Spaar voor Vattenfall cashback, hoge kortingen en exclusieve deals

2 actuele kortingen of kortingscodes

Alle geldige september2022 cashback kortingen en aanbiedingen van Vattenfall, plus altijd nog eens extra korting via MijnKorting.

Vattenfall acties

 • tot € 48,-
  extra korting

  Altijd korting bij Vattenfall

  Bij Vattenfall

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Vattenfall. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang € 7,50 welkomstpremie. Zodoende hoef je niet te zoeken naar een Vattenfall kortingscode.

 • tot € 48,-
  extra korting

  Bespaar als ZZP of MKB op je energie kosten bij Vattenfall

  Bij Vattenfall

  Bij Vattenfall kun je als ZZP of MKB ook terecht voor je zakelijke energiecontracten. Sluit je via Mijnkorting een zakelijke energiecontract af bij Vattenfall dan ontvang je de Vattenfall zakelijk korting op je mijnkorting account. Hiervoor is geen Vattenfall kortingscode nodig.

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van Vattenfall

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • tot € 48,-
  extra korting

  Bij Vattenfall krijg je een cadeau naar keuze tot €350,-

  Bij Vattenfall

 • tot € 48,-
  extra korting

  Ontvang een FashionCadeau kaart t.w.v. €200,- bij Vattenfall

  Bij Vattenfall

  Voorwaarden

  Je ontvangt dit cadeau bij het aangaan van een 1-jarig energiecontract

 • tot € 48,-
  extra korting

  Bij een 1-jarig abonnement bij Vattenfall krijg je nu een klus cadeaukaart t.w.v. €200,-

  Bij Vattenfall

 • tot € 48,-
  extra korting

  Ontvang een Bol.com cadeaubon t.w.v. €300,- bij 1-jarig energiecontract bij Vattenfall

  Bij Vattenfall

 • tot € 48,-
  extra korting

  Ontvang een Acer Chromebook t.w.v. €349,- bij 1-jarig contract bij Vattenfall

  Bij Vattenfall

 • tot € 48,-
  extra korting

  Ontvang een Bosch Hogedrukreiniger t.w.v. €225 ,- bij 1-jarig energiecontract bij Vattenfall

  Bij Vattenfall

 • tot € 48,-
  extra korting

  Ontvang een Coolblue cadeaubon t.w.v. €300,- bij 1-jarig energiecontract bij Vattenfall

  Bij Vattenfall

 • tot € 48,-
  extra korting

  Ontvang een Sonos One slimme luidspreker t.w.v. €229 bij 1-jarig energiecontract bij Vattenfall

  Bij Vattenfall

 • tot € 48,-
  extra korting

  Ontvang een Nintendo Switch t.w.v. €339,95 bij een 1-jarig energiecontract bij Vattenfall

  Bij Vattenfall

 • tot € 48,-
  extra korting

  Ontvang deze week een Samsung Galaxy Smartwatch t.w.v. €249,- cadeau bij Vattenfall

  Bij Vattenfall

  Ga nu voor een 1-jarig contract VastePrijsStroom en VastePrijsGas naar Vattenfall en ontvang een Samsung Galaxy Smartwatch t.w.v. €249,-.

Spaar voor Vattenfall cashback, hoge kortingen en exclusieve deals

Cashback en korting bij Vattenfall

Ben je ook op zoek naar cashback Vattenfall, een unieke kortingscode Vattenfall of andere kortingen, die bruikbaar zijn in september2022? Dan ben je bij Mijnkorting aan het juiste adres, want via MijnKorting krijg je altijd extra cashback op je contract bij Vattenfall. En bovendien zijn wij altijd op de hoogte van de acties van Vattenfall. Zodra er een actie beschikbaar is, dan laten we je die meteen weten. Op die manier kun je dus dubbel profiteren van acties en aanbiedingen. Hieronder vertellen we je meer over cashback en korting bij Vattenfall, dus lees gerust verder.

Vattenfall denkt aan kwaliteit én voordeligheid

Vattenfall is één van de bekendste en grootste energie leveranciers in heel Nederland. De energie leverancier voorziet, anno september2022, meer dan 2,8 miljoen Nederlandse huishoudens van energie. Vattenfall snapt dat je niet teveel geld wilt betalen voor energie. Naast energie leveren, zorgt Vattenfall er dan ook voor dat hun klanten weinig tot geen energie verspillen. Omdat Vattenfall actief meedenkt hoe jij jouw energieverbruik kan verlagen, is dit goed zichtbaar in je portemonnee! Vattenfall doet er dus echt alles aan om het gebruiken van energie zo goedkoop mogelijk te maken. Ook heeft Vattenfall vaak leuke (kortings-) acties en cadeaubonnen voor mensen die klant willen worden. Deze kortingsacties en aanbiedingen publiceren wij altijd zo snel mogelijk op MijnKorting.nl, zodat je nooit zonder een kortingsactie, kortingscode Vattenfall of voordeel zit!

Kortingsacties op een rijtje

Vattenfall is zeer voordelig. Er zijn verschillende manieren waar je met Vattenfall veel geld kan besparen, en dat gaat niemand natuurlijk uit de weg! Dit kan je doen door een voordelig gas- en stroomcontract af te sluiten of door gebruik te maken van een speciale Vattenfall kortingsactie of Vattenfall kortingscode. Hoe dan ook zijn er enorm veel manieren om goedkoop energie te kopen bij Vattenfall! Deze manieren hebben we voor jou op een rijtje gezet. Lees snel verder om achter alle voordelen en Vattenfall korting.

