosten €7,95. De verzending wordt altijd zo snel mogelijk verzonden. Het kan natuurlijk altijd dat je net niet tevreden bent met het product. Dan kan je die gewoon retourneren en wordt het geld binnen 14 dagen aan je terugbetaald.

Wanneer je een dringende vraag hebt of opmerkingen kan je deze altijd stellen aan de klantenservice. Onder het kopje ‘contact’ kan je een contactformulier in vullen en de vragen stellen. Het is natuurlijk ook altijd mogelijk om een mail te sturen. Ze proberen deze mail altijd zo snel mogelijk te beantwoorden. Wanneer je gelijk antwoord wil hebben, is bellen ook altijd een oplossing. Deze gegevens (emailadres en telefoonnummer) kan je ook vinden onder het kopje ‘contact’.

Deze tuindoeken zijn natuurlijk een super manier om je tuin een boost te geven. Ondanks dat het een hele goede investering is, kan het wel prijzig worden. Dan is het natuurlijk altijd fijn als je met korting kan shoppen. Je krijgt hetzelfde product, alleen dan voor minder! De bekendste manier om korting te krijgen is via een kortingscode. Deze kortingscodes zijn op veel sites te vinden, maar soms is het lastig om precies de juiste kortingscode te vinden. Maar naast een kortingscode zijn er ook nog andere manieren om korting te ontvangen bij Tuindoek.nl. Het is vaak handig om een overzicht hiervan te hebben. Daarom hieronder een overzicht met alle mogelijke manieren dat je korting kan krijgen bij Tuindoek.nl.

1. De bekendste manier om korting te krijgen is dus via een kortingscode. Maar hoe kom je nou aan de juiste kortingscode? Goede kortingscodes kan je vinden op sites als Mijnkorting.nl. Deze kortingscode kan je dan invullen in je winkelmandje, vaak onder het kopje ‘kortingscode’. Wanneer je deze invult, wordt de korting automatisch berekend. Op deze manier krijg je dus een fijne korting op je bestelling! 2. Het kan natuurlijk wel is zo zijn dat er tijdelijk geen kortingscode beschikbaar is voor de webshop. Gelukkig zijn er ook nog andere mogelijkheden om korting te krijgen. Dit kan namelijk ook door je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Door je in te schrijven wordt je op de hoogte gehouden van allerlei nieuwtjes of nieuwe afbeeldingen waar je uit kan kiezen. Naast deze nieuwtjes staan er ook speciale aanbiedingen of kortingscodes in de nieuwsbrief. Zo weet je zeker dat je niet een geweldige kortingsactie mist. 3. Een andere manier om korting te krijgen dan via een kortingscode is via Social Media. Tuindoek.nl heeft ook een eigen Facebook pagina. Op deze manier krijg je te weten welke winacties, speciale aanbiedingen er zijn, maar ook wanneer er nieuwe afbeeldingen te vinden zijn.

Bestel dus nu via Tuindoek.nl de perfecte poster voor in jouw tuin! De posters van Tuindoek.nl hebben namelijk 3 jaar garantie op de kleur. Ook is het doek niet reflecterend, waardoor het er altijd top uitziet! Doordat de doeken van Tuindoek.nl al 10 jaar lang buiten zijn getest, weet je zeker dat ze tegen alle omstandigheden kunnen. Alle doeken zijn dus ook wintergeschikt. Afhankelijk van de plek waar de tuindoek hangt, kan het kleurbehoud zelfs 5 tot 10 jaar zijn. Mocht de doek toch nog vies worden dan kan dit altijd makkelijk worden verwijderd met een natte spons. De doeken zijn dus ook nog eens afwasbaar.

Daarom, koop nu altijd via MijnKorting.nl bij Tuindoek.nl om altijd extra korting te ontvangen op al je bestellingen, ook als je een kortingscode gebruikt of je gebruik maakt van een andere actiekorting.

Kortingen

met kortingscode: 5% (extra) korting
zonder kortingscode: 5% (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar Tuindoek.nl

 terug naar alle winkels
Account registratie is op dit moment uitgeschakeld.