Alle Ubisoft kortingen, acties en kortingscodes

1 actuele korting of kortingscode

Vind hier alle mei 2020 coupons en aanbiedingen van Ubisoft, en ontvang daarnaast altijd extra korting op je mijnkorting account.

Ubisoft acties

 • 2,5%
  extra korting

  Altijd extra korting op je aankoop bij Ubisoft

  Bij Ubisoft

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Ubisoft. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang € 7,50 welkomstpremie. Zodoende hoef je niet te zoeken naar een Ubisoft kortingscode.

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van Ubisoft

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • 2,5%
  extra korting

  Pak 20% korting met de Ubisoft kortingscode

  Bij Ubisoft

 • 2,5%
  extra korting

  Actie bij Ubisoft: Gouden editie van een game nu voor de prijs van de standaard editie

  Bij Ubisoft

  Bij Ubisoft kun je een gouden editie van een game nu kopen voor de prijs van de standaard editie! Dat wil je natuurlijk niet missen! Voor deze actie is geen kortingscode nodig.

 • 2,5%
  extra korting

  Summersale bij Ubisoft: tot wel 50% korting op Xbox One, PS4 en Switch titels

  Bij Ubisoft

  Shop in de sale bij Ubisoft en ontvang tot wel 50% korting op Xbox One, PS4 en Switch titels. Grijp je kans voor het te laat is. Daarbovenop krijg je nog eens extra Ubisoft korting op je mijnkorting account. Een kortingscode is hiervoor niet nodig.

 • 2,5%
  extra korting

  Sale bij Ubisorft: 50% korting op de 2e game

  Bij Ubisoft

  Ubisoft geeft nú 50% korting op het 2e game. Pak je voordeel! Shop via mijnkorting en krijg ook nog eens Ubisoft korting op je account. Voor deze actie is geen kortingscode nodig.

  Voorwaarden

  Alleen geldig voor games. Het volledige spel van Crew 2 is uitgesloten van deze actie. Geen preorders, geen merch items, geen virtuele valuta en geen extra inhoud (seizoenspas, DLC's etc.). Fysieke + digitale mix toegestaan.

 • 2,5%
  extra korting

  Ubisoft E3 sale: kortingen tot wel 80%

  Bij Ubisoft

  Profiteer nú van tot wel 80% korting op diverse E3 sale items bij Ubisoft. Pak je voordeel! En uiteraard krijg je nog eens korting op je account, als je via mijnkorting besteld.

 • 2,5%
  extra korting

  Nu exclusief in de Ubisoft store: chibi's

  Bij Ubisoft

  Koop alle 5 de operators in de bundel bij Ubisoft en ontvang een gouden versie van de operator Valkyrie cadeau. Bestel via mijnkorting bij Ubisoft en krijg ook nog eens Ubisoft korting op je account. Hiervoor is geen Ubisoft kortingscode nodig.

 • 2,5%
  extra korting

  Sale bij Ubisoft en Rainbow Six: Siege gratis

  Bij Ubisoft

  Grijp je kans! Dit weekend is Rainbow Six: Siege gratis speelbaar! Ook is er tot wel 50% korting op de verschillende edities bij Ubisoft. En uiteraard krijg je nog eens korting op je account, als je via mijnkorting besteld. Een kortingscode is niet nodig.

 • 2,5%
  extra korting

  Woensdag actie bij Ubisoft: 71% korting op de Splinter Cell collectie

  Bij Ubisoft

  Pak nú 71% korting op de Splinter Cell collectie voor op de PC bij Ubisoft. En uiteraard krijg je nog eens Ubisoft korting op je account, als je via mijnkorting besteld. Een kortingscode is niet nodig.

 • 2,5%
  extra korting

  Tot wel 75% korting op diverse games tijdens de urban sale running bij Ubisoft

  Bij Ubisoft

  Mis dit niet! Shop tijdens de urban sale running van Ubisoft en pak tot wel 75% korting op diverse games. Daarnaast kun je ook nog eens 20% korting krijgen met 100 punten. Dat is nogal een korting. Bekijk het aanbod direct online bij Ubisoft en profiteer ook nog eens van extra Ubisoft korting op je account als je via mijnkorting besteld. Een kortingscode is niet nodig.

 • 2,5%
  extra korting

  75% korting op de settlers games bij Ubisoft

  Bij Ubisoft

  Shop deze woensdag in de webstore van Ubisoft en ontvang 75% korting op de settlers games. Daarnaast kun je 20% korting krijgen met 100 punten. Uiteraard ontvang je als lid van mijnkorting ook nog eens extra Ubisoft korting op je account. Een kortingscode is niet nodig.

Alle Ubisoft kortingen, acties en kortingscodes

Korting bij Ubisoft

Zoekende naar kortingscodes, kortingen en aanbiedingen van Ubisoft, bruikbaar in mei 2020? Dan ben je hier aan het goede adres, want wij van MijnKorting checken dagelijks de webwinkel van Ubisoft. Zodra we weer een kortingscode of andere korting vinden dan laten we je die meteen weten. En bovendien krijg je bij ons altijd extra korting op al je aankopen bij Ubisoft. Zo kun je dus dubbele of soms zelfs driedubbele korting krijgen. In de volgende paragrafen leggen we wat meer uit over Ubisoft, dus lees gerust verder.

Ubisoft is één van de grootste uitgevers en distributeurs van interactieve entertainmentproducten ter wereld. Bij Ubisoft Store koop je games direct bij de uitgever. Gegarandeerd werkende games uit betrouwbare bron, dus. Betalen kan onder andere met iDeal, PayPal en Credit Card. Regelmatig zijn er giveaways, waarbij populaire games helemaal gratis worden weggegeven. Voor de feestdagen en met speciale gelegenheden krijg je spectaculaire kortingen, tot wel 60%. Ook kunnen ze met 100 Club units (die je kan verdienen door je games te spelen) altijd 20% extra korting op je aankoop krijgt.

Daarom, bestel vanaf nu altijd via onze website bij Ubisoft om altijd extra korting te ontvangen op al jouw bestedingen, ook als er geen kortingscode beschikbaar is.

Kortingen

met kortingscode: 2,5% (extra) korting
zonder kortingscode: 2,5% (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar Ubisoft

 terug naar alle winkels