Aanbiedingen, kortingen en kortingscodes van Tuinhoutvillage


Helaas hebben wij geen samenwerking meer met deze webshop. Bij deze populaire winkels ontvang je nog wel extra korting via MijnKorting.nl.

Populaire shops met korting

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van Tuinhoutvillage

 • 2,1%
  extra korting

  Tot 45% korting bij Tuinhoutvillage

  Bij Tuinhoutvillage

  Bekijk nu de SALE bij Tuinhoutvillage, want kortingen lopen wel op tot 45%. Dus heeft u nog accessoires nodig voor in de tuin? Bekijk snel de deals van Tuinhoutvillage en sla je slag! Een kortingscode is niet noodzakelijk.

  Geldig t/m 07-01-2019
  Deze actie is helaas afgelopen
 • 2,1%
  extra korting

  20% korting op bestseller tuinhek bij tuinhoutvillage

  Bij Tuinhoutvillage

  Koop bij tuinhoutvillage nu, zonder kortingscode nodig te hebben, het bestseller houten tuinhek met 20% korting.

  Geldig t/m 19-02-2018
  Deze actie is helaas afgelopen
Aanbiedingen, kortingen en kortingscodes van Tuinhoutvillage

Korting bij Tuinhoutvillage

Zoek jij naar acties, kortingsacties en kortingscodes van Tuinhoutvillage, die bruikbaar zijn in mei 2019? Dan zit je goed, want bij ons ontvang je te allen tijde extra korting op al je aankopen bij Tuinhoutvillage. En daarbovenop weten wij alles van korting bij Tuinhoutvillage. Zodra we een actie of kortingscode vinden, dan zetten we die direct hier op de pagina. Op die manier kun je dus dubbel profiteren. Hieronder vertellen we je wat meer over de webshop van Tuinhoutvillage, dus lees gerust verder.

Van Kooten Tuin & Buitenleven heeft als doel om je enthousiast en gelukkig te maken met “buiten leven” producten. Blokhutten, overkappingen, chalets, veranda’s, buitenverblijven, tuinkamers, houten bergingen, recreatiewoningen, tuinhout, tuinmeubelen, loungesets en andere aanverwante artikelen vindt je in het assortiment. Tuinhoutvillage.nl is onderdeel van Van Kooten en focust zich vooral op alle soorten hout die men kan gebruiken voor in de tuin. Voor iedere woonomgeving is er wel iets te vinden wat bij je past. Met de duurzame productgroepen brengt Tuinhoutvillage.nl de natuur en het Buiten Leven dichtbij u thuis of waar u ook maar wilt. Deze beleving past bij een duurzaam en groen leefklimaat.

Snelle levertijden
Doordat alle producten van Tuinhoutvillage.nl direct uit voorraad leverbaar of assembleerbaar zijn, kan Tuinhoutvillage.nl de producten direct naar je verzenden en kan Tuinhoutvillage.nl de mogelijkheid aanbieden om de producten door de montagemedewerkers van Tuinhoutvillage.nl te laten plaatsen. Tuinhoutvillage.nl vormt een complete, krachtige en betrouwbare partner voor je.

Gratis bezorging in geheel Nederland en België
Tuinhoutvillage.nl bezorgt producten vanaf €950,- gratis in heel Nederland en Belgie. Dankzij de uitstekende logistieke samenwerking met diverse vervoerders worden de producten netjes bij je voor de deur afgeleverd. Uiteraard is het ook mogelijk de producten bij Tuinhoutvillage.nl af te halen.

Maatwerkoplossingen
Voor specifieke klantwensen is Tuinhoutvillage.nl dé partij om al uw wensen om te zetten in een maatwerkconstructie. Door directe lijnen met de productie is Tuinhoutvillage.nl in staat om tegen scherpe prijzen unieke maatwerkconstructies samen te stellen. Met maatwerk is vrijwel alles mogelijk. Van blokhutten tot complete chalets en van garages tot uitgebreide verenigingsgebouwen.

MVO
Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij Tuinhoutvillage.nl op een hoog peil. Tuinhoutvillage.nl werkt alleen samen met producenten en partners die voldoen aan de MVO keurmerken FSC, PEFC en Indonesian LEGAL wood. Tuinhoutvillage.nl heeft oog voor de gehele breedte van de samenleving. De productlijnen worden gevarieerd samengesteld tot de meest uiteenlopende modellen, zodat het toegankelijk is voor iedereen.

Tuinhoutvillage.nl is dé partij voor al uw Tuin en Buiten Leven producten. Van Kooten Tuin & Buitenleven is marktleider in blokhutten, chalets, buitenverblijven en veranda’s in de Benelux. Tuinhoutvillage.nl is uniek omdat zij de laagste prijsgarantie geeft op het gehele assortiment. De producten van Tuinhoutvillage.nl worden gratis thuisbezorgd, en de betaling geschied per pin of contant bij aflevering.

Voordelen
• Marktleider in blokhutten, chalets en veranda's in Nederland en België;
• Omvangrijk assortiment van ruim 2000 producten;
• Gratis advies;
• Laagste prijsgarantie op het gehele assortiment;
• Veilig en vertouwd betalen bij aflevering.

Daarom, ga altijd even langs MijnKorting naar Tuinhoutvillage om extra korting te ontvangen op al jouw bestellingen, ook als je een kortingscode invult of je gebruik maakt van een andere actie.