Promotiecodes inzetten

Ook Vattenfall geeft regelmatig interessante promotiecodes vrij. Met een Vattenfall kortingscode kun je soms enorm veel geld besparen. De kortingscodes variëren namelijk van 5% tot wel 40% korting Vattenfall op jouw contract! Of misschien heb je wel geluk en krijg je een kortingscode die je een vaste korting van 26 euro geeft! Kijk voor de nieuwste en mooiste kortingscodes altijd op MijnKorting.nl, zodat je nooit een mooie Vattenfall kortingscode zal missen!

Vattenfall Voorjaarsweken Korting

Ieder jaar viert Vattenfall de Vattenfall Voorjaarsweken. Als je tijdens de Vattenfall Voorjaarsweken een nieuw energiecontract afsluit voor Vattenfall stroom en gas, ontvang je leuke introductie cadeaus! Dit cadeau bestaat bijvoorbeeld uit een gratis Intratuin cadeaubon ter waarde van 60 euro!

Korting voor energiebesparende klanten

Vattenfall wil samen met haar klanten werken aan een schonere wereld. Dit doet de shop door korting Vattenfall te geven aan haar klanten die producten aanschaffen om de energie te besparen. Mocht je geen Vattenfall klant zijn, maar wel gebruik willen maken van de kortingsacties die Vattenfall aan haar klanten voorziet, is het een optie om aan een vriend, vriendin, familielid of kennis die wel klant is van Vattenfall, de producten te laten kopen mét de Vattenfall korting.

Sparen voor unieke cadeaus

Als Vattenfall klant kan je sparen voor cadeaus. Hoe langer je klant bent bij Vattenfall, des te meer cadeaus kan je sparen! Na jouw aanmelding voor Vattenfall Exclusief, spaar je automatisch punten. Hier hoef je niets extra’s voor te doen of betalen. Iedere maand worden de spaarpunten bijgeschreven op jouw Vattenfall account. Deze Vattenfall klantenpunten kan je vervolgens besteden in de Puntenshop. Het assortiment van de Puntenshop wisselt continu, dus het is zeker een aanrader om de shop regelmatig door te kijken.

Klanten Dag met veel korting

Ook heeft Vattenfall de exclusieve Klanten dag. Klanten van de webshop kunnen die dag naar een leuk uitje met veel Vattenfall korting! Anno september2022 wordt de volgende Vattenfall Klanten dag samen met de Libelle Zomerweek gehouden. Als Vattenfall klant krijg je hier een korting voor van €7,45 op de entree. Een dag vol plezier, kortingen en energie tips!

Speciale Vattenfall winacties

Wist je dat Vattenfall maandelijks winacties heeft? Iedere maand maakt een klant van Vattenfall kans om geweldige producten te winnen. De trouwe Vattenfall klanten hebben hierbij een streepje voor. Hoe langer je klant bent, hoe groter de kans is om te winnen. Zo hebben ‘Goude klanten’ twee keer zoveel kans als ‘Bronzen’ en ‘Zilveren’ klanten, en de ‘Platina’ klanten van Vattenfall hebben zelfs drie keer zoveel kans!

De Vattenfall topdeal

Met de Vattenfall Topdeal kies je voor energie met een variabele prijs voor één jaar lang. Tijdens de looptijd van jouw contract krijg je in totaal 25% korting op de variabele leveringskosten voor stroom. Uiteindelijk komt dit dus uit op een korting van 3 maanden gratis stroom! Je hoeft dus te betalen voor 9 maanden stroom, terwijl je voor 12 maanden stroom krijgt! Bij het bepalen van het nieuwe termijnbedrag wordt er rekening gehouden met de korting.

Exclusieve Mijnkorting cashback korting

Naast al deze voordelen kan je altijd nog gebruik maken van de standaard MijnKorting.nl kortingsactie. Via de site krijg je cashback Vattenfall, waardoor je een spaartegoed opbouwt. Door gebruik te maken van onze exclusieve kortingsactie krijg je, zonder dollen, altijd korting! Het maakt niet uit van hoeveel andere voordelen en kortingsacties je al profiteert, de MijnKorting kortingsactie is werkelijk waar altijd geldig!

Daarom, ga altijd langs MijnKorting.nl naar Vattenfall om altijd te besparen met cashback op je contract, ook als je een kortingscode Vattenfall gebruikt of je gebruik maakt van een andere actie.


 

Kortingen

Zowel met als zonder kortingscode:
Energiecontract stroom en gas (combi contract): € 20,00 cashback
Energiecontract gas: € 10,00 cashback
Energiecontract stroom: € 10,00 cashback
Gas of Stroom zakelijk: € 24,00
Gas en Stroom zakelijk: € 48,00 cashback
Vattenfall Blijven Loont bestaande klant: € 10,00 cashback
Vattenfall Blijven Loont nieuwe klant: € 20,00 cashback

Bijzonderheden

Geen bijzonderheden

Naar Vattenfall

 terug naar alle winkels
Account registratie is op dit moment uitgeschakeld.