Kortingscodes, kortingsacties en kortingen van Vijverleven

1 actuele korting of kortingscode

Alle geldige mei 2020 bonnen en acties van Vijverleven, en ontvang daarnaast nog eens extra korting via MijnKorting.

Vijverleven acties

  • 0,75%
    extra korting

    Altijd extra korting op je aankoop bij Vijverleven

    Bij Vijverleven

    Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Vijverleven. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang € 7,50 welkomstpremie. Zodoende hoef je niet te zoeken naar een Vijverleven kortingscode.

Kortingscodes, kortingsacties en kortingen van Vijverleven

Korting bij Vijverleven

Ben je ook zoekende naar aanbiedingen, kortingscodes en kortingsacties van Vijverleven, die geldig zijn in mei 2020? Dan ben je hier aan het goede adres, want via ons ontvang je te allen tijde extra korting op al je bestellingen bij Vijverleven. En als extra zijn wij van MijnKorting altijd op de hoogte van de acties van Vijverleven. Zodra we een actie of kortingscode vinden, dan zetten we die hier online. Op die manier kun je dus dubbel profiteren van acties en aanbiedingen. Hieronder vertellen we je alles over de webshop en de kortingen bij Vijverleven, dus lees gerust verder.

De vijverspecialist helpt u graag verder met alle informatie over vijvers en toebehoren. Maar ook voor vragen en informatie over aanleg en onderhoud kunnen de mannen van Vijvercentrum u uitstekend op weg helpen. Kijk ook rond in deze online vijverwinkel, vrijwel alle producten van bekende merken zoals Oase, Velda en Hozelock zijn er te vinden. Als u voor merkproducten kiest scheelt het u in de toekomst in het onderhoud van uw vijver. Ook levert de vijverspecialist losse onderdelen van vrijwel alle merken vijverbenodigdheden.

Daarom, ga even via onze website naar Vijverleven voor extra korting op alle aankopen, zowel met als zonder gebruik van een aanbieding of kortingscode.

Kortingen

met kortingscode: 0,75% (extra) korting
zonder kortingscode: 0,75% (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar Vijverleven

 terug naar alle winkels