Spaar voor hoge Viking korting met een speciale Viking kortingscode

4 actuele kortingen of kortingscodes

Alle actuele kortingscodes, vouchers en kortingsdeals van Viking, plus altijd nog eens extra korting via MijnKorting.

Viking acties

 • 2,5%
  extra korting

  70% korting in de Viking uitverkoop

  Bij Viking

  Bij Viking heb je een speciale afdeling met heel veel producten in de uitverkoop. De laatste artikelen gaan tegen bodemprijzen de deur uit. De korting kan oplopen tot wel 70% zonder dat je een kortingscode van Viking hoeft te gebruiken.

 • 2,5%
  extra korting

  GRATIS verzending vanaf €44,90 bij Viking

  Bij Viking

 • 2,5%
  extra korting

  Dagaanbiedingen bij Viking met altijd hoge korting

  Bij Viking

  Bij Viking is er iedere dag weer een nieuwe aanbieding met hoge korting. Je kunt deze kopen zonder dat je een Viking kortingscode nodig hebt. En als lid van mijnkorting krijg je ook nog eens extra Viking korting op je account. Check dus iedere dag even de website.

 • 2,5%
  extra korting

  Ontvang een GRATIS cadeau bij bestelling van inkt- en tovercartridges bij Viking

  Bij Viking

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van Viking

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • 2,5%
  extra korting

  Ontvang €20,- korting met de Viking kortingscode

  Bij Viking

  Voorwaarden

  Kortingscode is geldig bij bestelling vanaf €169,-
  Uitgezonderd: Postzegels, Apple® producten, Gepersonaliseerde producten, Cadeaukaarten,Diensten en COVID-19 testen

 • 2,5%
  extra korting

  Pak €20,- met de Viking kortingscode

  Bij Viking

  Voorwaarden

  Kortingscode is geldig op een bestelling vanaf €169,-

 • 2,5%
  extra korting

  Pak €20,- korting met de Viking kortingscode

  Bij Viking

  Voorwaarden

  Kortingscode is geldig bij bestelling vanaf €169,- exclusief BTW

 • 2,5%
  extra korting

  Beste nu 2+1 GRATIS bij Viking

  Bij Viking

 • 2,5%
  extra korting

  2+1 GRATIS tijdens de Dolle Spaarweken bij Viking

  Bij Viking

 • 2,5%
  extra korting

  1+1 GRATIS op heel veel artikelen bij Viking

  Bij Viking

 • 2,5%
  extra korting

  Ontvang nu 2+1 GRATIS op Post-It notes bij Viking

  Bij Viking

 • 2,5%
  extra korting

  Bespaar tot 40% op papier bij Viking

  Bij Viking

 • 2,5%
  extra korting

  Pak €25,- met de Viking kortingscode

  Bij Viking

  Voorwaarden

  Kortingscode is geldig bij bestelling vanaf €139,- (excl. BTW).

 • 2,5%
  extra korting

  Pak 10% korting met deze Viking kortingscode

  Bij Viking

  Als je voor het eerst bestelt bij Viking en deze kortingscode gebruikt, ontvang je maar liefst 10% korting.

  Voorwaarden

  Kortingscode is geldig voor nieuwe klanten bij een besteding vanaf €40 excl. BTW

Spaar voor hoge Viking korting met een speciale Viking kortingscode

Korting bij Viking

Zoek jij naar acties, aanbiedingen en kortingscodes van Viking, die geldig zijn in september2022? Dan ben je hier aan het juiste adres, want wij zijn altijd op de hoogte van de acties van Viking. Zodra we weer een kortingscode of andere korting vinden dan stellen we je via deze pagina op de hoogte. En als extra krijg je via ons te allen tijde extra korting bij al je bestellingen bij Viking. Op die manier kun je dus dubbel profiteren van acties en aanbiedingen. In de volgende paragrafen leggen we wat meer uit over Viking korting. Ook kom je te weten hoe je makkelijk aan een kortingscode Viking komt.

Altijd profiteren van Viking

Als je op zoek bent naar kantoorartikelen, meubilair en technologieproducten van bekende merken, ben je bij Viking aan het goede adres. De online winkel heeft vrijwel alles op het gebied van kantoorinrichting en accessoires. Aangezien Viking zichtbaar groeit in de markt en steeds meer bedrijven hun producten bij Viking aanschaffen, heeft Viking de mogelijkheid om haar producten voor een bodemprijs te verkopen. Hier profiteer je dus enorm van als klant! De webshop komt dan ook vaak met een mooie kortingscode Viking. Door middel van vouchers, acties of kortingscodes kun je jouw bestelling bij Viking dan nóg goedkoper maken. Wil je meer weten over de manieren om geld te besparen bij Viking? Lees dan snel door!

