Kortingscodes, aanbiedingen en acties van Vacanzo

1 actuele korting of kortingscode

Alle geldige december 2019 acties en coupons van Vacanzo, plus altijd nog eens extra korting op je mijnkorting account.

Vacanzo acties

  • 3%
    extra korting

    Altijd extra korting op je aankoop bij Vacanzo

    Bij Vacanzo

    Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Vacanzo. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang € 7,50 welkomstpremie. Zodoende hoef je niet te zoeken naar een Vacanzo kortingscode.

Kortingscodes, aanbiedingen en acties van Vacanzo

Korting bij Vacanzo

Zoek niet langer naar kortingscodes en acties van Vacanzo, die bruikbaar zijn in december 2019? Dan hoef je niet langer te zoeken, want via MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Vacanzo. En daarbovenop checken wij dagelijks de website van Vacanzo. Zodra er een kortingscode of actie beschikbaar is, dan laten we je die meteen weten. Zo kun je dus dubbele of soms zelfs driedubbele korting regelen. Hieronder vertellen we je wat meer over de webshop van Vacanzo, dus lees gerust verder.

Vacanzo is volledig gericht op de Nederlandse reisbureaus, ZRA’s en Afilliates met als doel mediterrane bestemmingen tegen een goede commissie aan te bieden. De focus voor het seizoen 2019 ligt voornamelijk op Turkije, Griekenland, Bulgarije, Spanje en Cyprus. Vacanzo biedt een mix van verschillende soorten accommodaties aan zoals appartementen, boetiekhotels en luxehotels. Daarnaast hebben ze een uniek aanbod van Blue Cruises in Turkije en Griekenland.

USP's
• Scherpe prijzen;
• Prijsmatch garantie;
• Voor elke doelgroep een passend aanbod;
• Kleinschalige vakantie accommodaties;
• Opties mogelijk;
• Lokale service ter plaatse;

Daarom, bestel vanaf nu altijd via mijnkorting bij Vacanzo om altijd te besparen op elke besteding, ook als je een kortingscode invult of je gebruik maakt van een andere actie.

Kortingen

met kortingscode: 3% (extra) korting
zonder kortingscode: 3% (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar Vacanzo

 terug naar alle winkels