Alle kortingsacties, kortingscodes en aanbiedingen van Vijverwinkel.nl

1 actuele korting of kortingscode

Shop met korting met deze september 2019 acties en bonnen van Vijverwinkel.nl, en daarnaast ontvang je nog eens extra korting via MijnKorting.

Vijverwinkel acties

 • 1,5%
  extra korting

  Altijd extra korting bij Vijverwinkel

  Bij Vijverwinkel

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Vijverwinkel. Gewoon op je MijnKorting account, zonder dat je hoeft te zoeken naar een Vijverwinkel kortingscode. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang 7,50 welkomstpremie.

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van Vijverwinkel

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • 1,5%
  extra korting

  Vijverartikelen met tot meer dan 31% korting bij vijverwinkel

  Bij Vijverwinkel

  Bij vijverwinkel koopt u vijverartikelen met tot meer dan 31% korting. U heeft geen kortingscode nodig.

Alle kortingsacties, kortingscodes en aanbiedingen van Vijverwinkel.nl

Korting bij Vijverwinkel.nl

Ben jij ook op zoek naar kortingscodes, kortingsacties en kortingen van Vijverwinkel.nl, die geldig zijn in september 2019? Dan heb je die nu gevonden, want wij zijn altijd op de hoogte van de acties van Vijverwinkel.nl. Zodra we weer een kortingscode of andere korting vinden dan communiceren we die op deze pagina. Daarbovenop ontvang je bij MijnKorting te allen tijde extra korting op al je bestellingen bij Vijverwinkel.nl. Op die manier krijg je dubbele, of soms wel driedubbele korting. Hieronder willen we wat dieper ingaan op Vijverwinkel.nl, dus lees gerust verder.

Vijverwinkel.nl biedt een breed assortiment aan pompen filters en aanverwante artikelen aan. Levering is gratis aan huis in heel Nederland.

Daarom, koop nu altijd via MijnKorting.nl bij Vijverwinkel.nl om altijd extra korting te ontvangen op alle aankopen, ook als je een kortingscode gebruikt of het een aanbieding betreft.

Kortingen

met kortingscode: 1,5% (extra) korting
zonder kortingscode: 1,5% (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar Vijverwinkel

 terug naar alle winkels