Alle kortingstips op een rijtje

Shoppen bij Viking is enorm efficiënt en voordelig. Maar kan het nóg goedkoper? Jazeker! Er zijn namelijk meerdere manieren om als klant (zowel zakelijk als particulier) korting te krijgen bij Viking! Speciaal voor jou hebben wij deze op een rijtje gezet! Kijk voor de actuele kortingscodes en kortingsacties van Viking ook altijd nog op MijnKorting.nl, wij plaatsen dit altijd gelijk zodra wij het binnen krijgen!

Kortingscodes ontdekken bij Viking

Nog meer korting Viking ontdekken? Een paar keer per jaar de webshop met een speciale Viking kortingscode. Hiermee kun je dan al gauw 15 euro mee besparen per bestelling. En dat is niet niets! Je kunt dus een Viking kortingscode krijgen die een precies bedrag aftrekken van het factuur (zoals de 15 euro kortingscode van Viking), maar Viking werkt ook vaak met procentuele kortingen. Denk bijvoorbeeld aan een kortingscode Vikingdirect waarmee je 30% korting kunt krijgen op alle inktcartridges. Op MijnKorting.nl plaatsen wij altijd direct de nieuwste kortingscodes, dus neem altijd nog snel een kijkje op onze website, voordat je de bestelling doorzet! Wie weet kun je wel geld besparen, en welke Nederlander wilt dat nou niet?

Seizoensgebonden kortingsacties

Viking heeft ook vaak seizoensgebonden kortingsacties, of kortingsacties die slechts voor een bepaalde tijd beschikbaar zijn. Anno september2022 is er bijvoorbeeld een 99 cent shop online te vinden. Hier kun je allerlei producten vinden voor, je raadt het al, 99 cent! Samen met een extra Vikingdirect kortingscode kun je veel geld besparen.

Sparen voor Viking Rewards

Een andere manier om korting te krijgen bij Viking, is door je aan te melden voor Viking Rewards. Je spaart dan punten voor iedere euro die je spendeert bij Viking, en uiteindelijk kun je hiermee weer geld besparen bij de volgende aankoop! Per euro die je uitgeeft bij Viking spaar je automatisch 5 punten. Hier hoef je dus niets voor te doen. Een keer per maand worden al deze punten bij elkaar gerekend en omgezet in een persoonlijke kortingsvoucher of Viking kortingscode. Voor iedere 500 punten die je bij ekaar spaart, ontvang je een kortingsvoucher met een waarde van 5 euro. Je beslist dus zelf hoeveel korting je gaat krijgen!

Daarnaast krijg je als lid van de Viking Rewards ook exclusieve aanbiedingen toegestuurd via de mail. Als lid krijg je deze als eerste, waardoor jouw kans op het kopen van een Op is Op artikel stukken groter wordt! Ook krijg je soms een speciale Viking verrassing. En dat wilt niemand natuurlijk missen!

Maandelijkse speciale deals

Ook heeft Viking iedere maand speciale acties, De ‘Crazy Deal Acties’. De artikelen die op dit gedeelte van de webshop van Viking te vinden zijn, zijn alleen de betreffende maand te verkrijgen voor de prijs die er staat. Wees dus snel, want voor je het door hebt is de maand afgelopen en zijn er weer nieuwe gekke kortingsacties bij Viking! Tref je toevallig een Viking direct kortingscode, dan is het zeker handig om deze in te zetten.

Extreme kortingen in de uitverkoop

Nu je toch op het kortingsgedeelte bent van de Viking webshop, kun je de magazijn uitverkoop zeker niet missen. Pas wel op! De aanbiedingen in de magazijn uitverkoop zijn beperkt, qua beschikbaarheid en geldigheidsduur. Het is dus echt, Op is Op! Hierdoor veranderen de aanbiedingen regelmatig. Laat de deals dus niet liggen, want misschien is het de volgende dag al weer weg! Het gaat om overschotten en restpartijen, dus Viking wilt écht van de artikelen af. Wees er snel mee! Kijk ook op de mega uitverkoop van Viking. Hier kun je supervoordelig producten inkopen, en wel tot 90 % besparen! Met een kortingscode Viking direct kun je overigens sparen voor dubbele kortingen.

Je ziet dus dat er enorm veel manieren zijn om korting te krijgen bij Viking. En dit is nog niet eens alles! Als je namelijk gebruik maakt van MijnKorting.nl tijdens je bestelling bij Viking, dan krijg je, als je geen kortingscode gebruikt, nog eens extra korting. Bovenop alle kortingen die je misschien al ontvangt! Dus waar wacht je nog op?

Daarom, ga vanaf nu langs mijnkorting naar Viking om altijd te besparen op al je bestellingen, ook en juist als er geen kortingscode Viking beschikbaar is.


 

Kortingen

zonder kortingscode: 2,5% (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een aanbieding. Er wordt geen korting gegeven op Apple producten en postzegels. JE ONTVANGT GEEN KORTING BIJ GEBRUIKMAKING VAN EEN VIKING KORTINGSCODE.

Naar Viking

 terug naar alle winkels
Account registratie is op dit moment uitgeschakeld.