Kortingsacties, aanbiedingen en kortingscodes van Udemy

3 actuele kortingen of kortingscodes

Vind hier alle september2022 vouchers en aanbiedingen van Udemy, en ontvang bovendien altijd nog eens extra korting op je mijnkorting account.

Udemy acties

 • 7,5%
  extra korting

  Altijd extra korting op je aankoop bij Udemy

  Bij Udemy

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Udemy. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang € 7,50 welkomstpremie. Zodoende hoef je niet te zoeken naar een Udemy kortingscode.

 • 7,5%
  extra korting

  Aanbieding van Udemy, online-cursus voor €11,99

  Bij Udemy

  Online een voordelige cursus volgen kan met de online-cursussen van Udemy. Voor deze aanbieding heeft u geen kortingscode van Udemy nodig.

 • 7,5%
  extra korting

  Leer gitaar spelen bij Udemy al vanaf 10,99 euro

  Bij Udemy

  Bij Udemy kun je gitaar leren spelen. Voor slechts 10,99 euro start je al een cursus. Ga de uitdaging aan. Een kortingscode van Udemy is niet nodig.

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van Udemy

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • 7,5%
  extra korting

  Drawing Course bij Udemy vanaf 10,99

  Bij Udemy

 • 7,5%
  extra korting

  Black Friday korting bij Udemy

  Bij Udemy

  Bij Udemy krijg je korting tijdens deze dagen op je cursus. Kijk of er wat voor je bij zit.

 • 7,5%
  extra korting

  Sale op cursussen bij Udemy

  Bij Udemy

  Cursussen voor scherpe prijzen bij Udemy. Betaal niet teveel tijdens de sale.

 • 7,5%
  extra korting

  Flash sale bij Udemy: kortingen op diverse cursussen

  Bij Udemy

  Het is Flash sale bij Udemy. Je ontvangt kortingen op diverse cursussen. Een mooi moment om te starten. Een kortingscode van Udemy is niet nodig.

  Voorwaarden

  geldig op geselecteerde cursussen

 • 7,5%
  extra korting

  Nu bij Udemy: CBT vanaf 10.99 per maand

  Bij Udemy

  Bij Udemy kun je nu de Cognitive Behavioural Therapy (CBT) Practitioner Certificate course doen voor een lage prijs. Nu vanaf 10.99! Een kortingscode van Udemy is niet nodig.

 • 7,5%
  extra korting

  The Complete Digital Marketing Guide bij Udemy voor 10,99

  Bij Udemy

  Een volledige cursus bij Udemy nu voor slechts 10,99. The Complete Digital Marketing Guide, kennis vergaren is bij Udemy heel eenvoudig. Een kortingscode is niet nodig.

 • 7,5%
  extra korting

  Tot 90% korting bij Udemy op cursussen

  Bij Udemy

  Wil jij je kennis vergroten? Bij Udemy kan dit erg voordelig. Al met kortingen tot wel 90%. Een kortingscode van Udemy heb je niet nodig voor deze korting.

  Voorwaarden

  geldig op geselecteerde cursussen

 • 7,5%
  extra korting

  Lage prijzen op cursussen bij Udemy; al vanaf 9,99 euro

  Bij Udemy

  Voordelig een cursus doen. Het kan bij Udemy. Enorm laag geprijsd. Nu al vanaf 9,99 euro. Hiervoor hoef je geen kortingscode van Udemy in te vullen.

  Voorwaarden

  geldig op geselecteerde cursussen

 • 7,5%
  extra korting

  Tennis Course bij Udemy vanaf 11,99 euro

  Bij Udemy

  Bij Udemy kun je je voordelig verdiepen op Tennis. Een Tennis Course al vanaf 11,99 euro. Een kortingscode van Udemy hoef je niet in te vullen.

 • 7,5%
  extra korting

  Business cursus vanaf 10,99 euro bij Udemy

  Bij Udemy

  Wil jij je steeds verder ontwikkelen? Kijk dan eens bij Udemy. Diverse cursussen erg scherp geprijsd. Een kortingscode van Udemy is niet nodig.

Kortingsacties, aanbiedingen en kortingscodes van Udemy

Korting bij Udemy

Zoek jij naar kortingen, acties en kortingscodes van Udemy, die bruikbaar zijn in september2022? Dan ben je hier aan het goede adres, want bij MijnKorting ontvang je te allen tijde extra korting op al je aankopen bij Udemy. Bovendien zijn wij van MijnKorting altijd op de hoogte van de acties van Udemy. Zodra we een actie of kortingscode vinden, dan laten we je die meteen weten. Op die manier kun je dus dubbel profiteren. In de volgende paragrafen leggen we wat meer uit over Udemy, dus lees gerust verder.

Udemy is een wereldwijde online marktplaats voor leren en instructie waar meer dan 24 miljoen studenten leren op basis van een uitgebreide bibliotheek van 80.000 cursussen die worden gegeven door ervaren instructeurs in meer dan 50 verschillende talen. Of je nu leert om in je werk vooruit te komen of puur voor je persoonlijke verrijking, studenten kunnen op hun eigen tempo nieuwe vaardigheden onder de knie krijgen via on-demand cursussen, terwijl de instructeurs hier een manier vinden om hun kennis te delen met de wereld. Cursussen worden bovendien geleverd met een 30-dagen-geld-terug-garantie en volledige levenslange toegang.

Maak reclame voor een product dat altijd van pas komt en nooit verveelt: duizenden online cursussen! Voordelen van het Udemy-partnerprogramma:
Wij bieden een groot aantal voordelen om onze partners te helpen hun omzet te vergroten. Als je een groot publiek hebt en graag met ons wilt samenwerken om een campagne op maat voor jouw doelgroep op te zetten, kunt je mailen naar affiliates@udemy.com. We werken met jou samen om de juiste strategie te vinden om de meeste omzet te genereren.

Aanbiedingen op maat
Promotiecodes met jouw cursusnaam
Advertenties op de hele website
Een banner met de Udemy-naam op je startpagina
Gegevensfeed
Mogelijkheid tot deep-linking
Speciale partnermanager
Promotiemiddelen (banners, kopij, etc.)
Gratis cursussen voor recensies
Stuur voor algemene vragen en meer informatie een e-mail naar affiliates@udemy.com.

Daarom, bestel vanaf nu altijd via MijnKorting bij Udemy voor extra korting op iedere besteding, ook als je een kortingscode inzet of je gebruik maakt van een andere actie.

Kortingen

met kortingscode: 7,5% (extra) korting
zonder kortingscode: 7,5% (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar Udemy

 terug naar alle winkels
Account registratie is op dit moment uitgeschakeld.